• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim..ayni seyleri yasayan biri olarak seni cok iyi anliyorum.seni 90+ grubundan da takip ediyorum.bende eylul annesiyim.ve bende cooook kilo aldim.tam tamina 45 kilo.evet,45 kilo.ve esimin bana olan yaklasimi cook degisti.hatta dile bile getirdi.kilodan olsa gerek vucudumda gerek sirt ve ense bolgesinde esek kadar sivilceler cikti.gecenlerde yaklasmaz oldun artik dedigimde sakayla karisik sivilcelerin var dedi.ve daha bi cok sey...cok koydu.su an 95 kiloyum.ve rejim de yapamiyorum.cunku emziriyorum.napicam nasil vericem bu kilolari bilmiyorum.su 6 aylik donemi atlatsam biran once...beraber veririz sikma canini.sabret.fazlasini almamaya bak ki vermesi daha kolay olsun.diyene bak son bir haftada 2 kilo aldim:26:

cnm iişte bni en ii sen anlarsın...
o kdr koyuyoki bni begenmediğini düşünmek....
kendimden cok soğudum.....
offf daha bir sürü şeler işte....
kimseye anlatamıyoum...
anlicanızz içimde patlamaya hazr bi bomba war....

BİZİMKİNİN GAZI BİTTİ ARTIK. RAHATIZ ŞÜKÜR.ŞİMDİKİ AKLIM OLSA HİÇ PANİK YAPMAZDIM GECİCİYMİŞ ÇÜNKÜ. ARTIK GECEDE GÜZEL UYUYOR. HATTA 11 OLUPTA UYUMAYINCA KIYAMETİ KOPARIYOR:nazar:BOŞUNA İLAÇ KULLANMIŞIM. AMA ARTIK SÜTÜM GÜNDE 1 DEFA EMİYOR. YOK ÇÜNKÜ MAMA YİYOR SADECE

Işe başlayacagım acil kilo vermemm lazım. Elma diyeti yapacagım bakarsın ya bi umut belki tutar. Preciğimi sıkma canını bende aynı snein gibiydim. Kiloluyum yani bunu değğiştiremem.çocuklugumdan beri zayıf oldugumu hatırlamam ben.ama tabi şimdi herzamankinden daha kiloluyum. Ensemde yag bezesinin biriktiğini gördükçe canı sıkılıyor. Neyapalım hayatım tutacagız bopğazımızı. Kadın gücü herseyi halledieriz biz.kiii çocuk dogursunda görsünler onlar. Bid ebizi begenmiyorlarmış.takma kafana . Bununda üstesinden geliriz bizzzzz:66:

arkadaşlar merhaba..
belki beni hatırlamazsınız bile..çünkü epeydir uğrayamıyorum.doğum sonrası vaktim olmadı,sonrasındada 30 günlük izine ayrıldık..

bebişim3.5 kilo,55 cm doğdu..normal doğumu bekleyemediğim için sezaeryan oldum malesef.bebişim gayet sağlıklı çok şükür allahıma.ilk 1 ay beni hafiften zorladı,sonrasında herşey yoluna girdi.şimdi 2.5 aylık.anne sütüm yetersiz olduğundan mama takviyesi, yapıyorum..

bana gelince..47 ile hamile kaldım şimdi 57 kiloyum.boyum 158 cm.hamileliğimde epeyce bi kilo aldm,hala vermekte zorlanıyorum.sanırım 75 lere çıkmıştım.Normalde 1 gecede kilo veren ben şimdi veremez oldum.sezeryan göbeğim can sıkıcı.ve eski kıyafetlerime asla olmuyorum.o yüzden bayramda baya bi kıyafet almak zorunda kaldım.bu kış kıyafetsiz kalmamak için.eskiden 36 bedenkn kendimi 40 bedene giriyor gördükçe moral sıfır oluyor..inşallah hepimiz bukiloları çarçabuk veririz..

inşallah herkesin bebişi ve kendisi sağlıklıdır..bundan sonra forumda olucam allah nasip ederse..

