• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende medicanada dogum yaptim orda reyhan hanim var onu cok sevdimde aonu gidiyorduk ama oda artik sadece yogun bakima bakiyomus benim simdi goturdugum yer akbak ama sevmedim acikcasi.guvene kuzenim goturuyo taner bey cok memnun bide baskentte aylin hanim var ondan cok memnunlar arastirdiklarim bunlar benim.koru cok uzak ya bilmiyorum cocukla biraz zor olur ama bide onu arastirayim ben ozelcan bebe sogutozunde var tam yol kenari park etmesi kolay

Ama ortada konuşacak şey yok ki? Sen laf at ben cevap yazarım ;)

Bak ben bi kaç soru sorayım gündem olsun.

Ankarakiler doktora nereye götürüyorsunuz?
Haftasonu nerelere gidiyorsunuz?
Nereleden alışveriş yapıyorsunuz?

Güzel kaliteli indirimde bişeyler bulduğumuzda burada paylaşabiliriz.

Mesela ben dün mama sandalyesi aldım :)))
Üzerinde 6 aydan sonra diyo ama ben içine otuttum :) Şaşırdı Ellerini tepsiye koydu, içinde küçücük kaldı. Daha kullanmadım ama çok hoşuma gitti bu sandalye zaten yılın en iyi sandalyesi seçilmiş.;)

Sadece mama sandalyesi bölümüne cevap verebilirim canımcım. Veriyorum;)) biz de mama sandalyesi almayı düşünüyoruz ama arkadaslar kullanamazsın oturmuyorlar dedi her çocuk bir olmaz belki benim oğlum oturacak. Bizimle beraber sofraya otursun istiyorum ben. Hem o sofraya alışır hem de biz rahat yemek yeriz. Markası ne canım? Ne kadara aldınız? Gecen gün gittigidiyorda gördüm bi tane yüksekliği masa yüksekliğine göre ayarlanabiliyor. Bacakları katlanıyor ana kucagı gibi oluyor bide hafif sallanıyormuş çok hoşuma gitti pek de pahalı değildi

kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.

bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?

Son düzenleme:
Ama ortada konuşacak şey yok ki? Sen laf at ben cevap yazarım ;)

Bak ben bi kaç soru sorayım gündem olsun.

Ankarakiler doktora nereye götürüyorsunuz?
Haftasonu nerelere gidiyorsunuz?
Nereleden alışveriş yapıyorsunuz?

Güzel kaliteli indirimde bişeyler bulduğumuzda burada paylaşabiliriz.

Mesela ben dün mama sandalyesi aldım :)))
Üzerinde 6 aydan sonra diyo ama ben içine otuttum :) Şaşırdı Ellerini tepsiye koydu, içinde küçücük kaldı. Daha kullanmadım ama çok hoşuma gitti bu sandalye zaten yılın en iyi sandalyesi seçilmiş.;)

Nasıl bir sandalye canım. Fotoğrafıyla paylaşır mısın? Kaça aldın, sorması ayıp.

Selam kizlar.. Bi suredir nette sorun vardi giremedim baya cok sey birikmis :) bizim uyku duzeni yani duzensizligi ayni ikiyi buluyoruz yine artik alismaya basladim ev islerini gece uc te dortte yapiyorum yoksa ev aldi basini gidiyo gunduz ben hic is felan yapamiyorum bununla zar zor yemek yapiyorum gerisi hep cadiyla ilgilenme sizde oylemisiniz bi sey daha daniscam sozlere milupanin gece cayini aldim bebegim rahat uyusun diye uzerinde 100ml verebilirsiniz yaziyo ama ben cekindim biraz cok olmazmi ? Sizden veren var mi bu tarz caylar ?

Ben böyle hazır çylar vermiyorum canım. Çok nadir olmakla birlikte taze demlenmiş ıhlamurumuz varsa ondan koyuyorum ağzına bir kaç damlacık.
Bende Keçiörendeyim. Lokman Hekim mi yoksa orası? Ben Gazide Doç Dr. Canan Hanım var onu çok sevdim ama dediğin gibi her gitmende 185 lira ödüyosun. Bizim özel sağlık sigortamız var ama Gazi üni fatura vermediği için sağlık sigortamızı kullanamıyoruz. Güven hastanesine gidiyorduk ama ordada doktora ulaşamıyosun. Bi kere tam 4 saat doktora ulaşamadım. En sonunda vazgeçtim. Şimdi Balgatta Koru hastanesine gidiyoruz. Yeni açıldı. Orada Gülcan Hanım var çok tatlı biri. Telefonla her zaman ulaşabiliyorum. Üstelik SGK'da geçerli Tam emin değilim ama sanırım 20 lira fark veriyosun Bi de katılım payı alıyolar. Tek sıkıntı yolun uzak olması ama Keçiörende 1 milyon insan var ve doğru dürüst hastane yok. O yüzden mecbur uzaklara gitmek gerekiyor.

Bizde biçok hazırlığı hamileyken Özelcandan aldık :) Ulustakinden ama artık orayada gidemem park yerine uzak :( Oğlum üşür orada.
Joker Bebe var Ankamall'da. Oraya gidiyoruz şimdilik.

Halinize şükredin, bulunduğumuz şehir çok küçük ve çok da soğuk. Hiç bir yere gidemiyoruz. Mecbur kalmadıkça...

kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.

bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?

Biz de chicconun damaklı emziğini kullanıyoruz. Onu geveleyip duuyor ağzında. Babası ankaraya gittiğinde hoşuna gitmiş arılı bir emzik almış nuby marka onu almadı... Bizimki bu, rengi farklı:
$071186_000_091119_00__icon.jpg

Sling ne canım ben onu bilmiyorum.:50: Herhalde de kullanmıyorumdur... :31:

[Biz de chicconun damaklı emziğini kullanıyoruz. Onu geveleyip duuyor ağzında. Babası ankaraya gittiğinde hoşuna gitmiş arılı bir emzik almış nuby marka onu almadı... Bizimki bu, rengi farklı:
Eki Görüntüle 126124

chicco nun damaklı emziğini bizim mızmız almıyo, anca salyalarını akıtıp bırakıyo, bi de gülüyo hınzırr bu ne yaa der gibi.

Sling ne canım ben onu bilmiyorum.:50: Herhalde de kullanmıyorumdur... :31:[/QUOTE]

kanguru, bebek taşımak için. kucak derdi olmuyo hani eller serbest.

kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. Biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. Siz ne kullanıyorsunuz.

Bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. Varsa hangisi?

ben bebedor kullanıyorum ucu yssı doğduğundan buyana emiyor

Sling ne canım ben onu bilmiyorum.:50: Herhalde de kullanmıyorumdur...[/COLOR] :31:[/QUOTE]

kanguru, bebek taşımak için. kucak derdi olmuyo hani eller serbest.[
Canım sling ablam aldı hiç kullanışlı değil ben de alacaktım hiç gerek yok

kızlar mama yediren varmı aranızda bebeklernize ben bebelak kullanıyorum sizleri üye yapmak istiyorum
telefon ve sizin kedi isimleriniz ve bebeklerin isimleri gerekli

Mama kullanmıyorum canım ben, büyük konuşmayayım ama hazır mama kullanmak pek de istemiyorum, yapabildiğim kadar kendim yapacağım. İnşallah yaptıklarımı yer. Üyelik ne için canım? ne işe yarıyor. :28:

Back