Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin.
Allah bağışlasın bebeğini. ticker için özel mesaj gönderdim.
Biri bana mı seslendiiiiii
Biz de tık yok daha heralde geç çıkacak dişleri.
Bu arada benim diş etlerim çok ağrıyor konuşmamı bile etkiliyor. İki gündür. Canım yanıyor.
Ne yapsak ki bu dişlere?Sanki alt dişlerim dökülecek gibi.
sultan1984 ve ma_ci_de hoşgeldiniz. diğer müdavim arkadaşlarım nerdesiniz
benim kızım damak kaşıntısından canıma okudu. çok ağlıyor. 1 aya kadar patlar gibi geliyor bana. siz ne durumdasınız.
kan ilacı bizim kıza da kabızlık yaptı. hatta garibim katı kaka yaparken makatı zorlandı kanadı. :S yan etkisiz kan ilacı varmıymış???? varsa söylerseniz sevinirim. ben kullanmıyorum kan ilacını bıraktım.
r rodin benim kız kabız olduğunda karnına masaj yapa yapa yaptırdım. bacaklarını çalıştırdım filan. mahvoldu garibim. ama yaptı çok şükür.
Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler ((
Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş (((
Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.