slm kızlar 2 gündür birdürü şey oldu.Ben çok hastayım demiştim ya oğluşum da ishal oldu hemde ne ishal kıçı yara oldu pişikten.Napıcağımı şaşırdım.Dr götürdük ctesi.yarımsaatte bir sıçan bebek orda sıçmadı tahlil yapılamadı.Eve döndük yapmaya başladı.Neyse bugünde devam ediyrdu.Akşam üstüde yaptı eşim acilen hastaneye götürdü bezini tahlil yaptırdı.Rotavirüs olmamasına çok sevindim.Bolca lökosit bulunmuş.Buarada bendeki ve eşimdeki hastalık oglumdada varmış.Dr oda hasta anlamamışsınız dedi.Ama bünyesi çok güçlü maşallah.Hiç belli etmiyor.Keyfi tıkır.Grip için şurup verdi.Bugünkü kaka tahlilinden sonrada lökositler için antibiyortik verdi.YArın sabah kullanmaya başlıycaz hemen iyileşir inşallah.Oğlum sıçmaktan mahfoldu. Küçücük kıçıda haşlanmış gibi kıpkırmızı oldu.Pamukla temizliyorum. Arada yıkıyorum.zyağı sürüyorum ama hiç etkisi olmadı.Okadar kakaya dayanmadı teni. Bide teni beyaz ve çok hassas.Ondan oldu galiba.Dua edin bize neolur.İştahıda yok.Emzircem muhallebi yedircem diye canım çıkıyor.Saolsun kocamda beni suçluyor. Benim sorumluluğummuş.Bütün gece ayaktaydım saat 11de kaldırdım azıcık sen ilgilenn dedim vay efendim neden uyandırmışım hiç yardımcı olmuyor.Çok doluyum çokkk.Bütün gün ağlayıp duruyorum.Çok mutsuzum. Biyandan bebeğimin haline üzülüyorum .Bi yanda kocamın gönül verdsiğim adamın anlayışsızlığı..Duaya muhtacımm
allah şifasını versin canım geçmiş olsun üzme kendini bebekler anlıyo allah sabır versin pişik için trosyd kullan acısını alır diger kremlere göre çok ii geliyo