slm kızlar 2 gündür birdürü şey oldu.Ben çok hastayım demiştim ya oğluşum da ishal oldu hemde ne ishal kıçı yara oldu pişikten.Napıcağımı şaşırdım.Dr götürdük ctesi.yarımsaatte bir sıçan bebek orda sıçmadı tahlil yapılamadı.Eve döndük yapmaya başladı.Neyse bugünde devam ediyrdu.Akşam üstüde yaptı eşim acilen hastaneye götürdü bezini tahlil yaptırdı.Rotavirüs olmamasına çok sevindim.Bolca lökosit bulunmuş.Buarada bendeki ve eşimdeki hastalık oglumdada varmış.Dr oda hasta anlamamışsınız dedi.Ama bünyesi çok güçlü maşallah.Hiç belli etmiyor.Keyfi tıkır.Grip için şurup verdi.Bugünkü kaka tahlilinden sonrada lökositler için antibiyortik verdi.YArın sabah kullanmaya başlıycaz hemen iyileşir inşallah.Oğlum sıçmaktan mahfoldu. Küçücük kıçıda haşlanmış gibi kıpkırmızı oldu.Pamukla temizliyorum. Arada yıkıyorum.zyağı sürüyorum ama hiç etkisi olmadı.Okadar kakaya dayanmadı teni. Bide teni beyaz ve çok hassas.Ondan oldu galiba.Dua edin bize neolur.İştahıda yok.Emzircem muhallebi yedircem diye canım çıkıyor.Saolsun kocamda beni suçluyor. Benim sorumluluğummuş.Bütün gece ayaktaydım saat 11de kaldırdım azıcık sen ilgilenn dedim vay efendim neden uyandırmışım hiç yardımcı olmuyor.Çok doluyum çokkk.Bütün gün ağlayıp duruyorum.Çok mutsuzum. Biyandan bebeğimin haline üzülüyorum .Bi yanda kocamın gönül verdsiğim adamın anlayışsızlığı..Duaya muhtacımm
Emelcim beslenme nasıl gidiyor?
slm kızlar 2 gündür birdürü şey oldu.Ben çok hastayım demiştim ya oğluşum da ishal oldu hemde ne ishal kıçı yara oldu pişikten.Napıcağımı şaşırdım.Dr götürdük ctesi.yarımsaatte bir sıçan bebek orda sıçmadı tahlil yapılamadı.Eve döndük yapmaya başladı.Neyse bugünde devam ediyrdu.Akşam üstüde yaptı eşim acilen hastaneye götürdü bezini tahlil yaptırdı.Rotavirüs olmamasına çok sevindim.Bolca lökosit bulunmuş.Buarada bendeki ve eşimdeki hastalık oglumdada varmış.Dr oda hasta anlamamışsınız dedi.Ama bünyesi çok güçlü maşallah.Hiç belli etmiyor.Keyfi tıkır.Grip için şurup verdi.Bugünkü kaka tahlilinden sonrada lökositler için antibiyortik verdi.YArın sabah kullanmaya başlıycaz hemen iyileşir inşallah.Oğlum sıçmaktan mahfoldu. Küçücük kıçıda haşlanmış gibi kıpkırmızı oldu.Pamukla temizliyorum. Arada yıkıyorum.zyağı sürüyorum ama hiç etkisi olmadı.Okadar kakaya dayanmadı teni. Bide teni beyaz ve çok hassas.Ondan oldu galiba.Dua edin bize neolur.İştahıda yok.Emzircem muhallebi yedircem diye canım çıkıyor.Saolsun kocamda beni suçluyor. Benim sorumluluğummuş.Bütün gece ayaktaydım saat 11de kaldırdım azıcık sen ilgilenn dedim vay efendim neden uyandırmışım hiç yardımcı olmuyor.Çok doluyum çokkk.Bütün gün ağlayıp duruyorum.Çok mutsuzum. Biyandan bebeğimin haline üzülüyorum .Bi yanda kocamın gönül verdsiğim adamın anlayışsızlığı..Duaya muhtacımm
slm kızlar oğlum dün akşamdan beri 6kere kaka yaptı ishalmi oldu anlıyamıyrm. ilk yapışında çoktu ama katıydı ama 4-5 gündür yapmıyordu ondanmı oldu ishalmi oldu anlamyrm.Yedirdiğim bişeymi dokundu acaba. Elma ishal yaparmı farklı olarak onu yedirdim.bide azönce sebze püresi yaptım ama 4-5 kaşık anca yedi bide daha yeni yedi.Ondan sonrada 1 kere kaka yaptı. Kafayı yicem.Pişik oldu heryeri yazık
Çok sevindim biraz olsun iyi olmasına. Islak mendil de kullanma bu dönemde canım. Ilık suya pamuk ıslat pamuğu sık onunla sil. DAha çabuk iyileşir. Pişikten çok çektim ben ve hala pamukla siliyorum.Herkese teşekkür ederim bebeğim bugün biraz daha iyi gece hiç kaka yapmadı ishali düzeliyor herhalde ilacıda aldık verdim busabah.İnşallah iyi gelir.Kaka yapmayınca poposuda azıcık düzelmiş gibi geldi. Krem srüüyorum zyağı sürüyorum bolbolda havalandırıyorum işte.Allah cümlemizin yardımcısı olsum çok zor valla...
Pompayı kullanırken çok hızlı sağma ki çatlak oluşmasın. Çok nazik davranman gerekiyor ama pompa yerine bebeğini emzirsen daha iyi verim alırsın gibime geliyor.selamlar,
öncelikle süt konusunda durumun hala negatif. haftasonu pompa ile 2-3 kez denedim ama süt yok.
2 saatte bir yapamadım tabi. zira ev işi, çamaşır, alışveriş yapmak zorunda olan çalışan biri olarak ancak 2-3 kez pompanın başına oturabildim. zaten gene göğsümün kenarı açıldı ve kanadı. ilaç sürdüm ama aynı yer her pompa yağışımda kanıyor. neyse akşamları deneyeceğim. birkaç gün deneyip sonuca bakacağım.
benim bebeğim sebze çorbası içerken kakasının rengi daha koyu ve katı oluyor. ama haftasonu ishal gibi oldu. nedeni de ilk dişimizin patlamış olması. henüz dişi çıkmadı ama uç verdi dişi. herkesin elini ağzına götürmeye çalışıyor :) feci kaşınıyor, benim çenemi bile ağzına almaya çalıştı yavrum :) zaten bu durum bebeklerde ishale neden olurmuş. belki sizinki de bu nedenle olmuştur. dişlerini bir kontrol etseniz diye düşündüm.
Hoşgeldin canım, bebeğine maşallah.Herkese merhaba arkadaşlar bende 13 eylül 2010 annesiyim oğluşumun adı da kerem çok uslu bir bebek maşallah umarım bu sitede sizinle iyi vakit geçiririm birbirimize sorup paylaştığımız konular faydalı olması dileğiyle
var canım, 20 eylül doğumlu.
Çok sevindim biraz olsun iyi olmasına. Islak mendil de kullanma bu dönemde canım. Ilık suya pamuk ıslat pamuğu sık onunla sil. DAha çabuk iyileşir. Pişikten çok çektim ben ve hala pamukla siliyorum.
Bende pamukla siliyorum biara tekrar ıslak mendile dönmüştüm ama pişiği görünce pamukla siliyorum tekrar
allah bağışlasın canım ya ne diycem o çizelgeden bende yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusun acaba
bir arkadaş bana tarif yazmıştı kutumdan silinmiş. Dur ben tarif yazayım sana. Biraz beklemen gerek ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?