• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sütün kalitesini yani doyuruculuğunu arttırmak için ne yapmak gerekiyor,bulgur rezene humana marul yeşil mercimek ,ayva kompostosundan ve su dan baska,bu şekılde beslenmeme ragmen bebeğimin kılo alımı az olmus elevıt ıcmeye basladım bır yerde yazmıslardı forumda sütüm var ve bebeğimi saatte bir emziriyorum ona ragmen

Buarada bugün dr gittik eylül hanım 6250 cıktı. 1500gram almış. Dr cok almış dedi çünkü 2500dogmustu.anlamadıgım saglık ocagındadad 2 hafta önce 6300 cııkmıştı. Var bu atrtılarda bi sorun neyse. Dr mama yedirdiğim için kızdı sanki keyfimden sütümü pazarlıyorumda cocuguma vermiyomuşum gibi. Töbe töbe. 4 saatte bir 140 cc vermemi söyledi. Dedim bu dayanmaz yok aıştıracaksın dedi. Ki 2.5ta 130 cc yewmişti.6.5 ta yeniden yedirecektimki nerdeee. Bizimki saat5 de mızırdanmaya 5.5ta kıyameti koparınca mamayı bastım agzına.nasıl alışacak bu ç:52:ocuk bu saat olayına bende bilmiyorum

canım benim benim kızın kilosuda 6050 bende mama veriyorum hemde anne sütü bizimkide ilk başlarda 120 bile içiyodu ama son bir haftadır mamayı kusuyor doktor çok mama vermişsin dedi ben 4 saatte 120 cc veriyodum birde anne sütü çok moralim bozuk mamayı artık istemiyo hemen kusuyor

Burun tıkanıklığı ve hırıltı bizde de vardı geniz eti olduguna emindim çünkü eşimde de var ve oğlum eşimin kopyası. Bunun için üç doktora götürdüm üçü de bana güldü bu kadar küçük çocukta geniz eti olmaz dedi. Serum fizyolojik verdiler çesit çesit ama sadece bri iyi geldi. Serumu sıkıyorum 10 dk sonra otribebe burun aspiratörü ile çekiyorum tertemiz oluyor burnu. Bide dısarı çıkınca sonraki 3 -4 gün hep burnu tıkalı oluyor uyuyamıyor bile bunları yapmıyorsab bi dene istersen
bnim kızımda da vardı geniz eti 3 yaşında teşhis konuldu 7 yaşında yaptırdım ameliyatını aslındaçokönemli biz baya sıkıntısını çektik

slm taze anneler.Evimize sonunda internet alabildik.Epeyce zaman sizlerden uzak kaldım ve çok özledim...40 günlükken bıraktık sizleri 3 aylıkken tekrar buluşabildik.Yeni yerimize alıştık çok şükür.Evimizi düzenimizi kurduk,kızımızı büyüttük..Kızım şimdi 6.5 kg.Gece uykumuz yok gibi.Gece oynaıp gündüz uyuyor.:52:
Mısırdan herkese sevgiler:16:
hoşgeldin canım yeni yerinizde iyi olmanıza sevindim :71:

kızlar bişey sorucam 20 gün önce verem aşımızı yaptırdık aşı yerinde yara olması lazım dedı hemsıre bır aya kadar olur dedı ama hıc bırseyyok sadece ıgnnın gırdıgı yer bellı kucucuk normalmı bu eger tutmazsa tekrar yapılması gerekır demıstı hemsıre yara olmaması tutmadıgınımı gosterıyor sızlerınkı nasıl

Acil yardım kızlar 3 gündür sütüm çok azaldı mama veriyoruz mecburen .Benimle aynı durumda olan varmı?Siz neler yapıyorsunuz süt artırmak için

Canım süt arttırmak için hurma ye ve uykunu almaya çalış. Hurma, süt, taze meyve suyu, rezene ve uyku çok güzel süt yapıyor. Hepsinden önce hurma ve uyku

