2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tırsak taci gibim olduk anacım
biri bişey dese hemen korkuyozakannehirdelikafadulden:1shok:

her zamanki gibi uykum kaçtı yine ...artık rahat yatamıyorum ben de sağa veye sola döneyim derken karnıma kramp giriyor halbuki o kadar yavaş dönmeye çalışıyorum ki.....neyse günaydın hepinize...

gunaydin ocak anneleri bende aralik annesi olucam kismetse az kaldi sayilir,,uyku problemi daha ileri haftalarda daha cok olacak yine siz bu haftalarin gözunu sevin uyuyamiyacaksinizz dogumdan sonra emzirme nöbetlerine vucut kendini hazirliyo uyumayarakkkaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlarrr. ya öğretmenim nasıl oldu acaba? inş kendi ve bebişi iyidir.

günaydın kızlar ellerim davul gibi şiş yazamıyorum acıyor çok.... fazla duramıcam herkese iyi pazarlar benim eşim pazarları çalışıyor bende halamın senesi mevlüte gidicem bu akşam....yavaş yavaş hazırlanırım artık .....sabah yine istifra ettim....allahım şu kusmalarım bir bitsin bayram edicem sabahları keyifle kalkıp kahvaltı hazırlamak istiyorum .....kendim olsam elimi bile sürmücem ama kızım var tülbenti kapatıp ağzıma öyle giriyorum mutfağa....amannn diyorum yaaaa yemek pişiriyorum bütün gün ama yiyebiliyomuyum hayır varsa yoksa meyve elma gibi bir kız olucak herhalde....hadiyin ben kaçar...öptüm sizi=)

gunaydın kızlar
benım esımde bugun calısıyor.oyle denk geldı
canım sıkılıyor ya sızde yoksunuz

kadus
anneolmak ıstıyorum neden yazmıyorsunuz
gecmısımı okuyorsunuz yoksa

günydın şekerler nca okudum vallaöğretmenim inşallah güzel hberlerle gelir
ben ellerimi kapadığımda çok sızlıyo ya şişmem falnd yok ama el kemiklerim çok sızlıyo
süt içmeyi ihmal ediyorum acaba bundan dolayı olabilirmi elleri sızlayan varmı?

merhaba kızlar nasılısnız?
öğretmenim ve bebeği nasıllar acaba?
bir de uzun zamandır kibele ve yalel nete girmiyor ondan haberi olan var mı?

kızlar ben cıkıyorum
arkadasımın ev mevludu var
oraya gıtcem kısmetse
aksama gelınce gorusuruz

günaydın kıslarrrr nabersinisssss, doğuranlarmı varr ayhh heyecanlandımm bayağıdır giremiyorummm anlatın neler olduuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…