slm arkdşlr aranıza yeni katıldım:79: 14 eylül 2010 dogumlu bi kızım var umarım hepimiz iyi vakit geçiririz
slm canım hoşgeldin benim oğlum da 14 eylül doğumlu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkdşlr aranıza yeni katıldım:79: 14 eylül 2010 dogumlu bi kızım var umarım hepimiz iyi vakit geçiririz
Herkese merhaba arkadaşlar bende 13 eylül 2010 annesiyim oğluşumun adı da kerem çok uslu bir bebek maşallah umarım bu sitede sizinle iyi vakit geçiririm birbirimize sorup paylaştığımız konular faydalı olması dileğiyle
Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler ((
Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş (((
Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.
selamlar,
öncelikle süt konusunda durumun hala negatif. haftasonu pompa ile 2-3 kez denedim ama süt yok.
2 saatte bir yapamadım tabi. zira ev işi, çamaşır, alışveriş yapmak zorunda olan çalışan biri olarak ancak 2-3 kez pompanın başına oturabildim. zaten gene göğsümün kenarı açıldı ve kanadı. ilaç sürdüm ama aynı yer her pompa yağışımda kanıyor. neyse akşamları deneyeceğim. birkaç gün deneyip sonuca bakacağım.
benim bebeğim sebze çorbası içerken kakasının rengi daha koyu ve katı oluyor. ama haftasonu ishal gibi oldu. nedeni de ilk dişimizin patlamış olması. henüz dişi çıkmadı ama uç verdi dişi. herkesin elini ağzına götürmeye çalışıyor :) feci kaşınıyor, benim çenemi bile ağzına almaya çalıştı yavrum :) zaten bu durum bebeklerde ishale neden olurmuş. belki sizinki de bu nedenle olmuştur. dişlerini bir kontrol etseniz diye düşündüm.
kızlar bebeklerinize cici bebe yediriyormusunuz,nasıl ve kaç tane veriyorsunuz?
arkadaşlar size bişey sorcam kızımın cildinde döküntüler oluyo sizdede varmı krem sürüyordum şimdi dalin bebe yagı kulanmaya başladım bide verem aşıları yara yaptımı sizinkilerede
benim diş etlerim de ağrıyor. emzirmekten midir nedir
sana seslendim evett bir de şekerdelisi, dilek1971, dolunay50, ve uzun süredir görünmeyen asualp
benim diş etlerim de ağrıyor. emzirmekten midir nedir
sana seslendim evett bir de şekerdelisi, dilek1971, dolunay50, ve uzun süredir görünmeyen asualp
Kızlar bu arada memlekete gelince öğrendim. Bi arkadaşımın oğlu olmuştu bizimkinden 1 ay küçük.
Bebek yarık dudak doğmuş buna üzülürlerken bebeğin kulaklarınında duymadığını öğrenmişler ((
Bebeğe bi aparat takıyolar emebilmesi için ama hiç takmak istemiyor. Sürekli ağlıyor 6 ay dolduktan sonra 3 ameliyat olacakmış ama dudağından çok kulağına üzülüyolar. Gerçi 1 yaşından sonra cihazla duyabilecekmiş geçte olsa konuşabilecekmiş (((
Çok ama çok ama çok şükretmeliyiz böyle sağlıklı bebeklerimiz olduğu için. İnanın ne kabızı ne uykusuzluğunu falan gözüm hiç görmüyo sağlıklı olması herşeye değer hamdolsun Allah bizi evlat sağlığıyla ve ahlakıyla imtihan etmesin.
slm canım hoşgeldin benim oğlum da 14 eylül doğumlu:)
hoşgeldin tatlım biz de kerem koyacaktık oğlumun adını son anda değişti benim oğlum çok hareketli biraz da yaramazlık sinyalleri veriyor bana kerem adını çok severim sağlıkla büyüt bebeğini
sultan1984 ve ma_ci_de hoşgeldiniz. Diğer müdavim arkadaşlarım nerdesiniz :d
benim kızım damak kaşıntısından canıma okudu. çok ağlıyor. 1 aya kadar patlar gibi geliyor bana. Siz ne durumdasınız.
hepiniz saolun Rabbim hepimize saglıkla büyütmeyi nasip ettsinslm canım hoşgeldin benim oğlum da 14 eylül doğumlu:)
herkes uyyo galibaKızlar kimsecikler yok ya bugün
hoşbulduk canım benim oğlanında damağı kaşınıyor ve durmuyor çıldıracak gibi sanırım dişlerimiz gelecek
bizim kız iki elini birden sokmaya çalışıyo agzına:sokamayınca sinirleniyo kollarını falan hep ıslatıyo bakalım ne zaman patlak vericek
Ek gıda olarak ne veriyorsunuz kızlar bebeklerinize
damak kaşıntısı için krem var demişleridi ama bilmiyorum alsam mı