- 28 Eylül 2024
- 627
- 152
- 18
- 25
Ay durdukça koyulaşti test erken çatlicak belli doktoruma gitmeme gerek varmı acaba pazartesi günü kontrolüm varAynen belki erken catliycak sen değerlendir yine de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay durdukça koyulaşti test erken çatlicak belli doktoruma gitmeme gerek varmı acaba pazartesi günü kontrolüm varAynen belki erken catliycak sen değerlendir yine de
Kesinlikle katılıyorum cnm bunun ilki sonu yok ben oglumda çalışyordum 2 ay onunla kalabildim 10 12 saat görmüyordum bebeğimi kokuma alismasin diye kucağıma bile almıyorum benden Ayrı olunca bakamazlar diye oyuzden oğlumun bebekliginden hicbisey anlamadım doyamadım bebekligine şimdi dahada çok istyorum doya doya o duyguyu yaşamak istiyorum artık kucagimdan indirmek istemiyorum inşallah rabbim çok aratmadan nasip eder hepimize tekrar süt kokularını çekeriz içimize bol bolOluyor canım oluyor gerçekten aman diyordum deli mi bunlar vallahi bak bir evladın var şükret geç derdim içimden. Asla öyle olmuyor daha da istiyorum şuanda sanki kızımın kardeşi de olsun düşüncesi var. İlki isterken evladım olsun denir ya o merak duygusu o heves. Şimdi bu duyguyu bilerek isteyince hem çocuğuma kardeş düşüncesi hem bildiğin duyguyu zor da olsa yeniden tatmak istemek. İnan daha çok isteniyormuş 2.ler haksız mıyım kızlar eva0108 Mevsimm34 @mmatmazellll
Balonlar sadece beşte kalmak akşam üzeri 4 de oluyor ayrıca bir nevşehirli olarak çok alındım dnfndnCanımmm olacak olacak inanıyorum gerçekten sizlere daha cok dua ediyorum desem belki inanamazsınız ama her an dılımdesiniz
Hazirana dek görmek istemiyorum onları. Başka plan yaptım onlar varken Kapadokya ya bir gitmedim orası kaldı doğuda. Çok merak ediyorum eşim de eve dönüşlerde ugrarız diyor fırsat olmadı. Kadın ona da el attı ay orda ne varmış burası gibi bir kaç taşı maşı balonu görmek için cocugumu 5de kaldırmazsın sen bıdı bıdı. O yüzden yurtdışı planım var şuan onu kafama koydum eşim çoksever seyahatleri yemek için bile 1000km gider üşenmez fakat annesi öyle bir gazlıyor ki adamı. Anlatamam sana şapka çıkarılacak cinsten. Sonucta beni dinler fakat yavaş yavaş işleyecegım inatlasırsak o orda ben burda geçer
Tabiki git yinede kontrol ettir hem cstlama günündende emin olursunAy durdukça koyulaşti test erken çatlicak belli doktoruma gitmeme gerek varmı acaba pazartesi günü kontrolüm var
Anladim canim valla bilmiyorum benim göbek düşmesi sikayetleriyle ilgili pek bisey bildigim yok ama iste insan herseyden bir umut ariyor ya.. öyle işteAynen belki erken catliycak sen değerlendir yine de
Cnm benim çok ağrılı ve çok kanamalı geçiyordu 10 gün sürerdi reglim hastanelik oluyordum yani arkadaşımın annesi anlıyordu bu işten o bana dedi gel bakım sana diye baktı o söyledi 3 gün boyunca çekti sonra duzeldim çok şükür kanama günümde 6 güne düştü ve şimdi bir tane ağrı kesici yetiyor hemen başlar başlamaz içiyorum rahat geçiyor
Kız daha ne belirtisi daha 2 3 gün oldu cstlamam sadce kasıklarım sağlı sollu paslasarak ağrı oluyor ve sıcak basması resmen terliyorum bu havada ayrıca belirtide aramıyorum cnm regl olana kadar yaşadığımiz durum hormonlardan tamamen ancak HCG salgilanmaya başlayınca değişiklik oluyor vücutta duphaston 6 tane kaldı o bitince 6 gün sonra test yapıp regl bekliycem zaten buay evde büyük temizlik var aksam nasıl oluyor anlamıyorum kosturmacadan
