• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Nasip kuzum en azından bu ay yumurtam büyüdü bu da bişeydir rabbim en hayırlı şekilde nasip etsin
Evet herşey nasip geçen ay üç yumurtam vardı biri bile döllenmedi bu ay bilmiyorum kaç yumurtam gelişti inşallah en kısa zamanda bu grupta isteyen herkes hamile kalır 🌸🥰

Ben kendimi tüp bebeğe baya odakladığımdan hissettiğim çoğu şeyi anksiyeteye bağladım ne zor şey kadın olmak ya. Hem umutlanıyorsun hem umutlanamıyorsun :)
Sana yemn ederm ki hep farklı şeyler yaşadım bu yazdan beri. Gaz akıntı bardaklarca meme agrıları dayanılmaz. Batmalar bel agrıları sırt agrıları uyku tansiyon hep kendımı kandırmısım. Sonra cok arastrdım adet öncesi aslında hepsi kuzum asııl gebelgn belirtileri 6.hafta snrası. Ki kızımda da böyleydi.ama biz akıllanmayız aradan 7 yıl gectı gebeliğin ardından ben yne aynı ben kızıma hamıleyken de E aynı belirtiler ver diyordum eşime ya düşerse vs. Adet gunu meme ucum baslamıstı cok iyi hatırlıyorum ama ben aceleci olduğumdan erken öğrendiğim için biliyordum kızımı zaten ama kendmızı ıkna edersek zor kısım geçiyor. Gram umutlanmadım bu ay o yüzden yıne akıntı bel sırt meme agrısı yasadım ah ne terler attım son 4 kala dedim kendine gel testler negatif,😐yerlesme kanaması yasayanlar çok şanslı🥰 hep ama hep derim Allah'ın lütfu. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım sağlıkla hemencik alırsın kucağına. Şuan tek sıkıntı kendimi saatle ilişkiye hazırlamak kaldı bir de test yapma işi bunlardan da kurtulacagm ınsallah

Evet herşey nasip geçen ay üç yumurtam vardı biri bile döllenmedi bu ay bilmiyorum kaç yumurtam gelişti inşallah en kısa zamanda bu grupta isteyen herkes hamile kalır 🌸🥰
Canım 3 yumurtan mı çatladı yani? Acaba onu anlamak mümkün mü muayenesiz. 3 ay önce sağdan soldan 6 gun arayla yumurtladım onu anladım ama aynı anda nasıl anlaslr acaba

Canım 3 yumurtan mı çatladı yani? Acaba onu anlamak mümkün mü muayenesiz. 3 ay önce sağdan soldan 6 gun arayla yumurtladım onu anladım ama aynı anda nasıl anlaslr acaba
Ben doktor kontrolünde ilerliyorum aslında yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok bana femara ilacı verdi onun sonucunda üç yumurta gelişti çatlatma iğnesi vuruldum üçüde çatladı ama işte döllenmedi muayane olmadan anlaşılmaz ama ben ilaç kullandığında sağ kasığım daha fazla ağrıyordu iki yumurtam sağdaydi

Adet olunca tekrar doktora gittim catlamazsa kist olurdu ama bende kist yoktu yani üçüde çatlamısti canım

Amin inşallah çok tesekkür ederim braz içim rahatladı heyecanla cumartesiyi bekliyorum artık darısı bekleyenlere sağlıkla 🌸❤️
Aminnn inşallah isteyen bana da herkese de nasip etsin Allahım bu güzel müjdeyi almayi 🙏💗
Icini ferahlat yükselir daha cok yeni anca tutunup büyüyecek 🥲

Sana yemn ederm ki hep farklı şeyler yaşadım bu yazdan beri. Gaz akıntı bardaklarca meme agrıları dayanılmaz. Batmalar bel agrıları sırt agrıları uyku tansiyon hep kendımı kandırmısım. Sonra cok arastrdım adet öncesi aslında hepsi kuzum asııl gebelgn belirtileri 6.hafta snrası. Ki kızımda da böyleydi.ama biz akıllanmayız aradan 7 yıl gectı gebeliğin ardından ben yne aynı ben kızıma hamıleyken de E aynı belirtiler ver diyordum eşime ya düşerse vs. Adet gunu meme ucum baslamıstı cok iyi hatırlıyorum ama ben aceleci olduğumdan erken öğrendiğim için biliyordum kızımı zaten ama kendmızı ıkna edersek zor kısım geçiyor. Gram umutlanmadım bu ay o yüzden yıne akıntı bel sırt meme agrısı yasadım ah ne terler attım son 4 kala dedim kendine gel testler negatif,😐yerlesme kanaması yasayanlar çok şanslı🥰 hep ama hep derim Allah'ın lütfu. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmaz canım sağlıkla hemencik alırsın kucağına. Şuan tek sıkıntı kendimi saatle ilişkiye hazırlamak kaldı bir de test yapma işi bunlardan da kurtulacagm ınsallah
Aynı heyecan ikincide de oluyor demek ki ne tatlı ☺️ inşallah sağlıklı ilerlesin şuan düşüncem sadece o. O kadar duygusalım ki bugün ağlayıp duruyorum 😂 şimdi geriye iş yerine nasıl söyleyeceğim kaldı 😅

