• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende 5 ocakta oldum kontrole gittin mi tekrar
Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra gittim. Doktor yumurtan çatlamış dedi. Yine gün aşırı ilişkiye devam dedi. Sonrasında da doktoruma 10. Günde kan versem mi hocam diye mesaj attım. Duphaston vermişti, onu kullanıp bitir bekleyelim dedi. Oda yarın bitiyor.

Ben sevinemiyorum bile ya o kadar çok gidip kanda negatif gördüm ki sanırım bı gün doktor hamilesin dese bile inanamiycam inşallah güzel haberi alırız hepimizde🥰❤️
Hahahahah canım ya haklısın valla bu benim 2. Gebeliğim olacak eğer olursa tabiki ilki karnımda 6 aylıkken kistik higroma dendi kalbi durdu 🥹alllahım hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın aşkında geç öğrenmek daha iyi ben mesela gideyim doktora desinki 4 aylık hamilesin🤣🤣

Çatlatma iğnesinden 2 gün sonra gittim. Doktor yumurtan çatlamış dedi. Yine gün aşırı ilişkiye devam dedi. Sonrasında da doktoruma 10. Günde kan versem mi hocam diye mesaj attım. Duphaston vermişti, onu kullanıp bitir bekleyelim dedi. Oda yarın bitiyor.
Merhaba bir şey sorucam yumurtlama ile yumurta çatlaması aynı seymi ablama doktor yumurtlama olmuş demis bana soruyorda

Hahahahah canım ya haklısın valla bu benim 2. Gebeliğim olacak eğer olursa tabiki ilki karnımda 6 aylıkken kistik higroma dendi kalbi durdu 🥹alllahım hepimize sağlıklı gebelik yaşatsın aşkında geç öğrenmek daha iyi ben mesela gideyim doktora desinki 4 aylık hamilesin🤣🤣
Amin çok geçmiş olsun acaba kan pıhtılaşması falan varmı belki ondadndirda ikinci gebeliginizde erken oğrenip gidin tedavi için bence yine söz.bilirsiniz inşallah sağlıklı bir hamilelik ve bebek dünyaya getiririz

Benimde doktorum bekle dedi regl gününden önce ne kan ver ne de test yap dedi 🙄🙄

İnşallah canm inşallah
Balım sende incir kürü ve duphaston kullanmıştın demi
Duphaston kullandım ama incir kürü kullanmadım canm bilmiyorum ne olduğunu 🥰🤷🤭

Ya kızlar aralık 19 da kimyasal kanamam oldu Bugün mide bulantımdan şüphelendim çünkü geçen ayda öyle anlamıştım daysdoctor erken gebelik testi negatif ama first. Ve artimedin kaset testleri silik pozitif sizdede erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkan oldu mu

Ya kızlar aralık 19 da kimyasal kanamam oldu Bugün mide bulantımdan şüphelendim çünkü geçen ayda öyle anlamıştım daysdoctor erken gebelik testi negatif ama first. Ve artimedin kaset testleri silik pozitif sizdede erken gebelikte çıkmayıp kasette çıkan oldu mu
Bide Halalarımın koca karı yöntemleri var tabi çamaşur suyunu idrar katmak gibi 🤯

Kızlar üstteki 2 gün önce yaptığım alttaki dün yaptım sizce var mı çizgiler sonradan cıktı test prodoctor dün yerleşme kanaması gibi bişey yasadım

Eklentiler

• IMG_0779.jpeg
    IMG_0779.jpeg
    182,4 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bu hamileliğin belirtilerindeki sancı adet sancısının aynısı mı yoksa biraz daha mı farklı ? Bugün iğnemin 12. Günü yarın sabah test yapacağım ama son 1 saattir baya adet sancım var anlamadım adetime de 6-7 gün var

Merhaba bir şey sorucam yumurtlama ile yumurta çatlaması aynı seymi ablama doktor yumurtlama olmuş demis bana soruyorda
Yok kuzum aynı şey değil. Belli bir boyuta gelince Yumurtlama oluyor, sonra o yumurta çatlıyor çatladıktan sonra spermle buluşur sağlıklı döllenirse rahim duvarına tutunuyor. İşte buda gebelik oluyor.

Kızlar bu hamileliğin belirtilerindeki sancı adet sancısının aynısı mı yoksa biraz daha mı farklı ? Bugün iğnemin 12. Günü yarın sabah test yapacağım ama son 1 saattir baya adet sancım var anlamadım adetime de 6-7 gün var
Benimde öyle ya sol taraftan oluyordu batma bugun adet sancısı gibi sancım var

Back