• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba ben aranıza yeni katılıyrm.benim kızım da 14 eylül de dünyaya geldi.40 na kadar çok güzel emiyodu.ama artık reddediyo.1 buçuk ay uğraştım olmadı.son 3 haftada 200 gr almış sadece.ben de artık sağıp biberonla veriyorum:50:

hoşgeldin canım bende 15 eylülde doğum yaptım benim kız biberona sağdım sütümü içmiyor

Kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. İki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?

bende tek göğsümü veriyorum benim kızımda önceden 4 saat uyurdu şimdi senin dedğin gibi 2 saat te uyanıyor ama teki emince gece uyuyor ben napıyım bende beşiğine koyuyorum
gündüzleride teki emziriyorum
ama bugün anladımki benim sütüm yetmiyor bende dün mama aldım gece vereyim diye
eşimde şişe mamalardan almış meyveli çok sevdi onuda yiyor hatta vermedimmi ağlıyor

merhabalar..sevgili nagihan, şişe mama derken neyi kastettin benim oğlum da mamayı almıyor da belki onu yer diye sordum . çünkü yakında işe başlayacam sadece beni emiyor.acil bi çözüm bulmam lazım

Kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. İki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?

Allah yardımcın olsun canım,çalışan anne olmak çok zor bence de.Ben 10 yıl çalıştım,ilk kızım doğduğunda bıraktım işi.Çünkü annem yurtdışında yaşıyor,kayınvalidem de başka bir şehirde.Zaten tek çocuğum,abla,kardeş,yenge,hala,hiçbiri yok bende.Bebeğimi bakıcıya emanet etmek istemedim,maddi zorluk da yaşamayacaktık Allahıma bin şükür.Ben de ev kadını oldum. Ama çalışan anneleri hep takdir ediyorum,bebeği bırakma yönünden çok zor iş.Evde oturan anne olmak da farklı yönlerden çok zor.Anne olmak zor kısacası.

merhabalar..sevgili nagihan, şişe mama derken neyi kastettin benim oğlum da mamayı almıyor da belki onu yer diye sordum . çünkü yakında işe başlayacam sadece beni emiyor.acil bi çözüm bulmam lazım

canım bu kavonozda meyveli felan mamalar var marketlerde satılıyorya çok güzel akşam gene aldık yiyor ama kendimi de eksik etmiyorum arada veriyorum gecede mama veriyorum artık onada 2 gün oldu başlıyalı sütüm çok bol değil benim
4. aydan itibaren diye yazıyor üzerinde

:71:
canım bu kavonozda meyveli felan mamalar var marketlerde satılıyorya çok güzel akşam gene aldık yiyor ama kendimi de eksik etmiyorum arada veriyorum gecede mama veriyorum artık onada 2 gün oldu başlıyalı sütüm çok bol değil benim
4. aydan itibaren diye yazıyor üzerinde

sağol canım cevabın için :71.ben de bugün bir deneyeyim inşaallah benimki de beğenir.yoksa ne yapacağımı şaşırdım.biberonu asla almıyor.acıkınca da kıyameti koparıyor.bir de 2 gündür halsizdi ve biraz ishali vardı.bugün baktım ki tosunumun dişi çıkıyor.13 eylülde doğum yaptım.diş için çok erken değil mi yaaaaa...benim durumumda olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi

kızlar bu annelik ne zormuş ya gece gece canım sıkıldı uyuyamadım. Bugün oğluma alışveriş yapmak için çarsıya çıktık oğlumu da üşümesin diye kayınvalideme bıraktık. 3 saat sonra geldik oğlum beni görünce başladı ağlamaya ama nasıl ağlıyor yarım saat dudagını büke büke ağladı. Benim kaynana hafif psikopattır kendi çocugu zannediyor galiba oğlumu ağlayınca benden almaya çalışıyor bi görseniz sinir oldum nasıl çekiyor çocugumu kollarımdan. Anneme çok bıraktım ve nasıl bıraktıysam öyle buldum hiç ağlamazdı kaynanama ilk bırakışım ama pişman oldum oğlumun kıyafetlerini tamamen değiştirmiş artık ne olduysa. Ne oldu diyorum bilmem ıslanmış diyor. Bezini öyle bi sıkmış ki beli kıpkırmızıydı oğlumun. Iki ay sonra işe başlayacagım annem de aynı şehirde ama hep annem bakamaz kaynanama da bırakmak zorundayım bir ay annem bir ay kaynanam bakacak zaten ona bırakmazsam ortalığı yıkar çok canım sıkkın ya çalışan anneler siz ne yapıyorsunuz çocuklarınızı?

merhabalar,

ben işimden istifa ettim. Bebeğimi bakıcıya bırakmak durumundayım. Annemin sağlık nedeniyle tek başına bakması mümkün değil. Iznim 29 kasımda bitmişti, bakıcı bulamadım deyip istifa ettim.
Bebeğimle kışı geçirmeyi istiyorum, hem hasta olma ihtimali çok kışın, hem bakıcıya bırakmadan önce biraz büyüsün istedim.
Annem bakıcı olunca arasıra bize uğrayıp kontrol edecek, ama televizyonda bkıcı haberleri duydum geçen, çok fena oldum.
Neyse ben bir süre daha oğlumla vakit geçireğim. Anne sütü aldığı 6 aylık dönemde beraber olmak amacındayım.
Bu arada evde olmak çok zor. çalışan biri olarak acayip asosyal olduğumu hissediyorum. Evde olmak zormuş.