İnşallah cnm
Kesinlikle katılıyorum sana evacım bende oğlumda 3 gün varken aşırı bir regl sancısı vardı kasıklarımda ve göğüslerim acayip şiş ve emzirir gibi sızlıyordu testte pozitif çıkmasına rağmen benim ağrım var ben adet olcam diyordum velhasıl âdet belirtileri ile birebir yaşadıklarımız HCG salgilaninca memeler dahada hassas ve ağrılı oluyor sonra öğrenince zaten tüm belirteler artarak devam ediyor kızlar
Aynen biraz değişik komik bir doktor
Beniö duphostanım da beş tane kaldı o bittikten sonra beş gün daha bekleyeceğim zaten o hünde reglimin 2. Gününe denk geliyorAynen belki erken catliycak sen değerlendir yine de
Cnm benim çok ağrılı ve çok kanamalı geçiyordu 10 gün sürerdi reglim hastanelik oluyordum yani arkadaşımın annesi anlıyordu bu işten o bana dedi gel bakım sana diye baktı o söyledi 3 gün boyunca çekti sonra duzeldim çok şükür kanama günümde 6 güne düştü ve şimdi bir tane ağrı kesici yetiyor hemen başlar başlamaz içiyorum rahat geçiyor
Kız daha ne belirtisi daha 2 3 gün oldu cstlamam sadce kasıklarım sağlı sollu paslasarak ağrı oluyor ve sıcak basması resmen terliyorum bu havada ayrıca belirtide aramıyorum cnm regl olana kadar yaşadığımiz durum hormonlardan tamamen ancak HCG salgilanmaya başlayınca değişiklik oluyor vücutta duphaston 6 tane kaldı o bitince 6 gün sonra test yapıp regl bekliycem zaten buay evde büyük temizlik var aksam nasıl oluyor anlamıyorum kosturmacadan
İnşallah cnm
Kesinlikle katılıyorum sana evacım bende oğlumda 3 gün varken aşırı bir regl sancısı vardı kasıklarımda ve göğüslerim acayip şiş ve emzirir gibi sızlıyordu testte pozitif çıkmasına rağmen benim ağrım var ben adet olcam diyordum velhasıl âdet belirtileri ile birebir yaşadıklarımız HCG salgilaninca memeler dahada hassas ve ağrılı oluyor sonra öğrenince zaten tüm belirteler artarak devam ediyor kızlar
Aynen biraz değişik komik bir doktor
Pazartesi günü gideyim dimi yoksa bugün veya yarın mı gideyimTabiki git yinede kontrol ettir hem cstlama günündende emin olursun
İnşallahAnladım canım Benimde akıntım normalde çok olmuyor. ondan tereddütteyim. Sizin pozitif çıkmış ne güzel :) dilerim benimde öyle çıkar.
Canım evlendiğimiz günden beri eşim bana diyor ki he de geç ama yani Ben de insanım diyorum her zaman he denecek bir konumda olunmuyor artık yıllardır çözdüm onu ben de böyle artık politik davranıp arkadan yapıyorum Ne yapacaksam yok kııız susmuyor mesela 3 kere söyle bir şeyi, yok dördüncüye tekrar aynı lafla geliyor insanın başı ağrır tek sıkıntısı bu tek olumsuz Yanı bu gerçekten ah bu huyu olmasa ama maalesef herkese karşı böyle. Yeni gelin düşünsün diyorum artık ben çalımını aldımSagol canim benim Allah razı olsun. Bende surekli hem kendime hem burda cocuk isteyen herkese dua ediyorum ederken. Allahım isteyen kullarının kucağını bos birakmasin inşallah
Bence gayet guzel plan yapmissin ay istedigin saatte kalkar gidersin kime ne. Gezmeye gidince de bikac gun sabah 5 te uyanilsin ne olmus hergun zaten erken kalkiliyor bu da keyfi olsun..