çocuk doktoruna gittik kızlar oğlumun pipisi için. Bu arada ağzımdan hiç düşmüyor bu pipi kelimesi olur olmadık yerde çıkmasa bari ağzımdan. Doktor olacak kadın yırttı oğlumun sünnet derisini ne oldugumu anlamadım oğlum şimdi altını açarken bile korkuyor ya amaaan mahvettiler kıyamadığım yavrumu. Ya kızlar konyada oğlunu sünnet ettirmiş olan yada iyi bi çocuk cerrahı bilen varsa bana yardım etsin lütfen. İyi bi doktor ve hastane bulmam lazım

kızlar bişey sorucam 20 gün önce verem aşımızı yaptırdık aşı yerinde yara olması lazım dedı hemsıre bır aya kadar olur dedı ama hıc bırseyyok sadece ıgnnın gırdıgı yer bellı kucucuk normalmı bu eger tutmazsa tekrar yapılması gerekır demıstı hemsıre yara olmaması tutmadıgınımı gosterıyor sızlerınkı nasıl

bendede aynı şey oldu güzelim hiç yara falan olmadı sonra 3aylık kontrol için gidince söyledim.baktılar.tutmuş dediler.Artık aşılar eskisi gibi değil çok daha iyi dedi.İlla yara olması şart değil dedi.için rahat olsun .gidincede sor mutlaka .Ayrıca biraz bekle iz çıkıyor yavaş yavaş.Benim oğlumda hiç iz yoktu ilk zamanlar iğne izi bile zar zor belli oluyordu ilkgün.Sonradan oluşmuş.HAyret ettim valla.

çocuk doktoruna gittik kızlar oğlumun pipisi için. Bu arada ağzımdan hiç düşmüyor bu pipi kelimesi olur olmadık yerde çıkmasa bari ağzımdan. Doktor olacak kadın yırttı oğlumun sünnet derisini ne oldugumu anlamadım oğlum şimdi altını açarken bile korkuyor ya amaaan mahvettiler kıyamadığım yavrumu. Ya kızlar konyada oğlunu sünnet ettirmiş olan yada iyi bi çocuk cerrahı bilen varsa bana yardım etsin lütfen. İyi bi doktor ve hastane bulmam lazım

Ayy yazıl yaa.Çok geçmiş olsun canım üzüldüm içim fena oldu valla

Acil yardım kızlar 3 gündür sütüm çok azaldı mama veriyoruz mecburen .Benimle aynı durumda olan varmı?Siz neler yapıyorsunuz süt artırmak için

ben cok yiyorum canim.deli gibi hemde.anca sutum oluyor.yemezsem sutum olmuyor malesef.su icmek sivi gidalar almak yetmiyor.herseyden yemek gerekiyor.rezenenin bulgurun tek basina hic bi faydasi yok en azindan ben gormedim.bu yuzden kilo da veremiyorum.bencillik edip bebegimi sutten mahrum birakmamak adina da ne bulursam yiyorum.Allahtan kilo almiyorum da vermiyorumda.

bendede aynı şey oldu güzelim hiç yara falan olmadı sonra 3aylık kontrol için gidince söyledim.baktılar.tutmuş dediler.Artık aşılar eskisi gibi değil çok daha iyi dedi.İlla yara olması şart değil dedi.için rahat olsun .gidincede sor mutlaka .Ayrıca biraz bekle iz çıkıyor yavaş yavaş.Benim oğlumda hiç iz yoktu ilk zamanlar iğne izi bile zar zor belli oluyordu ilkgün.Sonradan oluşmuş.HAyret ettim valla.

sağol canım ya içim biraz rahattladı tutmadımı diye düşündüm havada çok soğuk dısarıyada cıkamıyoruz hasta olucak dıye ama en yakın zamanda gıtmeye calısıcam tesekkur ederım tekrar

Biz de 20 gün önce olduk bizde de hiç iz yok yara olup kabuk da baglamadı. Bugun S.ocagına gittim soracaktım unuttum

kızlarr bebekleriniz aguluyo mu ???
benimki agulamıyo yaaa halaa tembell gülüo ama ses yokkk :2:

1 aydır agu diyor benim kızım 1 haftadırda tuhaf sesler çıkarmaya başladı sürekli konuşuyor hele keyfi yerindeyse susumuyor bazen
ben sürekli onla konuşuyorum babasıda doğduğundan beri konuşuyoruz ondan olsa gerek herkes diyor çok konuşsmussunuz buna diyorlar

benim kuzu yatırırken kendisine eeeeeeeee diyr kendi işini kendisi yapıyor kuzum ağzının içi laf dolu bir konuşsa neler diye ama şimdilik aaa uuuuu ggaaaa diyebiliyordiğer kızım ilk baba demesini hiç unutamıyorum aklımızı oynatacaktık az kalsın :27:

Back