2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Burda okuduğum onca olumsuz haberin üzerine bir de eşim üzüyor beni,artık sıkıldımmmmmmmmmmmm,hormonlara da başlıcam,dayanamıyorum artık ben.Hi.birşeyden tat almaz oldum. Önceden bebeğime ne alsam ne yapsam diye düşünürken artık ondan da korkar oldum. Eşim de artık hiç destek olmuyor,yardım edinnnnnnmafoldumben

hiçbişeyden korkma kimseyide takma bebğin senin herşeyin olucak hep senin olucak eşinin derdi neymişki canım seninle daraltmasın son günlerinde seni sonra çok pişman olur

Burda okuduğum onca olumsuz haberin üzerine bir de eşim üzüyor beni,artık sıkıldımmmmmmmmmmmm,hormonlara da başlıcam,dayanamıyorum artık ben.Hi.birşeyden tat almaz oldum. Önceden bebeğime ne alsam ne yapsam diye düşünürken artık ondan da korkar oldum. Eşim de artık hiç destek olmuyor,yardım edinnnnnnmafoldumben

özgecim yaa yapma ne olursun
hiç korkma bebeğimizi de üzme
olumlu düşünmeye çalış
ayrıca kızlar öğretmenimin bebeği erken doğmadı
doktorum bu haftadan sonra doğan bebelerin prematüre sayılmadığını söyledi
bundan sonra bebişler ne zaman isterse gelecek inşallah sorunsuz bi şekilde
olumlu düşünelim

hiçbişeyden korkma kimseyide takma bebğin senin herşeyin olucak hep senin olucak eşinin derdi neymişki canım seninle daraltmasın son günlerinde seni sonra çok pişman olur

Teşekkür ederim canım ama gerçekten artık ona buna ağlamaktan sıkıldım. Sıkayım kendimi öyle herşeye ağlamayım diyorum ama olmuyor. Eşim desen kendisi her lafı söyler ben bir laf etmişim ona bozulmuş gün boyu yüzüme bile bakmadı,şimdi de çıktı gitti nereye gittiyse. Bana zaten ağır geliyor bu psikolojik durum o da beni anlamıyor...

Özgecim
Az daha sabir bak bu günlerin ödülü cok güzel inanki. Kollarinda emip uyuduktan sonra yatagina koyarken hissedeceklerininin yaninda su anda hissettiklerin öyle bos gelecekki ;)

annişler aklıma geldi yazayım da unutmayayım
doktoruma göğüs ucu kremi kullanayım mı diye sordum şimdilik hiçbir işe yaramaz göğüs uçlarını gül suyuyla sil dedi

ben doktoruma sormadım ama son üç gündür lansinohun göğüs ucu kremini kullanmaya başaldım o da feci yağlı bir krem elimi bile zor arındırıyorum...

özgecim yaa yapma ne olursun
hiç korkma bebeğimizi de üzme
olumlu düşünmeye çalış
ayrıca kızlar öğretmenimin bebeği erken doğmadı
doktorum bu haftadan sonra doğan bebelerin prematüre sayılmadığını söyledi
bundan sonra bebişler ne zaman isterse gelecek inşallah sorunsuz bi şekilde
olumlu düşünelim

O konuda haklısın canım kendimi çok fazla olumsuzluğa itmemeye çalışıyorum ama beni bozan bu hormonlar galiba diyorum ya zaten hassas bir mizacım vardı bunlar devreye girdi ben hepten hassaslaştım ve artık kaldıramıyorum...

Özgecim
Esinede zaman tani cogu erkek baba olmayi anlamiyor bebegi kucagina almadan. Sabret ikincide esinden alirsin hincini :)) Benimkide ilkini bedava buldu bu sefer canina okudum ;)

Nereye gittiyse birak gitsin sakinleyip gelsin.Bak biz burda laflariz kiz kiza .Sonra bebisin oldumu zaten esini gözün görmez ilk günler.

özgecim arada olur böyle
boşver takma
o gelince yalancı sancım geldi dersin iki kıvranırsın yatğa yatarsın o da kıyamaz
ben yaptım işe yaradı tecrübeyle sabittir

O konuda haklısın canım kendimi çok fazla olumsuzluğa itmemeye çalışıyorum ama beni bozan bu hormonlar galiba diyorum ya zaten hassas bir mizacım vardı bunlar devreye girdi ben hepten hassaslaştım ve artık kaldıramıyorum...

hem hormonlar hem de evde yalnızlık tetikliyor
ama olsun iyi ki kk var bak biz bir aileyiz
ben bu hormonları bile özlüycem

inanır inanır kıymetli onun kızıkafamçokkarıştı
hem yalancı sancı oluyor zaten karnımın üstünde bebem toplanıyo gibi oluyo yarım saat ozaman yapıyom

Kizlar
Seyredebilen var mi bilmiyorum Azerbaycan kanallarini seyrediyorum.Moral bozuk oldumu birebir :))) Yemekteyiz in aynisini yapmislar ama bayilirsiniz :))))))))

ıyiki varsınız gerçekten bunu taa yüreğimin derinliklerinde hissederek söylüyorum. Beni belki de en iyi siz anlıyorsunuz. Hepinize teşekkürler...a.s.opuyorumnanaktan

Hoya
Saka canim zaten senin günlerinde yaklasmis normaldir .Insallah cok sancin olmadan atlatirsin dogumu.

