şuan erken gibi bunlar böle kaşıyolar ama baya sonra çıkar bizimki 1.5 aydır eli agzında çünkü damakları gelişiyo galiba
ben daha başlamadım ama 1-2 kaşık elma suyu falan veriyorum tatlarına baktırıyorum yemeklerin o kadar
kerem oldu olalı hem emiyor hemde mama yiyor son 10 gündür sütüm kesildi artık hep mama yiyor ben 1 aylıkken bütün yiyeceklerin tadına baktırdım sonra zorluk yaşamayayım diye şimdide portakla suyu elma muz veriyorum bebe bisküvisi verdim hazır şeftali elma püresi veriyorum maşallah hepsinide yiyor ne versem yiyor hiç hayır demiyor
Hoşgeldin canım,özlemişiz paylaşımlarını. Sözünüz hayırlı olsun. Levent de dişini çok kaşıyor. Silikon uçlu kaşığımız var onu verdim eline bugün başladıo onu çiğnemeye, galiba diş kaşıyıcısı almanın vakti geldi. Yoksa herşeyi ağzına götürüyor. Damla bizde kabızlık yapmadı. En azından henüz. ama tadını hiç sevmiyor. Damlatana kadar canım çıkıyor. 9 damla demişlerdi ben 7 damla damlatıyorum.:26:Canım bizde bol salyalı günler geçiriyoruz bizde,herkes dişi çıkacak diyor.
Halam havuç ver dedi, havuç veriyorum ağzına. Birde yeşil soğanın beyaz kısmı ağrısını alır dedi ama hiç denemedim.
Canım bizdede kabızlık yaptı bizde bıraktık doktor 15 gün ara verelim sonra başka bi damla deneyelim dedi. Halamda hergün bi çay bardağı pekmez iç senden ona geçer dedi. Pekmez içinde biraz ateş basıyo ama o iğrenç damlayı içmekten kurtuluruz :)
Her kucağıma aldığımda sükrediyorum, sağlıklı bir bebeğim olduğı için.Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler((
Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş(((
Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.
Gündüzleri sütüm yetmiyor artıkEk gıda olarak ne veriyorsunuz kızlar bebeklerinize
Krem yerine kaşıyıcı al bence. Kaşımak çıkışını kolaylaştırıyor gibime geliyor.damak kaşıntısı için krem var demişleridi ama bilmiyorum alsam mı
Emzirmeyi dene canım ya, gelir belki sütün. İki damla bile olsa gitsin ağzına.kerem oldu olalı hem emiyor hemde mama yiyor son 10 gündür sütüm kesildi artık hep mama yiyor ben 1 aylıkken bütün yiyeceklerin tadına baktırdım sonra zorluk yaşamayayım diye şimdide portakla suyu elma muz veriyorum bebe bisküvisi verdim hazır şeftali elma püresi veriyorum maşallah hepsinide yiyor ne versem yiyor hiç hayır demiyor
benimki de çok ağlıyor memede azlığına mı acaba? Ama çekiyorum sıkıyorum süt geliyor.
benim oğluşum da 14 eylül doğumlu teyzesi
Ek gıda olarak ne veriyorsunuz kızlar bebeklerinize
Canım,hangi pompayı kullandığını bilmiyorum ama elektrikli olduğunu tahmin ediyorum.Benim de çift göğüs sağan elektrikli ameda pompam vardı ve sağım yaparken hem göğsüm acıyordu ,hem de çok az süt çıkıyordu ki bebeğim hala sadece anne sütü alıyor.Ben internette araştırıp,avent isis manuel pompa aldım.Söylendiğine göre hastane pompalarından bile iyi sağıyor ve süt verimini arttırıyormuş. Gerçekten de hiç acıtmıyor çünkü göğüs halkasına masaj yaparak sağıyor,hem de diğer pompanın 2-3 katı süt çıkardı.Ben çok nadiren sağıyorum ama sana yazayım dedim. İstersen bir dene,belki verimi çok artar sütünün.Elle sağım biraz zahmetli ama sanıldığı kadar değil .
Canım,hangi pompayı kullandığını bilmiyorum ama elektrikli olduğunu tahmin ediyorum.Benim de çift göğüs sağan elektrikli ameda pompam vardı ve sağım yaparken hem göğsüm acıyordu ,hem de çok az süt çıkıyordu ki bebeğim hala sadece anne sütü alıyor.Ben internette araştırıp,avent isis manuel pompa aldım.Söylendiğine göre hastane pompalarından bile iyi sağıyor ve süt verimini arttırıyormuş. Gerçekten de hiç acıtmıyor çünkü göğüs halkasına masaj yaparak sağıyor,hem de diğer pompanın 2-3 katı süt çıkardı.Ben çok nadiren sağıyorum ama sana yazayım dedim. İstersen bir dene,belki verimi çok artar sütünün.Elle sağım biraz zahmetli ama sanıldığı kadar değil .
selamlar kızlar
kendi kendine uyuyan bebeğiniz var mıvarsa nasıl bir de kendi odasında uyuyan bebek var mı. benimki hala benim odada beşiğinde yatıyor. ne zaman odasına alsak ve kendi kendine uyuma çalışmalarına başlasak?
selamlar kızlar
kendi kendine uyuyan bebeğiniz var mıvarsa nasıl bir de kendi odasında uyuyan bebek var mı. benimki hala benim odada beşiğinde yatıyor. ne zaman odasına alsak ve kendi kendine uyuma çalışmalarına başlasak?
selamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?