Bazi anneler oyle degisik ya cok müdahale etmeyi seviyor evi ayri olsa da hala cocugunun üstünde kendi hakimiyeti olsun istiyor. Bu devirde oyle müdahaleye sessiz kalan gelin de zorr
Bir çocuğun olması olumlu bir durum aslında forumda okumuştum sezeryan olunca karın içi yapışıklık olabiliyormuş rahim filmi etkili oluyormuşOluyor canım oluyor gerçekten aman diyordum deli mi bunlar vallahi bak bir evladın var şükret geç derdim içimden. Asla öyle olmuyor daha da istiyorum şuanda sanki kızımın kardeşi de olsun düşüncesi var. İlki isterken evladım olsun denir ya o merak duygusu o heves. Şimdi bu duyguyu bilerek isteyince hem çocuğuma kardeş düşüncesi hem bildiğin duyguyu zor da olsa yeniden tatmak istemek. İnan daha çok isteniyormuş 2.ler haksız mıyım kızlar eva0108 Mevsimm34 @mmatmazellll
Ben gittim 2 sene once harika bir yerdi ama inanılmaz pahalı turistlere göre fiyat belirliyordu ve yerli turistlere öncelik vermiyorlar ondan rahatsız oldum sadeceBalonlar sadece beşte kalmak akşam üzeri 4 de oluyor ayrıca bir nevşehirli olarak çok alındım dnfndn
Hadi bakalım senin hiç bekleyeceğini düşünmüyorum amaçatlaması sonrası bile test yaptinya senBeniö duphostanım da beş tane kaldı o bittikten sonra beş gün daha bekleyeceğim zaten o hünde reglimin 2. Gününe denk geliyor
Bende normal doğumdan sonanda sezeryana döndüm ve çok zor geçti doğumum hiç yatmadım ama cokzor iyileşti ameliyat yerim doktor byle biseyden bahsetmedi bana ultrasonla alttan usttende baktı gayet güzel rahmin hazır dedi 5 ay deneyin olmazsa konuruz dedi bak kafama takıldı şimdi olabilirmi acaba yaBir çocuğun olması olumlu bir durum aslında forumda okumuştum sezeryan olunca karın içi yapışıklık olabiliyormuş rahim filmi etkili oluyormuş
Ne zaman kan vericeksin canımBirde üç dört gündür çok duygusalım normalde adet dönemlerinde çok sinirli olurum duygusal olmam. Kombiyi 50 de yakan ben fenalık basıyordu sürekli ben stres yaptığımdan panik geçiriyorum diye düşünmüştüm
Evet canım benim ablamın iki düşüğü olduktan SONRA öğrendi ve çok şükür düzenli ilaç kullanınca sağlıklı gebeliği oldu 2 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var belki de ilaca başlayınca sende hemen sağlıklı gebelik yaşayacaksın klomana da gerek kalmayacaktırHaklısın canm benimki de yüksek mış dahiliye ye git dedi ilaç kullanacaksın 3 hafta kadar dedi sonra regl olunca yine gel dedi bu sebeple klomene başlamadı tiroid düşsün sonra duruma göre bakicaz dedi belki ilaç kullandıktan sonra gerek kalmaz klomene bu zamana kadar tiroid engel oldu belki
Cnm o yerleşme herkezd olmuyor takılma sen ona kan ver rahatla cnm oBel kasık meme ağrım iki gün oldu başlayalı valla birgün var reglime bugün yaptım pozitif çıktı. Herkesin belirtileri aynı olmuyor bence. Benim normalde de öyle çok akıntım olmaz yerleşme kanaması denen şeyde olmadı henüz
Bence yarın git cnmPazartesi günü gideyim dimi yoksa bugün veya yarın mı gideyim
Tamam teşekkür ederim canımBence yarın git cnm
Aynen öyle canım birde ben ailemden uzağım eşimin tarafı öyle gelip gitmezler burda kisme yok oğlumda yalnızlıktan sıkılıyor diyorsun ki ona kardeş olsun kimseye ihtiyacı olmasın. Ben oğlumda çok sıkıntı yaşadım hamileligimi de dogumumu da en güzel şekilde yaşayamadım. Şimdi o duyguyu en güzel şekilde bidaha yaşamak istiyorsun ve sankii ilk miş gibi heyecan oluyorOluyor canım oluyor gerçekten aman diyordum deli mi bunlar vallahi bak bir evladın var şükret geç derdim içimden. Asla öyle olmuyor daha da istiyorum şuanda sanki kızımın kardeşi de olsun düşüncesi var. İlki isterken evladım olsun denir ya o merak duygusu o heves. Şimdi bu duyguyu bilerek isteyince hem çocuğuma kardeş düşüncesi hem bildiğin duyguyu zor da olsa yeniden tatmak istemek. İnan daha çok isteniyormuş 2.ler haksız mıyım kızlar eva0108 Mevsimm34 @mmatmazellll
Teşekkür ederim canım sayenizde içim rahatlıyorBenim bata 2 kala 65.40 dı kızımda canm. Merk etme bence gayet güzel