2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hepinize günaydın kızlaaaaaar
hava kapalı ama keyfinizi hiç bişi kaçırmsın bu havanında tadını çıkarın kocişler ve meleklerinizle
Allh hepinize sağlık huzur mutluluk versin:))

biz oğluşla koca bi bardk süt içiyoruz babişkoda içerde uyuyo:))

arkadaşlar günaydın.nasılsınız?ben yaklaşık 7-10 gündür diş agrılarınla mücadele ediyorum.35 haftalık hamileyim diş doktora gitmeye çekiniyorum ilaç alamıcam diye,alırsamda bu bebeğe zarar verir diyede içemiyorum.doğuma kadar sabredim diyorum ama daha 1 ay var..nasıl geççek bu ay böyle.Ağzımda belli bi dişde değil..heryerden ağrı yapıyor..iltihapmı oldu anlamadımki.:çok üzgünüm:bu konuda yardım edebilcek öneriniz var.tuzlu su gargarası dışında.

Günaydin kizlar

ndk
Seni merak etmistik.Iyisin herhalde sevindik.

scedcedu
Kibelesr facebook a yazdi canim gecende ama Yalel i bende merak ettim.Juliet jasmin77 yi telle arayacakti onlarda ögretmenimi arayacaklardi canim ama dün gece gec dedi.Bu sabahta pazar sabahi belki rahatsiz etmemek icin bekliyordur.Gec gelsin iyi haberlerle gelsin.

bocuk
Nasilsin?

nina55
Cok gecmis olsun .Oglumda bende dis agrisi cektim.Misir yemistim ondan sonra disimde agri baslamisti ama gittigim her disdoktoru yada hastanesi beni almadi.Dogumdan sonra dediler ilacta vermediler.Yaklasik 20 gün disagrisi cekmistim ama parasetomol agri kesici icebilecegimi sonradan ögrendim .Bosa aci cekmisim dedim.Dis doktoru ile görüsürsen sana verebilecegi bi agri kesici olabilir mutlaka bosa aci cekme ama kafana görede ilac alma tehlikeli.
Bu hamile kalmaya niyetlendigimde önce dislerimi gösterdim doktora bazilarini tedavi ettirdim ama bir ürologa gitmek aklima gelmedi.Yeni hamile kalacaklara en büyük tavsiyem bastan asagi bi kontrolden gecirsinler kendilerini.

arkadaşlar günaydın.nasılsınız?ben yaklaşık 7-10 gündür diş agrılarınla mücadele ediyorum.35 haftalık hamileyim diş doktora gitmeye çekiniyorum ilaç alamıcam diye,alırsamda bu bebeğe zarar verir diyede içemiyorum.doğuma kadar sabredim diyorum ama daha 1 ay var..nasıl geççek bu ay böyle.Ağzımda belli bi dişde değil..heryerden ağrı yapıyor..iltihapmı oldu anlamadımki.:çok üzgünüm:bu konuda yardım edebilcek öneriniz var.tuzlu su gargarası dışında.

gecmiş olsun canım bence dr git birçok nedenlerle rahatsızlanan arkadaşlar ilac kullandı dr sanin durumuna uygun birşey verir iltihap iç organlara çok zarar verir
rakı ile gargara yapa bilirsin yutma ama çocuk sarhoş olmasın:dance:

valla benim hiçbişeyden haberim yok böcüküm doğuranlar olmuş herhalde kimler doğurduu??

meltem ablam iyiyim şükür işten çıktım badana boya temizlik derken pc başına hiç oturamadım, sağlığımız iyi şükür sizler nasılsınızzzzz

Anneolmakistiyorum
Yarasin size sütünüz.Benim yerimede ic.Normalde süt sevmem zorlaya zorlaya icerdim bu ara hic icemiyorum onun yerine bol bol yogurt peynir tüketiyorum yada kakao koyup icebiliyorum bazen.

