- 5 Aralık 2024
- 450
- 149
- 18
- 30
Amin canım amin inşallahEvet herşey nasip geçen ay üç yumurtam vardı biri bile döllenmedi bu ay bilmiyorum kaç yumurtam gelişti inşallah en kısa zamanda bu grupta isteyen herkes hamile kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin inşallahEvet herşey nasip geçen ay üç yumurtam vardı biri bile döllenmedi bu ay bilmiyorum kaç yumurtam gelişti inşallah en kısa zamanda bu grupta isteyen herkes hamile kalır
Olabilir bence ultrasonda çok görünmeyebilir kaç aydır deniyorsunuzBende normal doğumdan sonanda sezeryana döndüm ve çok zor geçti doğumum hiç yatmadım ama cokzor iyileşti ameliyat yerim doktor byle biseyden bahsetmedi bana ultrasonla alttan usttende baktı gayet güzel rahmin hazır dedi 5 ay deneyin olmazsa konuruz dedi bak kafama takıldı şimdi olabilirmi acaba ya
Akşam 6 ya randevu bulduk gideceğiz canımNe zaman kan vericeksin canım
Ay inşallah ya Allah razı olsun canm tiroid ilacını sürekli mi kullanmam gerekiyo bı arkadaşta var birakinca yeniliyo o yüzden bırakilmiyo dediEvet canım benim ablamın iki düşüğü olduktan SONRA öğrendi ve çok şükür düzenli ilaç kullanınca sağlıklı gebeliği oldu 2 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var belki de ilaca başlayınca sende hemen sağlıklı gebelik yaşayacaksın klomana da gerek kalmayacaktır
Kanda da pozitifi görüp güzel haberle gel inşallah bende cumartesi tekrar kan vericemAkşam 6 ya randevu bulduk gideceğiz canım
Kız o gün gaza geldim herkes test yapıyordu bfnfnHadi bakalım senin hiç bekleyeceğini düşünmüyorum amaçatlaması sonrası bile test yaptinya sen
Benim ablam 3 senedir kullanıyor canım hayla da devam ediyor. Rabb'im cümlemizden razı olsun inşallah canım birbirimize iyi geliyoruz burda ben hep sizi takipte olacam inşallahAy inşallah ya Allah razı olsun canm tiroid ilacını sürekli mi kullanmam gerekiyo bı arkadaşta var birakinca yeniliyo o yüzden bırakilmiyo dedi
İlk düşük yaptığında 44 gün kanamam oldu benim de. Aşırı psikoloji bozuyor gerçekten inşallah biter artık. Sinirimi bozan şey adetimin rengi kırmızı değil siyah ama acaba yerleşme mi dediğimde peçeteye kırmızılı geliyor. Ya aksana kardeşim kıpkırmızı umutlandırmasana beniYa beni güldürdü son cümlen olur tabiki neden olmasin daha dur hemen neden olumsuz düşünüyorsun. Yillarca deneyen insanlar var. Bir iki ay yada 1 sene deneyip olmadi diye hemen en son ihtimal düşünülür mü hic. Ben kac kez gittim geldim dr.a ... hemen pes etmek olmaz. Tamam yine kedi de alırsın ama bebis de yaparsin
Zaten kafandan attığın ay oluyor bu cocuk meselesi.
