• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İnşallah dediğin gibi olur ama progestan da kullandım tutunmayı güçlendirmek için. Neyse göreceğiz. Sabah afedersin çamur rengi akıntı geldi peçeteye. Ya yerleşme kanaması ya da adet sökülmesi kanaması. Bakalım hangisi...
Progestan da akıntı da renk degisikligine sebep olabiliyor.
Akıntı pas rengine döndü. Günlük pede bulaştı ve durdu. İnşallah senin dediğin gibi olur geç tutunuyordur. Adet sökülme kanamam bu renk olmaz çünkü krem gibi ve sarımtrak olur. Bu bildiğin pas
Insallah 🙏 gecikmen olunca test verirsin veya evde yaparsin

Yok kuzum aynı şey değil. Belli bir boyuta gelince Yumurtlama oluyor, sonra o yumurta çatlıyor çatladıktan sonra spermle buluşur sağlıklı döllenirse rahim duvarına tutunuyor. İşte buda gebelik oluyor.
İyi bari ablamda yumurtlama dönemini kaçırdı diye üzülüyordu

Kizlar malesef bu ay ben de evlenenlerin arasındayım yerleşme kanaması vs diye kendimi kandırmasın biraz beta da bastırmış doktor 0.3 çıktı yani artık reglimi kabulleniyor ve onu bir an önce geçirmek istiyorum

Sat 13 ocak
Bat 6-7 şubat olarak guncelleyebilriim benim bebek yavaştan akrebe doğru kayıyor Allah sağlıklı bir terazi nasip etsin insallah

Maşallah kan verin tez vakitte ❤️
Flaşsız çekimde gözüktü yarın kan vericem inşallah cuma bat günümdü dua edin kızlar ben de bekleyen herkese ediyorum inşallah ❤️❤️❤️

Eklentiler

• D25B15D4-5DBA-41ED-83CA-6CB50749DA87.jpeg
    D25B15D4-5DBA-41ED-83CA-6CB50749DA87.jpeg
    167 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar bu hamileliğin belirtilerindeki sancı adet sancısının aynısı mı yoksa biraz daha mı farklı ? Bugün iğnemin 12. Günü yarın sabah test yapacağım ama son 1 saattir baya adet sancım var anlamadım adetime de 6-7 gün var
Aynısı diyorlar ama bilmiyorum adetnsancisi artık günü gecmeden yine belirti değil gibi çok

Merhaba açık olan test daha tazeyken kapalı olan biraz beklemiş hali. Bata 6 gün kala erken test yaptım. Daha önce hiç bir testimde zorlasam dahi çizgi göremiyordum ama bunda görüyor gibiyim. (Gördüğüm hizaya kurşn kalemle iz koydum)Sizin düşüncenizi merak ettim zorlama mı olmuş çizgi arayışım
IMG_3467.jpeg
IMG_3472.jpeg

Back