• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimki öyle canım benim aklıma bile gelmemişti mamalar almış gelmiş elleriyle yediriyor gitmiş arı mama almış gelmiş pişen getirdi bak ne aldım dedi o ne dedim mam kızım yiyecek aldı eline sen anlamassın ben pişiririm dedi pişiriyor yediriyo
sen çocuğa bak ben pişireyim derim bazen sen dur ben yaparım der spişirir soğutur yedir maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Yani helal olsun böyle babaya.

Hakikaten çok tatlı senin Sude, çok farkında bir bebek galiba,algıları çok açık gibi bakıyor.Doktor bizim kıza öyle demişti.Uyumaz Nagihan i seninki,dünyayı keşfedecek göz var onda vallahi.

aynen canım acayip bişey ya burda ki tubişle mns nde de kamerayla konuştuk oda gördü öyle diyor cok fena etrafta nevar neyok bakıyor

bebeğinizin kakası nasıl kızlar? Benim oğlumun açık kahve koyu yeşil arası ve balgamlı gibi. Ve çoooooook pis kokuyor anne sütüyle beslenen bebegin kakası çok kokmaz diye biliyorum. Yaklaşık iki ay önce sarı ve pütür pütürdü ve neredeyse kokmuyordu.

Bizimki koyu sarı ama çok cıvık, doğduğundan beri öyle. Bazen yeşilimsi olduğu oluyor. Ya da sarıya ara ara yeşil karışmış oluyor. Bir anormallik yoktur umarım.

Doktoruna bir sor istersen. Sadece anne sütü alan bebeğin kakası altın sarısı renginde olur ve pek kokmaz,kendine has bir kokusu olur.Ama bebeğin henüz 4 ayın altındaysa hazımsızlık sebebiyle yeşilimsi olabilir arasıra.
Bizimkinde de koku yok çoğu zaman. Ama bazen gazı bile kokuyor. :25: Altını kirletti sanıyorum, açıyorum tertemiz...

ben ek gıdaya geçtim benim sütüm de az yetmiyor kavanoz maması veriyorum bide arı maanın sebze lisinden pişiriyorum çok severek yiyor maşallah
herşeyden tattırıyoruz biz özellikle babası gidip bişeyler alıp geliyor kendi eliyle pişirp yidiriyor banada bırakmıyor
Maşallah bebişe de babaya da :nazar::nazar::nazar:

Biz konyadayız canm gunduz cok soguk aksam kırpıklerımız donuyor ınan. Dısarı cıkarken montunu giydırıyrz bıde kalın battaniye sarıyoruz agzı burnu acık degl ama her seferınde hasta oluyor

Konya da birşey mi? :1: Biz Kars'da sert karasal iklimdeyiz. Çok çıkamıyoruz dışarı malesef. Evimiz çok sıcak oluyor.Oğlumu şort ve tişörtlü yatırıyorum artık. Terliyor... :50:

dilekcim beden sadece bi kıyafet değil mi onun ötesine gecemez önemli olan ruhun. Ruh kendini 20 hissettikçe beden 40 olmuş ne önemi var

Teşekkür ederim,moral oldun bana. Ruh hiç yaşlanmıyor biliyor musun? Büyükannem vardı, 99 yaşında vefat etti,hala genç hissediyorum derdi.

kan ilacı veriyor musunuz?
bize geçen aşı olurken sağlık ocağı verdi ama ben dr sormadan vermek istemiyorum
Bize de bu aşısında verilecek yeni bir damla. Beş aydan itibaren kullanacağımızı söylemişti. Heralde bu o damla olsa gerek: kan damlası. Şimdilik sadece devit kullanıyoruz. bir de zaman zaman zinco(gaz damlası)

Back