selamlar kızlar...
bugün yine organik pazardaydım, 21 aralıkta kartala açılıyormuş organik pazar çok sevindim, şişlinin o iğrenç trafiğine girmek zorunda kalmayacağız...orada bugün organik bebek bakım ürünleri gördüm, ıslak mendiller, deterjanlar. hatta ıslak medili satan adam haftaya amerikan hastanesi bu ürünleri kullanmya başlayacak falan dedi,broşürlerini aldım inceleeceğim, kullanmya karar verirsem size de yazarım
öğretmenim umarım iyidir, çok şaşırdım daha akşam sınavla ilgili muhabbet etmiştik.
kızlar nedir bu durum çevremde ve burada o kadar çok erken doğum haberi alıyorum ki anlayamıyorum, ben de son partiyi attım makineye biraz önce, ne olur ne olmaz diye, yarın da evi temizleyeceğiz eşimle. hatta benimkine biraz önce tembihte bulundum: Bak hayatım sancım falan aniden gelirse birincisi, beni ...... hastanesine değil medipole götüreceksin ikincisi sen arabayı kullanmayacaksın taksi çağıracaksın, bi de seninle uğraşamam, yanımda olman gerekiyor ayrıca...(asıl niyet kendisi çok panik biri ve bugün şişlinin ortasında bir taksiciyle dalaştı ve trafiği birbirine kattı.)
işte böyle benim önlemlerim:)))