bu konuda kafam biraz karışık. çünkü okuduğum kadarıyla genelde annelerin sütleri azalmaya başlamış, doyurmamaya başlamış. eğer diğer annelerin sütü azalmaya başladıysa benimkinin kesilmesi normaldir. dün akşamda denedim negatif. yeni bir pompa almadım. medelanın elektriklisini kullanıyorum ama başka pompanın fayda sağlayıp sağlamayacağını bilemiyorum. duruma bir bakarım. bilgi için çok teşekkür ederim.
Canım ben de sütümün azaldığını yazmıştım ama sonra birdenbire çok arttı maşallah. Bu aylarda dalgalanmalar olabiliyor belki ama kesin azalır diye düşünmemek lazım. Aslında sütünün gelmesinin en garantili yolu bebeğini emzirmen ama tabii emmek istiyorsa.Bahsettiğim el pompası ise acıtmadığı ve masaj başlığı olduğu için başarılı bence.İnsan acı çektiğinde süt salınımı olmuyor çünkü. Sütü arttırmak için malt içeceği ve çemen tableti denedin mi,bir de kuru incir ve kuru beyaz dut .Sanırım daha önce de yazıldı bunlar ama yine de belki yazılmamıştır. Ben yiyeceklerin etkili olabileceğine inanmazdım ama gerçekten de çok arttırıyorlar. Ayrıca sütün gelmezse de dünyanın sonu değil,bebişin mamayla da gayet sağlıklı olur,şimdi mamalar anne sütüne yakın değerde.