slm kızlar oğlum dün akşamdan beri 6kere kaka yaptı ishalmi oldu anlıyamıyrm. ilk yapışında çoktu ama katıydı ama 4-5 gündür yapmıyordu ondanmı oldu ishalmi oldu anlamyrm.Yedirdiğim bişeymi dokundu acaba. Elma ishal yaparmı farklı olarak onu yedirdim.bide azönce sebze püresi yaptım ama 4-5 kaşık anca yedi bide daha yeni yedi.Ondan sonrada 1 kere kaka yaptı. Kafayı yicem.Pişik oldu heryeri yazık
kakasının dışına çıktığı çoook nadir oluyor (doğumdan beri 2 kere oldu)ben kosla vanish max kullanıyorum. Lekenin üstüne döküp biraz bekletip diğer kıyafetleriyle makinede normal yıkamaya atıyorum. Lekeyi önce suya tutarsam hiç iz kalmıyor. Klorlu ve asitli maddeleri kıyafetlerde kullanmam
Bİze 9 damla kullanın dedi. Ama bizimki ferro sanol bilmiyorum aynı mı? Aşıyla ilgili bir fikrim yok. Genelde aşılar ateş yapmıyor artık. Ama çocuktan çocuğa da değişir tabi.
eski yazıları okurken gördüm de bize de ferro sanol werdi doktor we kabızlık yapıyor sanırım oğlum iki gündür çığlıkla ara ara ağlıyor canı yanıyor belli ki bir de bezini değiştirirken anladım ufak ufak kakası bulaşıyor yapmaya çalışıp yapamıyor sanırım
bnm eşim de ben titizlendikçe garipsiyor acaba yan etkisiz olandan mı alsak bilmiorum ki:78:
Bugün pek kimse uğramamış anlaşılan.
Levent de aynı, sırtı yere gelmeyecek beyfendinin. Oturmaya bayılıyor. Ara ara oturtuyorum. Hİç iş yaptırmıyor bana, ille de beni görecek, uyuturken de uyuyana kadar ona bakacağım
Oyuncak azıyorum koltuğunun lkoluna onlarla oynuyor. Elleriyle vurupo sallandırıyor, bazen sinir oluyor. Bazrn buz dolabı poşetinden balon yapıyorum ona. Onunla oynuyor. Çok gergin şişirmiyorum ki tutabilsin diye. Tuttukça ses çıkarıyor şır şır, hoşuna gidiyor.
Artık gözle çok iyi takip yapabiliyor. Mutfakta özellikle iş yaparken beni çok dikkatli izliyor.
Babasını da beni tanıdığı gibi tanıyabiliyor artık. İşten gelince gülücüklerle karşılıyor.
Aynı bizEce'ye ben akşamları babası gelince şöyle yapıyorum. kucağıma alıyorum. baba geldiii diyorum. baba diyorum. anlıyor. kapıya gidiyoruz kapıyı açıp bekliyoruz. tabii o arada bi kaç defa daha diyorum. en baştan beri böyle yapıyoruz. o yüzden anlıyor. baba girince içeri kollar bacaklar çırpılıyorhemen üzerine atlanıyor. tabii ellerini yıkamasını bekliyoruz
slm kızlar 2 gündür birdürü şey oldu.Ben çok hastayım demiştim ya oğluşum da ishal oldu hemde ne ishal kıçı yara oldu pişikten.Napıcağımı şaşırdım.Dr götürdük ctesi.yarımsaatte bir sıçan bebek orda sıçmadı tahlil yapılamadı.Eve döndük yapmaya başladı.Neyse bugünde devam ediyrdu.Akşam üstüde yaptı eşim acilen hastaneye götürdü bezini tahlil yaptırdı.Rotavirüs olmamasına çok sevindim.Bolca lökosit bulunmuş.Buarada bendeki ve eşimdeki hastalık oglumdada varmış.Dr oda hasta anlamamışsınız dedi.Ama bünyesi çok güçlü maşallah.Hiç belli etmiyor.Keyfi tıkır.Grip için şurup verdi.Bugünkü kaka tahlilinden sonrada lökositler için antibiyortik verdi.YArın sabah kullanmaya başlıycaz hemen iyileşir inşallah.Oğlum sıçmaktan mahfoldu. Küçücük kıçıda haşlanmış gibi kıpkırmızı oldu.Pamukla temizliyorum. Arada yıkıyorum.zyağı sürüyorum ama hiç etkisi olmadı.Okadar kakaya dayanmadı teni. Bide teni beyaz ve çok hassas.Ondan oldu galiba.Dua edin bize neolur.İştahıda yok.Emzircem muhallebi yedircem diye canım çıkıyor.Saolsun kocamda beni suçluyor. Benim sorumluluğummuş.Bütün gece ayaktaydım saat 11de kaldırdım azıcık sen ilgilenn dedim vay efendim neden uyandırmışım hiç yardımcı olmuyor.Çok doluyum çokkk.Bütün gün ağlayıp duruyorum.Çok mutsuzum. Biyandan bebeğimin haline üzülüyorum .Bi yanda kocamın gönül verdsiğim adamın anlayışsızlığı..Duaya muhtacımm
slm kızlar 2 gündür birdürü şey oldu.Ben çok hastayım demiştim ya oğluşum da ishal oldu hemde ne ishal kıçı yara oldu pişikten.Napıcağımı şaşırdım.Dr götürdük ctesi.yarımsaatte bir sıçan bebek orda sıçmadı tahlil yapılamadı.Eve döndük yapmaya başladı.Neyse bugünde devam ediyrdu.Akşam üstüde yaptı eşim acilen hastaneye götürdü bezini tahlil yaptırdı.Rotavirüs olmamasına çok sevindim.Bolca lökosit bulunmuş.Buarada bendeki ve eşimdeki hastalık oglumdada varmış.Dr oda hasta anlamamışsınız dedi.Ama bünyesi çok güçlü maşallah.Hiç belli etmiyor.Keyfi tıkır.Grip için şurup verdi.Bugünkü kaka tahlilinden sonrada lökositler için antibiyortik verdi.YArın sabah kullanmaya başlıycaz hemen iyileşir inşallah.Oğlum sıçmaktan mahfoldu. Küçücük kıçıda haşlanmış gibi kıpkırmızı oldu.Pamukla temizliyorum. Arada yıkıyorum.zyağı sürüyorum ama hiç etkisi olmadı.Okadar kakaya dayanmadı teni. Bide teni beyaz ve çok hassas.Ondan oldu galiba.Dua edin bize neolur.İştahıda yok.Emzircem muhallebi yedircem diye canım çıkıyor.Saolsun kocamda beni suçluyor. Benim sorumluluğummuş.Bütün gece ayaktaydım saat 11de kaldırdım azıcık sen ilgilenn dedim vay efendim neden uyandırmışım hiç yardımcı olmuyor.Çok doluyum çokkk.Bütün gün ağlayıp duruyorum.Çok mutsuzum. Biyandan bebeğimin haline üzülüyorum .Bi yanda kocamın gönül verdsiğim adamın anlayışsızlığı..Duaya muhtacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?