How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben yeni katıldım siteye yaramazlarımdan fırsat buldukça bakıyorum çok güzel bi forum bende eylül annesiym 23 eylül de oldu küçük paşam adı samet gürkan umarım hoş sohbetler ve güzel arkadaşlıklar kurabiliriz sizlerle herkese sevgiler...:nazar::3::3::3:

ben yeni katıldım siteye yaramazlarımdan fırsat buldukça bakıyorum çok güzel bi forum bende eylül annesiym 23 eylül de oldu küçük paşam adı samet gürkan umarım hoş sohbetler ve güzel arkadaşlıklar kurabiliriz sizlerle herkese sevgiler...:nazar::3::3::3:

Hoşgeldin aramıza. Benim de brkaç ay sonra 9 yaşında olacak bir kızım ve 5 aylık bir kızım var.

Hoşgeldin canım. Güle güle büyüt bebeğini.

Oğlun ve sen aramıza hoşgeldiniz canımcım :3:

dün benimki de öyleydi ne gece uyudu ne gündüz. Dün akşam babasıyla iyice mayıştırdık banyoda, uyudu sonra. Bugün de fena değil. Şimdi uyandı.
ben biraz hasta gibiyim umarım oğlum bulaşmaz.

Merhaba canım iyiyiz çok şükür Allah baska dert vermesin de uykumuz hiç yok canım ya gece hep bagırıyor neden anlayamıyorum güzdüz de en fazla 10 dk uyuyor o da kucagımda yada davlumbazın yanında

canım benim kızım da öyle, ne gece ne gündüz uyumuyor. hepimiz aynıyız demekki. ohh be içim rahatladı. damakları gelişiyor onlarla alakalı olabilir.

Eminecim biz de oturma alıştırması yapıyoruz. zaten kucakta artık koyduğumuz gibi durmuyo ki. dönmeye çalışıyo. sağa sola saldırıyo. gitmek istediği şeye yöneliyo. çok hareketli. diyelimki oturttum, hemen almak istediği şey varsa oraya doğru hücuuuuum :D

Ay maşallah :nazar: Çok tatlıdır o şimdi. Yerim yerim :emir_bebek:

ee ben boş mu durcamm, ben de Levent'i yerimm :D o da çok tatlıdır şimdi tadından yenmez :D

emine neyin var hayırdır, niye hastasınn. bebeğe geçmesini istemiyosan, tülbent filan koy ağzına emzirirken. ben aşırı öksürdüğüm için geçti. bu arada benim hastalık sanırım keçi gribiymiş :D

Son düzenleme:
bizim ufaklık kucakta falan yatmayı pek sevmez emme harıcınde kucagımda da 3.ayındannberı oturuyor..sımdılerde de kanepeye sırtını yaslıyorum yanlara desteksız rahat durabılıyor...ama benım ogllan kendı ayagının meraklısı ayagına renklı renklı coraplar gıydırıyorum ya ayagını yakalayıp agzına almaya calısıyor ..becerdıgı zamanlar da oluyor tatlı kuzummmm benımmmm....:emir_bebek::nazar:

ee ben boş mu durcamm, ben de Levent'i yerimm :D o da çok tatlıdır şimdi tadından yenmez :D

emine neyin var hayırdır, niye hastasınn. bebeğe geçmesini istemiyosan, tülbent filan koy ağzına emzirirken. ben aşırı öksürdüğüm için geçti. bu arada benim hastalık sanırım keçi gribiymiş :D
Keçi gribi mi o da ne? Yeni mi?:1::1: inatçıdır da şimdi o. :60:
Ben klasik grip olcak gibiyim. Burnum gıcıklanıyor.:2:

bizim ufaklık kucakta falan yatmayı pek sevmez emme harıcınde kucagımda da 3.ayındannberı oturuyor..sımdılerde de kanepeye sırtını yaslıyorum yanlara desteksız rahat durabılıyor...ama benım ogllan kendı ayagının meraklısı ayagına renklı renklı coraplar gıydırıyorum ya ayagını yakalayıp agzına almaya calısıyor ..becerdıgı zamanlar da oluyor tatlı kuzummmm benımmmm....:emir_bebek::nazar:
Bayıldım ben senin kuzuya.:nazar::nazar::nazar:

maşşallah canıma

slm kızlar oğlum dün akşamdan beri 6kere kaka yaptı ishalmi oldu anlıyamıyrm. ilk yapışında çoktu ama katıydı ama 4-5 gündür yapmıyordu ondanmı oldu ishalmi oldu anlamyrm.Yedirdiğim bişeymi dokundu acaba. Elma ishal yaparmı farklı olarak onu yedirdim.bide azönce sebze püresi yaptım ama 4-5 kaşık anca yedi bide daha yeni yedi.Ondan sonrada 1 kere kaka yaptı. Kafayı yicem.Pişik oldu heryeri yazık

slm kızlar oğlum dün akşamdan beri 6kere kaka yaptı ishalmi oldu anlıyamıyrm. ilk yapışında çoktu ama katıydı ama 4-5 gündür yapmıyordu ondanmı oldu ishalmi oldu anlamyrm.Yedirdiğim bişeymi dokundu acaba. Elma ishal yaparmı farklı olarak onu yedirdim.bide azönce sebze püresi yaptım ama 4-5 kaşık anca yedi bide daha yeni yedi.Ondan sonrada 1 kere kaka yaptı. Kafayı yicem.Pişik oldu heryeri yazık

Benim bebeğim de 2. ayındayken yapmıştı böyle. Öncesinde de birkaç gün yapmamıştı. Teleş olmuştum ben de. Sonra hepsini birden yaptı. Hem de otobüsle yolculuk halindeydik. Altını değiştiriyorum, yapıyor. Hatta altını değiştirirken yapıyor.:emir_bebek: Bir mola yetmemişti bana değiştirmeye. Diğer yolcular "otobüsün sallantısından çocuğun içi dışına çıktı" diye yorumlar yapmıştı.:1::1: Çok rezildi. :9:
Neyse.

Bence bir gün böyle yaptı diye hemen paniğe kapılma. Eğer sürmeye devam ederse doktora danışırsın.

Bir de sormak istediğim başka birşey. Bazen dışkısı azıcık kıyafetine taşıyor ve lekesi çıkmıyor siz de de oluyor mu? Ne yaptıysam çıkaramıyorum. Çamaşır suyuna banıp defalarca çamaşır makinesinde durulatıyorum. Sonra da aktif yıkamayla yıkıyorum. Uğraştırıcı oluyor. Bir de her kıyafeti beyaz değil ki. Kıyafetleri bozuluyor.:50:
Bu durumla karşılaşıp da çözümü olan var mı?

Back