Beklentileri ne biliyor musun ? 3 Şubat buraya döneceğiz Nisan'da bayramda gitmemizi istiyor yeniden. kocamı işleyecek ucakla git gel çoook masraf diyorum eşime ben de ıstemıyorum Allah'ım çıldırcam yani. Birkaç kere sert çıktım çok yüksek fiyatlar 2 ay için lüks dedim sacmalık bişey dyemedı kv. Tekrar gelın derse o paryla ajda eklicem ama cok ıstersen ajdamı sen al gelelim dıcem hahahahah!Millet yıllarca gurbette çocuklarını göremiyor delırtmek istiyorlar beni bazen
Oldu deseydin. Sürekli her tatilde birlikte olmanin ne anlami varmis kabile gibi Allah aşkına. Bence sen bayram icin farkli bir plan yap eşinle cocugunla. Ne gerek var daha simdi birliktesiniz surda bayrama ne kalmis. Cok zor gerçekten böyle cocuklarinin surekli her firsatta yaninda olmasini isteyen ebeveynler. Gidecek olsam bile beni gitmeme istegim geliyor böyle durumlarda.
Kuzum ben kızıma hamile kaldıgım ay testere dişli aslan pençesi içmiştim. Ama bebek odaklı degıldı son 2 döngum 46 ve 52 gunde olmuştu. Hormonları dengeleme özelliği için içtim düzeleyim diye ve ne göreyim o ay gebeş kalmışım yazdan beri yapacagm yapamadım smdı bu ay yapacagm nasipse evime gdyrm ya herzmankı aktarımdan alayım yapaym tatilde
Hormonlari duzenleyici etkisi var evet canim, aslinda hayıt tohumu da çok öneriliyor, aslan pençesi ile birlikte tuketilebilir diye yaziyordu hatta birlikte macunlari falan da var bildigim. Birseyler vesile oluyor iste. Insallah bize de birsey vesile olur da saglikla bebislerimiz olur 🥲🙏

Oldu deseydin. Sürekli her tatilde birlikte olmanin ne anlami varmis kabile gibi Allah aşkına. Bence sen bayram icin farkli bir plan yap eşinle cocugunla. Ne gerek var daha simdi birliktesiniz surda bayrama ne kalmis. Cok zor gerçekten böyle cocuklarinin surekli her firsatta yaninda olmasini isteyen ebeveynler. Gidecek olsam bile beni gitmeme istegim geliyor böyle durumlarda.

Hormonlari duzenleyici etkisi var evet canim, aslinda hayıt tohumu da çok öneriliyor, aslan pençesi ile birlikte tuketilebilir diye yaziyordu hatta birlikte macunlari falan da var bildigim. Birseyler vesile oluyor iste. Insallah bize de birsey vesile olur da saglikla bebislerimiz olur 🥲🙏
Canımmm olacak olacak inanıyorum gerçekten sizlere daha cok dua ediyorum desem belki inanamazsınız ama her an dılımdesiniz 🌺
Hazirana dek görmek istemiyorum onları. Başka plan yaptım onlar varken Kapadokya ya bir gitmedim orası kaldı doğuda. Çok merak ediyorum eşim de eve dönüşlerde ugrarız diyor fırsat olmadı. Kadın ona da el attı ay orda ne varmış burası gibi bir kaç taşı maşı balonu görmek için cocugumu 5de kaldırmazsın sen bıdı bıdı. O yüzden yurtdışı planım var şuan onu kafama koydum eşim çoksever seyahatleri yemek için bile 1000km gider üşenmez fakat annesi öyle bir gazlıyor ki adamı. Anlatamam sana şapka çıkarılacak cinsten. Sonucta beni dinler fakat yavaş yavaş işleyecegım inatlasırsak o orda ben burda geçer🤔🤣

Bel kasık meme ağrım iki gün oldu başlayalı valla birgün var reglime bugün yaptım pozitif çıktı. Herkesin belirtileri aynı olmuyor bence. Benim normalde de öyle çok akıntım olmaz yerleşme kanaması denen şeyde olmadı henüz
Anladım canım Benimde akıntım normalde çok olmuyor. ondan tereddütteyim. Sizin pozitif çıkmış ne güzel :) dilerim benimde öyle çıkar.