günydın şekerler nca okudum vallaöğretmenim inşallah güzel hberlerle gelir
ben ellerimi kapadığımda çok sızlıyo ya şişmem falnd yok ama el kemiklerim çok sızlıyo
süt içmeyi ihmal ediyorum acaba bundan dolayı olabilirmi elleri sızlayan varmı?

canım ben her gün bir bardak süt içiyorum ama el şişmelerim eklem romatizmasından kaynaklanıyor....bu yüzden her gün bir bebe asprini verdi doktorum eskiye oranla daha iyiydi 4-5 gündür ihmal ettim içmiyorum yine davul gibi oldu bu sabah ellerim...zeynomda dokuz ay hiç el ayak şişmem olmamıştı.....romatizmam ilerledi çok vajinal varisim bile oldu geçen aydan beri....süt içmiyosan bile başka şeylerle destekle kendine iyi bak..=)ha bu arada kızlar hamilelik bittiği gibi hemen yeme içme düzeninizi bozmayın doğumdan sonra çocuğa olmasa bile bedeninizin iyi beslenmeye ihtiyacı var unutmayın....=)sevgiler...

ndjk
Canim burda gördüklerin iyidir.Oh boya badana yapmisin ne güzel uzun süre rahat edersin . Senden ses cikmayinca merak ettik dogurdu mu filan dedik :)

kızlar ben cıkıyorum
arkadasımın ev mevludu var
oraya gıtcem kısmetse
aksama gelınce gorusuruz

hadi bakalım akşama görüşürüz şeker kendine dikkat et:)

canım bende burdaki belirtiler yok ki
sadece ellerimi yumruk yaptığımda prmak kemiklerim sızlıyo eklem yerleri yni
allaha çok şükür tnsiyonumda hiç sorun yok düzenli ölçüyorum şişmemde yok hiç
yani ellerim şiş deil yarın doktora gidicem sorucam bi süredir süt içmiyorum ben ona bağlıyorum şimdidlik bakalım doktorum yrın ne dicek inşallah kötü bişi diildir:))

bence dişçiye doğurmadan önce git.benim dr um diş problemi olanları hemen dişçiye gönderiyor tedavisi yapılsın istiyor çünkü doğumda dişteki enfeksiyonun kana karışmasıçok tehlikeli.antibiyotik gerekirse de kullanacaksın.yani doğumdan önce hallet bu diş olayını.bi de bütün ağzının içinde ağrı varsa çürük olan dişinin kanal tedavisine ihtiyacı var dolgu filan işe yaramaz artık keşke daha önceden gitseydin.bi dolguyla kurtulurdun.dediğim gibi biran önce dra git ve diş tedavini yaptır.geçmiş olsun...

bocuk
Canim sorma gece tuvalet nöbetim artti nerdeyse hic uyumadim ya.Sabahta erkenden dikildim.Bütün islerimi bitirdim.Iyikide bitirmisim.Bu gün burda cocuklara Noel baba geldi diyip ayakkabilarina cikolata konan bi gün pazarada denk geldi herkes evde. Komsular benim oglana cikolata birakmislar.Bizde mecburen aksam üstüne dogru kurabiye pisirip onlari davet etmemiz gerekiyor kahve filan icsinler. Neyse halim varken yapayim dogum yaptigimda onlara cok ihtiyacim olacak.

ndjk
Canim burda gördüklerin iyidir.Oh boya badana yapmisin ne güzel uzun süre rahat edersin . Senden ses cikmayinca merak ettik dogurdu mu filan dedik :)

ay yok ablam doğurmadım ama ağrılarım çok oluyor ara ara sancılar giriyor sankii doğurcam diye korkuyorum :))

valla benim hiçbişeyden haberim yok böcüküm doğuranlar olmuş herhalde kimler doğurduu??

meltem ablam iyiyim şükür işten çıktım badana boya temizlik derken pc başına hiç oturamadım, sağlığımız iyi şükür sizler nasılsınızzzzz

canım esmeranda dogum yaptı hülyaeyüp dogum yaptı rüzgar dogum yaptı herkez bayramda gezdi girip olayı hiç bitmiyor bu hafta ocak aneleri olarak yastayız

Back