2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, bebişleri ne kadar sıklıkta yıkıyorsunuz. yıkama olayı beni öldürüyo çoğu zaman ağlıyo elim ayağıma tutuşuyor nasıl yıkıyorsunuz birde onu sorayım ben file olmadan yıkıyorum suyu hissetmesini istiyorum çok hareketli bir yol bulamadım

sevi bebenin bir ürünü var yıkama minderi/filesi bir arada ben onu kullanıyorum, nasıl anlatsam başındaki ve yanlardaki kulpları takıyorum ayak kısmını takmıyorum bebeği üzerine koyunca göbeğine kadar su içinde kalıyor başı ve göğsü dışarıda, ancak bu ürünün içinde köpük var file gibi tamamen yukarıda tutulursa soğuk oluyor bebek üşüyebilir o yüzden tamamen suyun üstünde kullanmak için iyi değil bence

ben eşimle yıkıyoyorum daha hiç tek yıkamadım cesaretim yok
bende 3 kere filan fila kullandım sonra suyu hissetsin diye takmadım
3 günde yıkıyorum 4 günde akşamları yıkıyorum ben çünkü gece yıkanan bebek hasta olmaz

mrb ya bn bişi duydum da bi fikri olan varmı.....
bebekler ilk 5 aya kdr oturtulmazmış......!!!!!
bnm kız uzanık vaziyette asla durmuo
sürekli kucağımda....
arada oturtuyoum kucağıma.....
bunu duyunca sasırdım doktora sorucam gerci....
bi sorim dedim bilgisi olan var mı:???:44:

evet nagıhancım bende oyle yıkıyorum bızde babamızla yıkıyoruz daha. ben köpüklerken o su dokuyo sureklı üşümesın dıye bende aksamları yatmaya yakın yıkıyorum ve boylece rahatta uyuyor.kuvetıne bı banyo yastıgı vede havlu serıyorum altına bıraz su dolduruyorum vede yatırıyorum kuzuyu...

ya şimdi bn hiç bu topikle alakalı olmayan şeler yazıcam...
ama napiyim bi şekilde anlatmassam ağlamaktan gözlerim şişecek...
sadece içimi döküyoum kızlar......!!!!

bnm kociş bi kaç zamandr cok moralsz gelio eve işler gü.çler sıkıyomuş....
çok yoğunmuş....
bnde onunla konuşmaya calışıyoum biras acılır die....
her seferrinde terslio surat asıo....
az öncede ndn her söledime kızıyoun dedim...
sacmaladığında kızıyoum dedi...
yani bana saçma salak konuşuyoun dedi.....halbuki bn biras onu konuşarak açmaya rahatlatmaya çalışıyodum....
zaten bebekle uğrasmaktan kafayı yemek üzereydim sonra oturdum ağladım...
bunun için ağlaman bile sacma dedi....
gitti yattı beyfendi.....bıraktı bni ağlayan bebekle.....
ama bn bunların nedenini biliyoum...
cooook kilo aldım bn kızlar doğumdan sonra ......
artk bni ne begenio ne de istiyo...
cok kötüyüm kimseye anlatamıyoum anneme anlatsam üzülecek ablama anlatsam anneme sölicek!!!!
ama istenmeme duygusu kdr aşşalıyıcı bişi yok.....
nese cok uzatmiyim eger yazmasaydım gidip ağzıma geleni sölicektim şimdi ona....
işte biz onlara cocuk doğuralım evimizi ocağımızı yürütelim...
onlar bbikac kilo aldık vücut bozuldu die seni istemesinler...
çok dokunuo bana cokkkkk ama bni artık istemediğinden eminim ...
KENDİMDEN NEFRET EDİyOUM

canım bunun kiloyla alakası yok..biraz zaman ver.kiloyuda zamnla vericeksin..daha dur kaç ay oldu doğum yapalı. mutlu ve rahat görünmeye çalış. hatta görünme öyle ol.. bunu görünce oda mutlu olmak için sana yaklaşıcaktır. erkek milleti bu..bebektende bebekler

canim benim..ayni seyleri yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum.seni 90+ grubundan da takip ediyorum.bende eylul annesiyim.ve bende cooook kilo aldim.tam tamina 45 kilo.evet,45 kilo.ve esimin bana olan yaklasimi cook degisti.hatta dile bile getirdi.kilodan olsa gerek vucudumda gerek sirt ve ense bolgesinde esek kadar sivilceler cikti.gecenlerde yaklasmaz oldun artik dedigimde sakayla karisik sivilcelerin var dedi.ve daha bi cok sey...cok koydu.su an 95 kiloyum.ve rejim de yapamiyorum.cunku emziriyorum.napicam nasil vericem bu kilolari bilmiyorum.su 6 aylik donemi atlatsam biran once...beraber veririz sikma canini.sabret.fazlasini almamaya bak ki vermesi daha kolay olsun.diyene bak son bir haftada 2 kilo aldim:26:

Ben oğlumu filede tek başıma yıkıyorum
geceleri yıkıyorumki sabaha kadar hem rahat uyusun.... hemde biyerleri açılıp üşümesin...(dışarı çıkma derdide olmadığından geceleri)

sıcak su dolduruyorum küvetine
fileninde sadece kenarlarını takıyorum..o sıcak suyun içinde yatıyor ...(kafası yüksekte kalıyo sadece)bu sayede hiç üşümüyor

hatta artık sıcak su içinde uyumaya başladı..mayıştığından
yavaş yavaş konuşarak yıkıyorum..telaş yapmadan
banyo değilde.. sanki vücudunu bi bezle ovalıyomuş gibi..
sadece kafa yıkarken sudan çıkarıp ters çeviriyorum ya..sanırım bi ara kızdırmışım bebeğimi.. o pozisyona getireceğimi anlayınca ağlamaya başlıyo

kızlar BEBEĞİNİZİ MUTLAKA EMZİRİN

ben 51le başladım 63le bitirdim
ben görenler bayılıyordu..sadece bi top vardı karnımda..doğumdan sonra şok oldum
ne gögsüm büyüdü.. ne popom ..nede çatlağım olmuştu..sadece göz çevrem aşırı lekelendi

ama doğum dan sonra bi baktım göbek kaldı..
baktıkça üzülüyodum
şimdi farkediyorum azar azar veriyorum..15 gün önce aldığım kot düşüyo belimden

arkadaşlar ben bu gün spral taktırdım çataala titrereyerek yattım ama 5 dakika anca sürdü 1,2 dakika acıdı o kadar neyse bunuda atlattım :132:

geçen salı (23 kasım)bende gittim marsaya taktırim diye
4 olmuş saat..hemen takacaktı.. ben gebelik testi yapmayacakmısınız dedim..öyle deyince teste yolladı
ben de geç oldu diye yaptırmadım eve döndüm
gitmem lazım gidemiyorum

ücret alınıyor sanırım

hayır canım ücret alınmıyor hayret bendende test yaptırmamı istediler kendimden eminim dedim kabul etmediler birde dr muayene oldum taktırmamda sakınca varmı diye dr onay verince taktırdım 10 yıllıkmış 10 yıl kafm rahat

b
ağlamamız hala devam ediyor kabızlık probleminide zeytin yağı içirdim geçtişimdi hergün yapıyor senin bebişin nasıl bir sorun yok inşallah

sen hergün içirmeden yapmıyomu?

ağlama sorunumuz kalmadı kaka sorununu çözünce
ben başka bi yöntemle hallettim gaz- kaka sorununu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…