Bak ben 2 aydir kanamalarla ugrasiyorum ama bebegim olsun istiyorum hemde çok istiyorum sağlıkla hergun uyaniyorum bugun bitti mi acaba diye 2 aydir hic bitmiyor. Napayim umudumu koruyorum. Sende umudunu hic yitirme. Elbet gelecek annesi, sen bittim dediginde gelecek hemde
Bulamadimki o testten erken gebelik aliyim diyorumEvet canım gecukme günü ver
eğer çevrenizde varsa albi kaset test Alın çok hassas yoksa eger silik bile çıkarmıyor bende alıp bat günü onu yaparım gibi
Birsey daha sormak ıstiyorum ilk dakikalardami silik çizgi oluşmuştu sizdedaha öncekilerde negatifti negatif göstermişti. Ama dünkü beni yanılttı malesef. İnşallah sizi yanıltmaz pozitif çıkarsa
Bence adet gecikene kadar yani gebeliği öğrenene kadar yapılır ama demir eksikliği, kansızlık vs varsa dikkatli olun. Benim bi arkadaşım her ay yaptırıyordu çok hızlı hamile kaldı. Çok faydası olduğunu söylüyor herkes bi tanıdığım da gebeliği öğrenmeden yaptırmış 2.3. haftalarda falanmış. Bilseydim yaptırmazdım demişti ama bi şey olmadı çok şükür doğdu çocukBend etekrsr yaptırmak istiyorum gebelik düşünürken yapiliyormu onu mersk ettim
Regl günü yapılmaz diye biliyorum cnm gebelik düşünurkende yapılır mı bilmiyorum benim demirimde düşük baya oyuzden yapsrlarmi bilemedim
İnşallah vardır cnm başka testle tekrarla bence emin oluncada kan ver istersen
Ya maşallah pozitif bu burdakj kızlar awox güzel yalancı çıkartmıyor diyorlardı var bence pembiş çıkmış zaten yinede başka testin varsa kaset yap istersen
Yok cnm silik milik değil gayet net pembe çıkmış maşallah bebişin gelmiş
Cnm çok güzel artışın sevin artık bebişin geldiii artıkkk
Cnm hayırlı olsun bebişin çok yeni yerleşmiş ve hemen bulmuş oldun onu bukdar değerle maşallah testte hemen çıkmış artışında çok güzel ilerler inşallah
Evet öyle bizim ülkenin genek sorunu bu değil mi zafen depremde battaniye fiyatlarını 2 katina satanlar vardıBen gittim 2 sene once harika bir yerdi ama inanılmaz pahalı turistlere göre fiyat belirliyordu ve yerli turistlere öncelik vermiyorlar ondan rahatsız oldum sadece
Merhaba beni de eklermisinizooo maşAllah artımed hiç kullanmadım ben kuzum
Iyi canim eşin de biliyor huyunu demek ki bosver sende cok kulak asma. Evine kocana bak sen. Bazi insanlar oyledir yaa defalarca anlamamakta ısrar eder on kere anlat yine ayni seyi sirar yada söyler. O insanlar da bizim sınavımız napalim. Sende ben gibi kestirip atamayanlardansin belli ki kırmayayım diye ses etmeyenlerdensin.Canım evlendiğimiz günden beri eşim bana diyor ki he de geç ama yani Ben de insanım diyorum her zaman he denecek bir konumda olunmuyor artık yıllardır çözdüm onu ben de böyle artık politik davranıp arkadan yapıyorum Ne yapacaksam yok kııız susmuyor mesela 3 kere söyle bir şeyi, yok dördüncüye tekrar aynı lafla geliyor insanın başı ağrır tek sıkıntısı bu tek olumsuz Yanı bu gerçekten ah bu huyu olmasa ama maalesef herkese karşı böyle. Yeni gelin düşünsün diyorum artık ben çalımını aldım
Bu 3. Denmee ama geçen ay sadece bir defa iliski oldu oda çatlama günü değildi 2. denemede diyebilirimOlabilir bence ultrasonda çok görünmeyebilir kaç aydır deniyorsunuz
Iste hep stresten öyle oluyor. Kafamizin icinde hep dönüp duruyor ya o sorular acaba yerlesme mi diye düşünmek heh oldum tamam bak bu ay da olmadi ne zaman olacak diye dusunmek bunlar hep etkiliyor rahmi. Benim kürtaj sonrasi muayenemde dr sey demisti, stres ile dogrudan baglantili organlarimizdan biridir rahim en ufak strese olumsuzluga hemen tepki verir regl düzeni degisir gecikir erkene gelir hepsi olur stres olursa. Seninki de ondan öyle oluyor muhtemelen canim. Yoksa dümdüz yol ak git yaa ak gittİlk düşük yaptığında 44 gün kanamam oldu benim de. Aşırı psikoloji bozuyor gerçekten inşallah biter artık. Sinirimi bozan şey adetimin rengi kırmızı değil siyah ama acaba yerleşme mi dediğimde peçeteye kırmızılı geliyor. Ya aksana kardeşim kıpkırmızı umutlandırmasana beni
Öyle tabi ama depremde çok fazla yardim geldio ayrı a'dan zye kadarEvet öyle bizim ülkenin genek sorunu bu değil mi zafen depremde battaniye fiyatlarını 2 katina satanlar vardı
Kac haftalikti düşüğün cok gecmis olsun başın sağolsunLucky_16 sat 16 Ocak bat 14 Şubat
Herkese merhaba temmuz ayında mecburi düşük yaptım adetlerim daha yeni düzene giriyor galiba bundan sonra bam bam bam