• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım allah birdaha göstermesin
benim kızımda havale geçirdi elleri ayakları buz gibi olmuştu kafası yanıyordu birde sürekli baygın gibi yatıyordu dr da elleri ayakları buz gibi olupta kafasındaki ısı yüksek olursa hemen getir demişti zaten o haldeyken çocuk seni bile hatırlamıyor devamlı sayıklıyor hastenede dr hemen banyoya almışlardı rabbim hiç bir bebeğe göstermesin:71:

ya kızlar biz bugün tartıldıkta ............
kilomuz 4.750......
boyumuz 60 cm......
sabahtan beri kafama takılıo......
sizin bebişler kaç kilo ya bnmki normal mi acaba die soruyoum.....
yanlış anlamayın yani.....
bnm gözümde hala ilk doğduğu gün gibi de.....:50:

oğlum 3350gr doğmuştu 4. gününde süt inmediği için 2800grama düştü. yoğunbakıma filan yattık mama verildi. ilk ay günde 1 veya 2 kere mama verdim. 30 gün aşımızda tartıldık 4 kilo olmuşuz. mamayı bırak dedi hemşire .sağlıklı olsunda kiloyu boşver bence.paz tartıldık 5200gr. ama kuzu memekolik kafayı memeyle bozdu:)

normal doğum mu yaptın 40 gün gelir diye duydum ben sezeryan oldum doğum yapınca bir hafta geldi o kadar hala bir damla bile görmedim diğer kızımda 8 ay olmamıştım zaten benim en son adet tarihim 24 kasımdı yani bir yıldan beri adet görmüyorum :84:

bugün sağlık ocağına gittik ağzının içinde pamukçuk vardı karbonatlı su ile siliyordum bir işe yaramadı dr damla verdi birde her emdirdikten sonra su ver dedi bende bugün suluk aldım ama emmeyi beceremedi kuzu birde süreklielleri ağzında becere bilse iki elini ağzına alacakta becerimiyor elleri ile kavga ediyor sürekli kollarını ıslatıyor dr diş çıkarma hazırlığı başlamış dedi ablasıda 5 aylıkken çıkarmıştı erken çıkarmaı iyi değil aslında erken çürüyor dişleri yani anlayacağınız birde diş telaşımız başladı :84::53:

:nazar:benim bebeğim zaten iri doğmuştu ama şişmiş doğumdan sonra inmişti şişi bugün tartıldık 6,700 olmuşuz maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::46:
maasallah cnm......
allah bağışlasın yavrunu....:nazar:
tabi her bebek aynı diil....
bizimkisi ufak kaldı azcukkk...:97:
ama ne anası ufak ne babası....
kime cekti buu cocuk hiç anlamadık haa..:26:
:27::27::27:

bnde sezeryan doğum yaptım.....
ilk bi ay kanamam oldu o da ara ara ve damla damla......
sonra kesildi...
takiiii gectiğimiz pazar gününe kdr....:52:
ilk adetimi gördüm ama ilk gün kanamam oldu sonra kesildi...
3.günü oldu yine kesildi....:50:
şimdi adetim bitti mi bitmedi anlamadım...:44:
kaldım öle....normaldr heralde!!!!

benim bebeğim 2,5 aylık ben 3.ye adet oluyorum.Doktora sordum düzensizlikler olabilir korkma dedi
adam bi rahat yüzü görmedi 40gün bekle dedik,41.gün adet oldum tam iyileştim acıdı dedim uzak durdum 12 gün sonra yine adet oldum adam isyanlarda.Kuma alıcam bu gidişle diyorr :9:

benim bebeğim 2,5 aylık ben 3.ye adet oluyorum.Doktora sordum düzensizlikler olabilir korkma dedi
adam bi rahat yüzü görmedi 40gün bekle dedik,41.gün adet oldum tam iyileştim acıdı dedim uzak durdum 12 gün sonra yine adet oldum adam isyanlarda.Kuma alıcam bu gidişle diyorr :9:
normal mi yaptın cnm sezeryan mı????

selam arkadaşlar ben ağustos annesi olacaktım ama oğluşum accık nazlı çıktı eylüle sarktık doğumdan beri de uğrayamadım. bir sorum olcak aynı şeyi yaşayan varsa. 40 ımdan 2 gün sora adet gördm, üzerinden 1 ay14 gün geçti. korktum test yaptım bugün. negatif. acaba normal mi bu gecikme. yardım edin. 2. ye çoooooook erken. sezeryan oldum bi de...:92::92::84::84:

selam arkadaşlar ben ağustos annesi olacaktım ama oğluşum accık nazlı çıktı eylüle sarktık doğumdan beri de uğrayamadım. bir sorum olcak aynı şeyi yaşayan varsa. 40 ımdan 2 gün sora adet gördm, üzerinden 1 ay14 gün geçti. korktum test yaptım bugün. negatif. acaba normal mi bu gecikme. yardım edin. 2. ye çoooooook erken. sezeryan oldum bi de...:92::92::84::84:

zohar zaten doğumdan sonra 1 yıla kadar regl olunmuyor..kişiye göre değişiyor bu tabii

ben normal doğurdum
40ım çıktıktan sonra ...47 48 de kırk başı denilen şeyi yaşadım...

40 bitince 40başı denen bi kanama olurmuş
yani sende regl olmamışsındır 40başı olmuşsundur!!!

Selam kızlar,umarım herkes iyidir.

Çarşamba günü aşımızı olduk,o gece rahat geçti sayılır ateşi 37.8 kadar çıktı bi çay kaşığı calpol verdik düştü.
Ama dün akşam hiç durmadan ağladı :(( sebebini birtürlü anlayamadık hiç böyle olmamıştı çünkü.
Tam 3 saat iki dakika arayla hiç durmadan ağlar mı bebek yaa :((
Gece 2 ancak battaneye koyup salladıkta öyle uyudu.
Aşı yapılan yerleri mi acıdı acaba yoksa başka bi sorun mu oldu bilmiyorum.
Tüm gün uyudu sadece acıkınca uyandı şimdi hala uyuyor.
Umarım bi sorun yoktu.

Yuse canım çok çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin.
Bende çok korkuyorum,havaleden.
8 yaşındayken hastanede yatmıştım benimle beraber bikaç çocuk daha vardı ve onlardan biri havale geçiriyordu.
ŞU yaşıma geldim daha unutamam o çocuğun halini.
Allah yavrularımız bize bağışlasın.

Back