Teşekkür ederim canım ama gerçekten artık ona buna ağlamaktan sıkıldım. Sıkayım kendimi öyle herşeye ağlamayım diyorum ama olmuyor. Eşim desen kendisi her lafı söyler ben bir laf etmişim ona bozulmuş gün boyu yüzüme bile bakmadı,şimdi de çıktı gitti nereye gittiyse. Bana zaten ağır geliyor bu psikolojik durum o da beni anlamıyor...

canım yalnış anlama ama ben böyle adamlara deli oluyorum bu satte seni bi başına bırakıp gidiyorsa sende ona kızlarında dedikleri gibi oyun oyna sancılan ara bak nasıl geliyor tıpış tıpış uyutma sabaha kadar sancım var numarasından bakalım nasıl oluyomuş üzmek seni yap walla üzülme üz senden ve bebeğinden başka kimse değerli değil anlasınlar

ben epidural normal doğum yapaağım meltem abla
1 sene vajinismus çektim
her ilişkide kasılıyorum zaten sezeryan olmak da istemiyorum
ağrıyı hissetmezsem doğurabilirim
doktorum da çok cesaret veriyor
atlatırım inşallah
cuma günü doktor dedi zaten doğurmazsan iki hafta sonra gel diyedelikafadulden

kızlar bende bi temizlik hastalığı başladı her yer pismiş gibi devamlı süpürüp silmek istiyorum
hamileliğin son ayında normalmiş
sizde var mı öyle

Hoya
Bende duyuyorum ama nasil bilmiyorum epidural normal dogumu.Sen bi gecir bize anlatirsin.Ben oglani dogurmaya gittigimde bana odadami sudami dogum yapmak istiyorsun diye sormuslardi.Ama suda nasil oluyor bilmedigim icin yok demistim.Hastane doktoruna gidince bi sorayim diyorum.Yatakta yatarak sanci beklemek zor ya yada benim böbrek sorunumdan dolayi bana daha zor geliyor.Bakalim hastane doktoru ne diyecek.

Kizlar iyigeceler hepinize

kızlar bu haftadan sonra doğan bebekler emin olun gayet sağlıklı olur ....abimin kızı 7 aylıkken doğmuştu ve tam prematüreydi yani ..1550gr dı minicik onu bile 10 gün küvezde tutup hemen eve yolladılar....şimdi 1,5 yaşında bıdı bıdı konuşuyor arkadaşımın ikizleri oldu 2 şer kilo doğdu bir haftada eve geldiler benim kızdan uzun ve kilolular bizimkiler artık son ayında allahın izniyle doğsalar bile kilolaları takip ettiğim kadarıyla gayet iyi hepsinin....korkmayın allahın izniyle hiç bir şey olmaz......harşey güzel olucak ilk kez bunu yaşayan anneler için söylüyorum kendi doktorunuz kendiniz olun ve kafanızı ruhunuzu dinlendirip keyfini çıkarın..bir defa yaşayacağınız doğum anı ve sonrasını kendinize güzel bir anı olarak bırakın ....çocuk büyütmek çok güzel e bir o kadar zahmetli bir iş şimdiden kendmizi koy verirsek emin olun sonrasında koşturmacaların gerisinde kalır ve depresif bir hal alırız....hep olumlu düşünmeye çalışın ...ilk doğumda eşlerin bir kısmı malesef babalığı geç keşfediyor...eşimin karnımı okşadığını zeynomun hareketlerini izlediğini hiç hatırlamıyorum ....hiç kibarda davranmazdı.....arkadaşlarımla kıyaslayınca oturur ağlardım eşleri herşeylerinde destek olurlardı kadınlardan daha meraklı ve isteklilerdi ....kendimi yalnız kalmış gibi hissederdim....şimdi 2. hamileliğim ve eşim tepikler başladığından beri karnımı sıvazlar konuşur ve beni şaşırarak bakıyorum resmen beni acayip düşünmeye başladı bu hamileliğimde....ama şimdi bende ona hak veriyorum biz yalnız kalmış gibi hissediyoruz ama onların duygularıda aynı aslında onlarda yalnız kalıyorlar ve bizi anlamaları için baba olmayı öğrenmeleri lazım ...zeynomda öğrendi eşim baba olmayı şimdi tatbiki daha kolay onun için.....üstelik yalnız olmadığınında farkında bu bir süreç bununda farkında ilkinde ititlmişlik oluyor onlar açısından ...her erkek bir değil tabiii...sizinde doğum sonrası davranışlarınızla herşey yoluna giricek....allahım hepinize sabır versin...

Back