Doğum günü ne zaman canım senin kuzunun? mlbstnc nın bebeği ile benimkinin arasında da bir gün var.bir gun varmış canım senınle aramızda...
Kızlar bugün sağlıkocağına gittik.Kuzum aşılarını oldu Tartıldı falan işte bide şu kan damlasından bahsetti almamız şartmı onu.Hiç tahlil yapmadan bebeğin kan değerlerine bakmadan kan damlası dayanmazki.Ben çok gıcık oldum bu duruma.Bide yan etkileri varmış. Kabız yaparmış.Dişlere çıkmayan lekeler yaparmış.Hiçistemiyoruöm vermeyi.Bebeğim çok kilo alamamış o yüzdenmi verdi acaba.Bilgisi olan varsa yazsın lütfen neden alıcaz o damlayı şartmı????
neresindesin ben pendik güzelyalıdayım
hemşire kontrol ederken yanlış duymadıysam 3*2 dedi ne demek bilmiyorum
bizim bıngıldak az kapanmıs d vitamini 4 damla ver demişlerdi geçen ay
bizim bıngıldak az kapanmıs d vitamini 4 damla ver demişlerdi geçen ay
guzelim 4 damla eminmisin canim
d vitamini bingildak kapanmasi ve kireclenmesi yapiyor fazlasi bizim arkadasin basina grelmisdi
ondan yaziyim dedim.kan damlasida cok sacma geliyor trde bana kan testi olmadan bebelere veriyorlar mecburi diye bir olay yok(bebek kansiz degilse) heryerin saglik kuralli farkli tabiii
buarada disleri cikan bebisleriniz varmiiiiiiii
benim kızımında bıngıldağı erken kapanmış geçen ay d vitaminini kestiler 6 ay sonra yada hiç vermeyiz dediler sağlık ocağında
kızlar bu arada bıngıldak büyüklükleriniz ne kadar oldu? Bizimki bayaa bi küçüldü de?
bizim doktor bıngıldakla alakalı hiçbirşey söylemedi. ama bir terslik olursa söylerdi. ben d vit i epey bi aksatmıştım. son zamanlarda düzenli veriyorum. bakalım nolicik. 20 si gibi 4. ay sonu kontrolümüz var. umarım her şey iyidir.
bu arada benim kızı yüzü koyun üzerime yatırıyorum, elleriyle yüzümü yoluyor, dudaklarımı çekiştiriyor. galiba yüzümüzü tanımaya çalışıyor. babaya da yapıyor aynısını.
bu arada oturtma konusunda doktorlarınız ne diyor. bazı sitelerde yarım saat kadar oturabilir diyor. ama ben çekiniyorum, kaka yeşile dönüveriyor hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?