:71:

sağol canım cevabın için :71.ben de bugün bir deneyeyim inşaallah benimki de beğenir.yoksa ne yapacağımı şaşırdım.biberonu asla almıyor.acıkınca da kıyameti koparıyor.bir de 2 gündür halsizdi ve biraz ishali vardı.bugün baktım ki tosunumun dişi çıkıyor.13 eylülde doğum yaptım.diş için çok erken değil mi yaaaaa...benim durumumda olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi

benimkidemi çıkaracak ne çok kaşıyor bide su kıyor ağzından bendediş kaşıyıcısı alacağım

arkadaşımızın çıkmıştı hatta remini koymuştu ama şuan çıkan diş erken çürürmüş

dilekcim ve sabaacım cevaplarınız için teşekkürler ben öğretmenim bıraksam tekrar başlamam çok zor sizin mesleğiniz neydi? Kayınvalidem çocuga bakmayı unutmuş anlatmaya başlıyorum tamam ben biliyorum deyip susturuyor beni. Tek bildiği sey fesatlık yapmak yüzüme gülüp arkamdan konuşmak böyle bir insana da bebeğimi emanet etmek istemiyorum

benimkidemi çıkaracak ne çok kaşıyor bide su kıyor ağzından bendediş kaşıyıcısı alacağım

Benimkinin de sürekli salyası akıyo..elleride hep ağzında.ben de diş kaşıyıcısı aldım ama yavrucak dişini kaşıyacağına şapur şupur emiyor

dilekcim ve sabaacım cevaplarınız için teşekkürler ben öğretmenim bıraksam tekrar başlamam çok zor sizin mesleğiniz neydi? Kayınvalidem çocuga bakmayı unutmuş anlatmaya başlıyorum tamam ben biliyorum deyip susturuyor beni. Tek bildiği sey fesatlık yapmak yüzüme gülüp arkamdan konuşmak böyle bir insana da bebeğimi emanet etmek istemiyorum

Bakıcıyı deneseniz olmaz mı? Yani annene de değil babanne de... Kimse kırılmaz gücenmez..

Benimkinin de sürekli salyası akıyo..elleride hep ağzında.ben de diş kaşıyıcısı aldım ama yavrucak dişini kaşıyacağına şapur şupur emiyor
Bebeğiniz kaç aylık. Benimki de bu sıralar yumruk emme gibi bir huy edindi. Dişleri çıkıyor olamaz, daha çok küçük :üç aylık. Neden böyle yapıyor olabilir?

oyy kuzum ıyamam benimkide beni görünce ağlaması dahada şiddetleniyor :84:

benimde kızımın 5, ylıkken çıkmıştı ve daha yaşına girmeden çüremeye başlamıştı ön 2 dişinin ortası çürümüş sadece iğne gibi kenarları kalmıştı ıssırdığı kişilerde iz bırakıyordu :52:

allah kolaylık versin sana biz evdeyiz yetişemiyoruz

Bebeğiniz kaç aylık. Benimki de bu sıralar yumruk emme gibi bir huy edindi. Dişleri çıkıyor olamaz, daha çok küçük :üç aylık. Neden böyle yapıyor olabilir?

Benimki 2 aylıktan beri yumruk emiyor,emme içgüdüsü,bebekler hep yaparmış bunu. Hatta bizim kız artık abartıyor,bileğine kadar sokuyor elini ağzına sonra da öğürüp duruyor. Emzik aldıramadım bir türlü,emzik alan bebekler elini emmiyordur belki de.

Ben ekonomi yani iktisat mezunuyum.Bir turizm şirketinde yöneticiydim.Evimiz Anadolu Yakasında,işimse Avrupa Yakası'ndaydı,yani zaten yolum çok uzundu.Bir de hiçbir yakınım olmayınca bebeğimle ilgilenecek,sadece bakıcının eline bırakmak istemedim. Kayınvaliden anlattığına göre çok zor bir insan,insanı dinlemeyen,dediğim dedik cinsten.Eşinle konuşup,sanki o düşünmüş de söylemiş gibi söyletsen annesine olmaz mı acaba?

Back