• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar merhaba benim bat 21i pili Ocak 6 da çatlamayı da 7 sinde gördüm çatlamadan 8 gün geçti 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri de sağ kasıkta özellikle batma vardı göğüs hassasiyeti ümitlendirdi açıkçası ara ara da bel ağrısı oluyor bugün test yaptım negatif pozitif olsa çıkarmaydı

Eklentiler

• IMG_3047.jpeg
    IMG_3047.jpeg
    324,5 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_3050.jpeg
    IMG_3050.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 35
Benim kürtaj oldu o yüzden doktorum iki ay bekle dedi bir adet gördükten sonra deneyecektim aslında ama o ay şiddetli idrar yolu enfeksiyonu oldu bende mecbur doktoru dinlemiş oldum ikinci adetten sonra yani kürtajdan yaklaşık üç ay sonra ilk denemede oldu çok şükür
Çok sevindim allah yüzünüzü güldürsün sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🥰

Kızlar merhaba benim bat 21i pili Ocak 6 da çatlamayı da 7 sinde gördüm çatlamadan 8 gün geçti 2 gündür göğüslerim şiş ve ağrılı yumurtlamadan beri de sağ kasıkta özellikle batma vardı göğüs hassasiyeti ümitlendirdi açıkçası ara ara da bel ağrısı oluyor bugün test yaptım negatif pozitif olsa çıkarmaydı
Merhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyor 🤗

Kızlar benim daha 4 gün var adetime ve tezt yaptım çok az gülme gördüm yorumlar mısınız testimi🥲

Uygulama önemli değil çatlama günü önemli çatlama olduktan 14 gün sonra regl gelir
Benim daha kargo da bakalım ama dayanamadım eczaneden aldım bugün denedim sonucum çok şişlikte olsa bi gölge var heycanlandım bide antidepresanı bırakmıştım çok depresif ve duygusalım şuan

Kızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.
Nimo berbat bir test bende iki defa pozitif verdi ve adet oldum

Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekle

Canım benim bata 3 gün kala negatifti sonra inat ettim bat günü yapmadım beş gün gecikti öyle yaptım pozitif çıktı bence bekle
Merhaba , henüz 6 gün var erken olur bence . Bi kaç güne tekrar denersiniz bat günü bile pozitif görenler olabiliyor 🤗
Haklısınız hislerim olduğunu düşündürüyor umarım yanıltmaz hepimize bebek tozu gönderiyorum 🥹💕

İnşallah canım, biliyorum muhakkak tek değilim 🥀 Aslında tekrar istiyorum, korkuyorum mu ne bilemiyorum. Buraya yazmak istedim. Takip ediyorum bu konuyu belki içim ısınır, sizlerle burada tekrar denerim diye düşündüm. Bir de 1 yıl geçsin istedim, sezeryan doğum yaptım çünkü, sen ne zaman doğum yaptın canım ?
Ben kürtaj oldum cnm biri 8 biri 7 haftalıktı 2013 14 seneleri korkma rabbim nasip etmeyeceği senin hayalini kurdurmaz herşey rabbimden bu günümüze elhamdülillah 🥹🤲🏻 inşallah rabbim çiçek istiyoruz bahçesini nasip edecek inanıyorum güveniyorum

Back