2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hoyakarnosa bir yerde okumuştum...son 15 gün kala karın yukarı yaptığı baskıyı azaltıp aşağı indiği zaman anne eski hali gibi nefesini ve göğsünü rahat hissedebildiği için eski özlediği hareketleri yapma isteği olurmuş ....birde sabırsızlığın verdiği bir psikoloji var....bir an önce herşey olsun bitsin .....dikkatli ol.....dikkatli olduğun müddetçe herişini yapabilirsin yavaş yavaş...=)

kızlar bende bi temizlik hastalığı başladı her yer pismiş gibi devamlı süpürüp silmek istiyorum
hamileliğin son ayında normalmiş
sizde var mı öyle
evet bende öyle bişey okudum ama
bende yok inan :))
ama açıkcası heryer temiz herşey hazır olsun istiyorum
annem doğumdan önce camları sileyim perdeleri yıkayım temizlik yapayım diyo ama kıyamıyorum onada başta yazın yapmıştı gene

İyiki varsınız gerçekten bunu taa yüreğimin derinliklerinde hissederek söylüyorum. Beni belki de en iyi siz anlıyorsunuz. Hepinize teşekkürler...a.s.opuyorumnanaktan
canım benim yaaa iyi ol ne olur
bencede niye seni bırakıp gidiyoki bu saatte :mymeka:

herkese iyi geceler tatlı rüyalar ben çıkıyorummm

iyi geceler tatlımyerimseniben

hoyakarnosa bir yerde okumuştum...son 15 gün kala karın yukarı yaptığı baskıyı azaltıp aşağı indiği zaman anne eski hali gibi nefesini ve göğsünü rahat hissedebildiği için eski özlediği hareketleri yapma isteği olurmuş ....birde sabırsızlığın verdiği bir psikoloji var....bir an önce herşey olsun bitsin .....dikkatli ol.....dikkatli olduğun müddetçe herişini yapabilirsin yavaş yavaş...=)

öyle yapıyom zaten göbeğim yerlerdeymiş gibi geliyor bazen

öyle yapıyom zaten göbeğim yerlerdeymiş gibi geliyor bazen

benimde karnım ağzımdan çıkıcak gibi geliyo çok yukarda sanki kızım ters karnımda kafası tam göğsümün altında o yüzden belkide.ama bu akşam komşum gördü beni karnın inmeye başlamış dedi şaşırdım allah allah dedim bana hiç öyle gelmiyo hatta nefes alamıyorum sanki göğsüm sıkışıyo hem daha çokta var.gerçi çok var demiyim 2 gündür kasık sancısı başladı az az ...son ay sancısı derdi bizimkiler....şaka maka geliyo bebeişler kızlar yaaaa...aslında tedirginliğimde var biraz ama bir o kadarda heyecanlanmaya başladım rabbim hepimizi korusun yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın....ilk doğumumda mum gibiydim sıfır heyecanla girdim çıktım .....şimdi insan daha bir farklı oluyor yaaa...zeynom var ne biliyim....neyse hadi duygulandım şimdi yine....senağlama..öyle güzel birşey ki kızlar evlat sahibi olup onunla ruhunuzu beslemek rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu sağ sağlim içten dua ediyorum hepimiz için=):Saruboceq:

slm kızlar ben geldım
gecmısı okumak epey zamanımızı aldı
mısafırım vardı bu aksam,bıturlu gıremedım kka ya.arkadasım 2.cı cocuguna hamıle.hemde 2,5 aylık.
bu aksam soledı...
meltem abla
pmauk86
facebook ocak annelerı nden onay beklıyorum
acaba onaylandımı
onaylandıysa nasıl anlayacagım

hoya carnosa
meltem abla
kadus
poseıdon
julıett
smsh
sedsedu
anneolmakıstıyorum
ve sımdı aklıma gelmeyen kızlar
nerdesınız uyudunuzmu?

benimde karnım ağzımdan çıkıcak gibi geliyo çok yukarda sanki kızım ters karnımda kafası tam göğsümün altında o yüzden belkide.ama bu akşam komşum gördü beni karnın inmeye başlamış dedi şaşırdım allah allah dedim bana hiç öyle gelmiyo hatta nefes alamıyorum sanki göğsüm sıkışıyo hem daha çokta var.gerçi çok var demiyim 2 gündür kasık sancısı başladı az az ...son ay sancısı derdi bizimkiler....şaka maka geliyo bebeişler kızlar yaaaa...aslında tedirginliğimde var biraz ama bir o kadarda heyecanlanmaya başladım rabbim hepimizi korusun yavrularımızı bize bizi yavrularımıza bağışlasın....ilk doğumumda mum gibiydim sıfır heyecanla girdim çıktım .....şimdi insan daha bir farklı oluyor yaaa...zeynom var ne biliyim....neyse hadi duygulandım şimdi yine....senağlama..öyle güzel birşey ki kızlar evlat sahibi olup onunla ruhunuzu beslemek rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu sağ sağlim içten dua ediyorum hepimiz için=):Saruboceq:
amin casmin
slm kızlar ben geldım
gecmısı okumak epey zamanımızı aldı
mısafırım vardı bu aksam,bıturlu gıremedım kka ya.arkadasım 2.cı cocuguna hamıle.hemde 2,5 aylık.
bu aksam soledı...
meltem abla
pmauk86
facebook ocak annelerı nden onay beklıyorum
acaba onaylandımı
onaylandıysa nasıl anlayacagım

