Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yeni katıldım siteye yaramazlarımdan fırsat buldukça bakıyorum çok güzel bi forum bende eylül annesiym 23 eylül de oldu küçük paşam adı samet gürkan umarım hoş sohbetler ve güzel arkadaşlıklar kurabiliriz sizlerle herkese sevgiler...
ben yeni katıldım siteye yaramazlarımdan fırsat buldukça bakıyorum çok güzel bi forum bende eylül annesiym 23 eylül de oldu küçük paşam adı samet gürkan umarım hoş sohbetler ve güzel arkadaşlıklar kurabiliriz sizlerle herkese sevgiler...
sekerdelisi merhaba, nasılsın sen ve bebeğin?
Furkanmelih kucagımızdayken oturmak istiyor destekli de oturabiliyor maşallah kuzumaKimler bebeğine oturma alıştırması yapıyor?
Merhaba canım iyiyiz çok şükür Allah baska dert vermesin de uykumuz hiç yok canım ya gece hep bagırıyor neden anlayamıyorum güzdüz de en fazla 10 dk uyuyor o da kucagımda yada davlumbazın yanında
Ay maşallah Çok tatlıdır o şimdi. Yerim yerim
Maşallah, senin oğlana
Keçi gribi mi o da ne? Yeni mi? inatçıdır da şimdi o.ee ben boş mu durcamm, ben de Levent'i yerimm o da çok tatlıdır şimdi tadından yenmez
emine neyin var hayırdır, niye hastasınn. bebeğe geçmesini istemiyosan, tülbent filan koy ağzına emzirirken. ben aşırı öksürdüğüm için geçti. bu arada benim hastalık sanırım keçi gribiymiş
Bayıldım ben senin kuzuya.bizim ufaklık kucakta falan yatmayı pek sevmez emme harıcınde kucagımda da 3.ayındannberı oturuyor..sımdılerde de kanepeye sırtını yaslıyorum yanlara desteksız rahat durabılıyor...ama benım ogllan kendı ayagının meraklısı ayagına renklı renklı coraplar gıydırıyorum ya ayagını yakalayıp agzına almaya calısıyor ..becerdıgı zamanlar da oluyor tatlı kuzummmm benımmmm....
bizim ufaklık kucakta falan yatmayı pek sevmez emme harıcınde kucagımda da 3.ayındannberı oturuyor..sımdılerde de kanepeye sırtını yaslıyorum yanlara desteksız rahat durabılıyor...ama benım ogllan kendı ayagının meraklısı ayagına renklı renklı coraplar gıydırıyorum ya ayagını yakalayıp agzına almaya calısıyor ..becerdıgı zamanlar da oluyor tatlı kuzummmm benımmmm....
slm kızlar oğlum dün akşamdan beri 6kere kaka yaptı ishalmi oldu anlıyamıyrm. ilk yapışında çoktu ama katıydı ama 4-5 gündür yapmıyordu ondanmı oldu ishalmi oldu anlamyrm.Yedirdiğim bişeymi dokundu acaba. Elma ishal yaparmı farklı olarak onu yedirdim.bide azönce sebze püresi yaptım ama 4-5 kaşık anca yedi bide daha yeni yedi.Ondan sonrada 1 kere kaka yaptı. Kafayı yicem.Pişik oldu heryeri yazık