biz de 20 gün önce olduk bizde de hiç iz yok yara olup kabuk da baglamadı. Bugun s.ocagına gittim soracaktım unuttum
anlattığın herşeyi birebir yaşadım şekerim..Kızlar ya lütfen bana yardım edin bebeğim sürekli ıkınıyor ama abartısız uyurken uyanıkken emerken her zaman. Kakasını yapıyor yine ıkınıyor. Bacaklarını hareket ettiriyorum masaj yapıyorum denemediğim gaz ilacı kalmadı metsil zinco sab simplex rezene kimyon hala ıkınıyor. Çok içim acıyor onu öyle görünce akşama kadar uğrasıyorum oturuç ağlıyorum çaresizlikten. Ama öyle aman aman bi gaz çıkaramıyor. Doktora götürdüm gazdandır dedi. Ne yapabilirim başka? Neden ıkınıyor olabilir bileniniz var mı gazdan mı yoksa başka bi sorunu mu var acaba?
anlattığın herşeyi birebir yaşadım şekerim..
Ne zor olduğunu bildiğimden Ben nasıl kurtulduğumu yazdım...Tüm anneler bilsinde benim yaşadıklarımı yaşamasın
bu derdin tek dermanı PARİYAVŞAĞı yada diğer adı ACIYAVŞAN
Bi kere içirdim 20 gün rahatladım
şimdi öğlen veriyorum o günü kurtarıyoruz
Nasıl yapacağın burda yazıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi/404415-gaz-kabizligin-ilaci-burada.html
benimki AGUU diyo <<<<benle ilgileninnn canım oyun istiyo>>>> demek..kızlarr bebekleriniz aguluyo mu ???
benimki agulamıyo yaaa halaa tembell gülüo ama ses yokkk :2:
et çok faazla süt yapıyo...Acil yardım kızlar 3 gündür sütüm çok azaldı mama veriyoruz mecburen .Benimle aynı durumda olan varmı?Siz neler yapıyorsunuz süt artırmak için
Ben her gece iki kupa dolusu ısırgan çayı içiyorum,bazen nane de ekliyorum.Acil yardım kızlar 3 gündür sütüm çok azaldı mama veriyoruz mecburen .Benimle aynı durumda olan varmı?Siz neler yapıyorsunuz süt artırmak için
Kızlar su bebegınızın gelısım takvımlerı varya profılınızde nasıl eklıyosunuz bırturlu beceremedım sıteyı kullanmayı fazla bılmıyorum bırı bana anlatabılırmı detaylı olarakk:26:
1. sayfada detaylı olarak anlatılıyor canım
nagihan facebook grubunuza nasıl üye olacağım..!! hemen sölede üye olayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?