• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çalışıyorum canım hastanede saat 4de mesaim bitiyor ama 1,5 saatlik süt iznim olduğu için 2,5 da çıkıyorum hergün girme şansım var yani

Sevindim canım buna, ben de sıkılıyorum çok. İyiki bu isteyi keşfetmişim. Kadınlailgili herşey var valla. Çok şey öğrendim.

Ben hamile kalmadan önce başka topikteydim doğum yapınca bunu buldum buraya takılıyorum diğer topikte de samimi olduğum arkadaşlarım var telefonla görüşüyoruz
Buraya davet et eylüllüleri :68:

benimkindede oluyor :1:hatta bazen gülmekten bayılcak gibi oluyo yerim ben onların gülüşünü
Evet ya çok tatlı oluyorlar, bu sabah babasının kucağında bana dönüp ben hiç gülmeden güldürmeden gülüyor bana,:1:

benimki 3,5aylıktan beri dönüyor hatta dönerek ilerliyor son günlerde emekleme hareketinide öğrendi gibi baya uğraşıyor.Biraz ilerliyor emekliyerek.Dönerek koltuktan bile düştü 4 aylıkken.Çok fazla hareketli benim oğlum.Uyanıkken ne eli duruyor ne ayağı.Sırtüstü yatmıyor 40 ı çıktığından beri.

benimki 3,5aylıktan beri dönüyor hatta dönerek ilerliyor son günlerde emekleme hareketinide öğrendi gibi baya uğraşıyor.Biraz ilerliyor emekliyerek.Dönerek koltuktan bile düştü 4 aylıkken.Çok fazla hareketli benim oğlum.Uyanıkken ne eli duruyor ne ayağı.Sırtüstü yatmıyor 40 ı çıktığından beri.

maşallah:nazar: benimkide 1,5 aylıkken düştü koltuktan nası düştü anlamadım bu tembellikle:1:

babalarıyla araları nası bebişlerin :emir_bebek:bizimki babasının kucandayken bile gözü bende oluyo aglayınca susturamıyoda benimkimi beceriksiz yoksa:44:

babasıyla arası süper babasıyla çok mutlu haşır neşir sürekli gülücükler agular babasına cilveler bana yapmadıklarını babasına yapıyor

Back