Aynı heyecan ikincide de oluyor demek ki ne tatlı ☺️ inşallah sağlıklı ilerlesin şuan düşüncem sadece o. O kadar duygusalım ki bugün ağlayıp duruyorum 😂 şimdi geriye iş yerine nasıl söyleyeceğim kaldı 😅
Oluyor canım oluyor gerçekten aman diyordum deli mi bunlar vallahi bak bir evladın var şükret geç derdim içimden. Asla öyle olmuyor daha da istiyorum şuanda sanki kızımın kardeşi de olsun düşüncesi var. İlki isterken evladım olsun denir ya o merak duygusu o heves. Şimdi bu duyguyu bilerek isteyince hem çocuğuma kardeş düşüncesi hem bildiğin duyguyu zor da olsa yeniden tatmak istemek. İnan daha çok isteniyormuş 2.ler haksız mıyım kızlar eva0108 eva0108 Mevsimm34 Mevsimm34 mmatmazellll mmatmazellll

Aminnn inşallah isteyen bana da herkese de nasip etsin Allahım bu güzel müjdeyi almayi 🙏💗
Icini ferahlat yükselir daha cok yeni anca tutunup büyüyecek 🥲
Amin canım bekleyen herkese inşallah çok zorlu bi süreç ama sonu çok güzel sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun ❤️

Benim de bu ay hiç belirtim yok o kadar üzülüyorum ki 🥲

Kızlar günaydın iki akşamdır sol kasığıma sancı girmesi ve bulantı sebebiyle az önce test yaptım ben yanlış mı görüyorum ?? Alttakiler lh testi üstteki awox gebelik testi. Elim ayağım titriyor. Lh gebelikte pik oluyor diyorlardı o yüzden yaptım. Reglime 2 gün kaldı
Kız ben yeni gördüm pozitif miş zten😍😍😍okdar da yazdım hahahah Rabbim nasıp etmiş bak ne guzel. Nezmaandır deniyorsun

Kızlar bu koyuluk gerçek midir ya silik sanki? Ben ne yapmalıyım şimdi? Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı başlayacağız demişti bekleyeyim mi hemen gideyim mi? Ay çok tecrübesizim nolur bana yardım edin 🥹 biz evrak topluyorduk önümüzdeki ay tüp bebek için amh 0.2 bu ay arı sütüyle deneyelim demiştik
Baya gerçek hele awox ise yanılmaz canmm

Oluyor canım oluyor gerçekten aman diyordum deli mi bunlar vallahi bak bir evladın var şükret geç derdim içimden. Asla öyle olmuyor daha da istiyorum şuanda sanki kızımın kardeşi de olsun düşüncesi var. İlki isterken evladım olsun denir ya o merak duygusu o heves. Şimdi bu duyguyu bilerek isteyince hem çocuğuma kardeş düşüncesi hem bildiğin duyguyu zor da olsa yeniden tatmak istemek. İnan daha çok isteniyormuş 2.ler haksız mıyım kızlar eva0108 eva0108 Mevsimm34 Mevsimm34 mmatmazellll mmatmazellll
Canm benim Rabbim nasip ederse bı gün ilk olucak 7 aylık evliyim ben ama Kesinlikle haklısın bence 🥹🌸

Bu ay klomen kullandım doktor 20 Ocak gel dedi ama büyük ihtimalle yumurtalarim erken büyüdü bugün 9.gün doktor 13.gun çağırdı bugün değerlendiriyim en iyisi belki erken çatlar teşekkür ederim 🥰
Aynen belki erken catliycak sen değerlendir yine de😊
Tabi canim benim bildiğim de oyle belli günleri falan var. Iyi geldiyse yeniden deneyebilirsin canim neden olmasin. Ama iyi arastir da temiz bir yer olsun. Bence egzersizlerini de ihmal etme. Bende cok iyi bilirim o agrilari cok sırt agrim olur benimdem

