• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Verem aşısı yara yaptı. Zeten yapıyormuş. be söylemişti yapacak diye. Aşıdan çok sonra sivilce gibi yara oldu. Kendi kendine düşüyor kabuk olup. Sonra tekrarlıyor, tekrar düşüyor, hiç ellemiyorum.

Biri bana mı seslendiiiiii :64:
Biz de tık yok daha heralde geç çıkacak dişleri.
Bu arada benim diş etlerim çok ağrıyor konuşmamı bile etkiliyor. İki gündür. Canım yanıyor.:5:

benim diş etlerim de ağrıyor. emzirmekten midir nedir :D
sana seslendim evett :D bir de şekerdelisi, dilek1971, dolunay50, ve uzun süredir görünmeyen asualp

sultan1984 ve ma_ci_de hoşgeldiniz. diğer müdavim arkadaşlarım nerdesiniz :D
benim kızım damak kaşıntısından canıma okudu. çok ağlıyor. 1 aya kadar patlar gibi geliyor bana. siz ne durumdasınız.

Canım bizde bol salyalı günler geçiriyoruz bizde,herkes dişi çıkacak diyor.
Halam havuç ver dedi, havuç veriyorum ağzına. Birde yeşil soğanın beyaz kısmı ağrısını alır dedi ama hiç denemedim.

kan ilacı bizim kıza da kabızlık yaptı. hatta garibim katı kaka yaparken makatı zorlandı kanadı. :S yan etkisiz kan ilacı varmıymış???? varsa söylerseniz sevinirim. ben kullanmıyorum kan ilacını bıraktım.

r rodin benim kız kabız olduğunda karnına masaj yapa yapa yaptırdım. bacaklarını çalıştırdım filan. mahvoldu garibim. ama yaptı çok şükür.

Canım bizdede kabızlık yaptı bizde bıraktık doktor 15 gün ara verelim sonra başka bi damla deneyelim dedi. Halamda hergün bi çay bardağı pekmez iç senden ona geçer dedi. Pekmez içinde biraz ateş basıyo ama o iğrenç damlayı içmekten kurtuluruz :)

Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler :(((

Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş :((((

Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.

Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler :(((

Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş :((((

Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.

memlekettesin demek. aman sen de yavrun da iyi olun da yazma razıyız :D
söz mü var, hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin

bahsettiğin bebeğe de tez zamanda acil şifalar diliyorum. Allah annesine babasına güç kuvvet ve dirayet versin. çok zor çokkk. hem içleri yanar, hem bir sürü eziyet.

Allah'ımıza şükürler olsun bizimkiler sağlıklı. gaz diş kaşınması kabızlık uykusuzluk bunlar ne kadar basit sorunlar. kaldı ki bunlara bile katlanamıyoruz bazen. millet nelerle uğraşıyor.... hatırlattığın için teşekkürler. ne kadar şükretsek azz...:50:

ben geldim kızlar bi kaç gündür giremedm migrenim tuttu.Oğlum sağlıkla doğarsa diye oruç adak adamıştım onu tutuvereyim dedim okul başlamadan, sabah süt sağdım sağdıktan sonra halim kalmadı ne enerji kaybettiriyor öyle. akşama kadar titreye titreye gezdim sonra da açlıktan migren ağrım başladı.
emelcim bi kaç gün oldu ama ben de özledim burayı :))

Back