onaylanmış çünkü ismin var üyeler içinde

selamlar kızlar...
bugün yine organik pazardaydım, 21 aralıkta kartala açılıyormuş organik pazar çok sevindim, şişlinin o iğrenç trafiğine girmek zorunda kalmayacağız...orada bugün organik bebek bakım ürünleri gördüm, ıslak mendiller, deterjanlar. hatta ıslak medili satan adam haftaya amerikan hastanesi bu ürünleri kullanmya başlayacak falan dedi,broşürlerini aldım inceleeceğim, kullanmya karar verirsem size de yazarım

öğretmenim umarım iyidir, çok şaşırdım daha akşam sınavla ilgili muhabbet etmiştik.

kızlar nedir bu durum çevremde ve burada o kadar çok erken doğum haberi alıyorum ki anlayamıyorum, ben de son partiyi attım makineye biraz önce, ne olur ne olmaz diye, yarın da evi temizleyeceğiz eşimle. hatta benimkine biraz önce tembihte bulundum: Bak hayatım sancım falan aniden gelirse birincisi, beni ...... hastanesine değil medipole götüreceksin ikincisi sen arabayı kullanmayacaksın taksi çağıracaksın, bi de seninle uğraşamam, yanımda olman gerekiyor ayrıca...(asıl niyet kendisi çok panik biri ve bugün şişlinin ortasında bir taksiciyle dalaştı ve trafiği birbirine kattı.)
işte böyle benim önlemlerim:)))

selamlar kızlar...
bugün yine organik pazardaydım, 21 aralıkta kartala açılıyormuş organik pazar çok sevindim, şişlinin o iğrenç trafiğine girmek zorunda kalmayacağız...orada bugün organik bebek bakım ürünleri gördüm, ıslak mendiller, deterjanlar. hatta ıslak medili satan adam haftaya amerikan hastanesi bu ürünleri kullanmya başlayacak falan dedi,broşürlerini aldım inceleeceğim, kullanmya karar verirsem size de yazarım

öğretmenim umarım iyidir, çok şaşırdım daha akşam sınavla ilgili muhabbet etmiştik.

kızlar nedir bu durum çevremde ve burada o kadar çok erken doğum haberi alıyorum ki anlayamıyorum, ben de son partiyi attım makineye biraz önce, ne olur ne olmaz diye, yarın da evi temizleyeceğiz eşimle. hatta benimkine biraz önce tembihte bulundum: Bak hayatım sancım falan aniden gelirse birincisi, beni ...... hastanesine değil medipole götüreceksin ikincisi sen arabayı kullanmayacaksın taksi çağıracaksın, bi de seninle uğraşamam, yanımda olman gerekiyor ayrıca...(asıl niyet kendisi çok panik biri ve bugün şişlinin ortasında bir taksiciyle dalaştı ve trafiği birbirine kattı.)
işte böyle benim önlemlerim:)))
canım organik pazar ne güzelmiş burada da olsa keşke
öğretmenimin doğumu erken değil haftasına göre bebeği artık prematüre olmuyor yani, takma kafana
alış 36 yı dolduran doğurabilir
nasılsınız gece kuşları
uyuyamadımm

ıyız dımple sen nasılsın
ay dımple az once baska topıkte gorum,sende yorum yapmıssın
hastaneye de mı gıdemıyecez ya...
allah korusun yanı

iyi geceler kizlar, ben geldim ama bayagi bir gec gelmisim :( kimse kalmamis burda.

bugün esimle evi süpürdük ve arkadaslara misafirlige gittik, arada sirada bakabildim sadece KK ya bisey yazmadim.

benim bebek bu gece beni uyutmamaya kararli gibi yattigimda nefessiz kaliyorum bir de sag tarafa öyle bir abanmiski karnimin sag tarafini resmen acitiyor.

Bir de gecen hafta 69 kiloydum bu hafta bugün yine tartildim yine 69 kiloyum. 1 haftadir hic kilo almamisim. her hafta kilomun artmasi gerekmiyor mu?

hoya
bende aynı durumdayım

aşkitom
aynen yaaaa
içim nası kurtlandı anlatamam
bide buaralar sürekli hastanelerdeyiz falan

poseidon
sürekli kilo alman gerekmiyo
hatta bayram haftası ben yarım kilo verdim
şimdi geri aldım
buay hiç kilo almadım

Back