Göbeğin düştüğünü nasil anlıyoruz peki kuzu
Cnm benim çok ağrılı ve çok kanamalı geçiyordu 10 gün sürerdi reglim hastanelik oluyordum yani arkadaşımın annesi anlıyordu bu işten o bana dedi gel bakım sana diye baktı o söyledi 3 gün boyunca çekti sonra duzeldim çok şükür kanama günümde 6 güne düştü ve şimdi bir tane ağrı kesici yetiyor hemen başlar başlamaz içiyorum rahat geçiyor
Evacım belirtin var mı
😀 Kız daha ne belirtisi daha 2 3 gün oldu cstlamam sadce kasıklarım sağlı sollu paslasarak ağrı oluyor ve sıcak basması resmen terliyorum bu havada 😂ayrıca belirtide aramıyorum cnm regl olana kadar yaşadığımiz durum hormonlardan tamamen ancak HCG salgilanmaya başlayınca değişiklik oluyor vücutta duphaston 6 tane kaldı o bitince 6 gün sonra test yapıp regl bekliycem zaten buay evde büyük temizlik var aksam nasıl oluyor anlamıyorum kosturmacadan
Çok sağol canım gerçekten öyle 2 gün önce yerleşme kanaması yasamıştım inşallah güzel artar ❤️❤️❤️
İnşallah cnm🙏🏻
Kesinlikle katılıyorum sana evacım bende oğlumda 3 gün varken aşırı bir regl sancısı vardı kasıklarımda ve göğüslerim acayip şiş ve emzirir gibi sızlıyordu testte pozitif çıkmasına rağmen benim ağrım var ben adet olcam diyordum 😂 velhasıl âdet belirtileri ile birebir yaşadıklarımız HCG salgilaninca memeler dahada hassas ve ağrılı oluyor sonra öğrenince zaten tüm belirteler artarak devam ediyor kızlar
Bebişim bu Dr benm ablamın mesai arkadasıydı yıllarca benimmemleketmde ünlendi. Yeni İstanbul'a gitti. Çok makaradır . O hastanede kızımı doğurmustum. Ben dogurduktan snra geldı hastanenin neşesydı dyor ablam 🤣
Aynen biraz değişik komik bir doktor 😂

Canımmm olacak olacak inanıyorum gerçekten sizlere daha cok dua ediyorum desem belki inanamazsınız ama her an dılımdesiniz 🌺
Hazirana dek görmek istemiyorum onları. Başka plan yaptım onlar varken Kapadokya ya bir gitmedim orası kaldı doğuda. Çok merak ediyorum eşim de eve dönüşlerde ugrarız diyor fırsat olmadı. Kadın ona da el attı ay orda ne varmış burası gibi bir kaç taşı maşı balonu görmek için cocugumu 5de kaldırmazsın sen bıdı bıdı. O yüzden yurtdışı planım var şuan onu kafama koydum eşim çoksever seyahatleri yemek için bile 1000km gider üşenmez fakat annesi öyle bir gazlıyor ki adamı. Anlatamam sana şapka çıkarılacak cinsten. Sonucta beni dinler fakat yavaş yavaş işleyecegım inatlasırsak o orda ben burda geçer🤔🤣
Sagol canim benim Allah razı olsun. Bende surekli hem kendime hem burda cocuk isteyen herkese dua ediyorum ederken. Allahım isteyen kullarının kucağını bos birakmasin inşallah 🙏

Bence gayet guzel plan yapmissin ay istedigin saatte kalkar gidersin kime ne. Gezmeye gidince de bikac gun sabah 5 te uyanilsin ne olmus hergun zaten erken kalkiliyor bu da keyfi olsun..
Bazi anneler oyle degisik ya cok müdahale etmeyi seviyor evi ayri olsa da hala cocugunun üstünde kendi hakimiyeti olsun istiyor. Bu devirde oyle müdahaleye sessiz kalan gelin de zorr 😁

Amin canım bekleyen herkese inşallah çok zorlu bi süreç ama sonu çok güzel sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun ❤️
Amin canim amin inşallah 🙏🥲 hem de ne kadar güzel bir son.. öyle farkli birsey ki gebelik sureci cok güzel cok heyecanli cok mutlu ama gebelik biterken tam bir de bakiyorsun kucaginda yeni bir hayat 🥲 mis kokulu bir bebek kucağında ve pamuk gibi yumusacikk oyy.. Allahım bu duyguyu hepimize tattırsın ... 🙏

Back