• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya eskiden, çok değil şöyle bi 4,5 ay öncesine kadar böyle uyanır uyanmaz gelirdim... birileri mutlaka günaydıııııın! yazmış olurdu :) Benden de erken kalkanların olması çok hoşuma giderdi :) Hamilelikte tuvalete kalkmaktan adam gibi uyumazdım zaten :) Hey gidi günleer!

Neyse şimdi günün ilk mesajı benden o zaman ;) GÜNAYDIIIIIN! :90:

evet arkadaşlar benimki henüz çıkarmadı ama çıkarma hazırlığı yapıyor huysuzlanıyor sebepsiz yere ağlıyor devemlı elleri ağzında kavga ediyormuş gibi ellerini yemeye çalışıyor
bazı bebekler erken çıkarır 4,5 aylıkken çıkaran var

ben de bayadır giremiyorum. kaçırdıım ne çok şey olmuş telafi ettim şimdi. maaşallah hiç boş durmuyosunuz:)

benim sütüm az ama bebeğe yarıyormuş kilo alımı oldukça fazla doktor az besle bile dedi ki 15 dk geçmiyor emmeleri. 3 saatte bir emiyor .çok şükür yetiyor. sütün kalitesi için her şeyden yemek gerekiyor. onu yemeyim bunu yemeyim demeden abartmadan herşeyden yemek lazım. hurma ve rezene de işe yarıyor ama ablam hemşire o söyledi bol bol soğan ye soğan sütü hem artırıyor hem de kaliteli olmasını sağlıyormuş ayrıca sabah kahvaltılarında çemen de yemeyi öneriyorlar

Kızlar bişey sorcam. Tek göğsünüzümü emziriyorsunuz. nezaman 2 göğsübirden vercez bilen varmı. Benim oğlum uzun uzun emiyor 1 göğsü ama eskiden geceleri aralıksız 4 saat uyurdu şimdi 2 saate indi uykuları acaba doymuyormu.Yoksa huyumu değişiyor anlıyamadım.Fikri olan varmı...

Kızlar bişey sorcam. Tek göğsünüzümü emziriyorsunuz. nezaman 2 göğsübirden vercez bilen varmı. Benim oğlum uzun uzun emiyor 1 göğsü ama eskiden geceleri aralıksız 4 saat uyurdu şimdi 2 saate indi uykuları acaba doymuyormu.Yoksa huyumu değişiyor anlıyamadım.Fikri olan varmı...

yok canım ben tek göğüsle daha hiç emzirmedim.hep ıkısınıde verdım.halada oyle hem boyle daha ıyı oluyo karnı ıyıce doyuyo epey bı gıdıyor ona.yoksa tek verdıgımde bızım pasa yarı ac oluyo huysuzlanıyo..hemm ıkısındede boooool boool sut olur gelir o zaman ...benım bebısımınde kılosu cok ıyı doktor sasırıyor mama vermedıgıme anne sutuyle boyle olduguna..

bende tek göğsümü veriyorum benim kızımda önceden 4 saat uyurdu şimdi senin dedğin gibi 2 saat te uyanıyor ama teki emince gece uyuyor ben napıyım bende beşiğine koyuyorum
gündüzleride teki emziriyorum
ama bugün anladımki benim sütüm yetmiyor bende dün mama aldım gece vereyim diye
eşimde şişe mamalardan almış meyveli çok sevdi onuda yiyor hatta vermedimmi ağlıyor

Back