ya şimdi bn hiç bu topikle alakalı olmayan şeler yazıcam...
ama napiyim bi şekilde anlatmassam ağlamaktan gözlerim şişecek...
sadece içimi döküyoum kızlar......!!!!

bnm kociş bi kaç zamandr cok moralsz gelio eve işler gü.çler sıkıyomuş....
çok yoğunmuş....
bnde onunla konuşmaya calışıyoum biras acılır die....
her seferrinde terslio surat asıo....
az öncede ndn her söledime kızıyoun dedim...
sacmaladığında kızıyoum dedi...
yani bana saçma salak konuşuyoun dedi.....halbuki bn biras onu konuşarak açmaya rahatlatmaya çalışıyodum....
zaten bebekle uğrasmaktan kafayı yemek üzereydim sonra oturdum ağladım...
bunun için ağlaman bile sacma dedi....
gitti yattı beyfendi.....bıraktı bni ağlayan bebekle.....
ama bn bunların nedenini biliyoum...
cooook kilo aldım bn kızlar doğumdan sonra ......
artk bni ne begenio ne de istiyo...
cok kötüyüm kimseye anlatamıyoum anneme anlatsam üzülecek ablama anlatsam anneme sölicek!!!!
ama istenmeme duygusu kdr aşşalıyıcı bişi yok.....
nese cok uzatmiyim eger yazmasaydım gidip ağzıma geleni sölicektim şimdi ona....
işte biz onlara cocuk doğuralım evimizi ocağımızı yürütelim...
onlar bbikac kilo aldık vücut bozuldu die seni istemesinler...
çok dokunuo bana cokkkkk ama bni artık istemediğinden eminim ...
KENDİMDEN NEFRET EDİyOUM:43:

burdan öncelikle kocanı kınıyorum:47: sen ona güzel bir evlat vermek için büyük çabalarla neler yaşıyosun o sana kilo aldın diye surat yapıyo öylemi bunları hiç haketmiyoruz sen sakın ağlama bende 20 kilo aldım 10 gitti 10 kaldı ama benim bebeğim var onun için herşeye değer seni istemeyeni sen hiç isteme önceden bişey olduğunda alttan alayım sabredeyim derdim eşimi tutunacak dal olarak görürdüm artık o bana bişey söylediğinde herşeyi kestirip atabiliyorum çünkü hayatta kızımdan değerli kimse yok o benim tutunacak tek dalım bişey olduğunda ben alırım kızımı giderim böyle kavgayla zaten yürümez diyorum o zaman aklı başına geliyo beyefendinin hayatta tek başımıza değiliz önce Allahımız sonra Allahın bize verdiği mucizelerimiz var artık herşey onlar için sende üzülüp yavruuda üzme çünkü o senin hislerini çok iyi anlar....

moral vermek için yazan arklar tskler....
ama haketmediğim şeler yasıyoum...
dün gece yine kaavga kıyamet....
bana yardım etmek koyuyomuş beyfendiye....
akşamları rica ettiğim bi kaç sey yüzünden.....
bana biraz kadınlığını yap dedi yaaa aklıma geldikce cıldırıyoum....
rahatına düşkünsün istiyoun herseyi bn yapiyim sen otur dedi....
ona bana mecbur olduğun için mi katlanıyoun o zmn dedim .....e yani dedi...
o kopma noktasıydı işte....
dün gece coook düşündüm bu gece annemlere gitmeyi düşünüyoum....
yavrumm kızıma da kızdm bugün....cok huzursuz....hissedio sanki...
katlanamıyoum artık....
annemlere ne dicem bilmiyoum....

moral vermek için yazan arklar tskler....
ama haketmediğim şeler yasıyoum...
dün gece yine kaavga kıyamet....
bana yardım etmek koyuyomuş beyfendiye....
akşamları rica ettiğim bi kaç sey yüzünden.....
bana biraz kadınlığını yap dedi yaaa aklıma geldikce cıldırıyoum....
rahatına düşkünsün istiyoun herseyi bn yapiyim sen otur dedi....
ona bana mecbur olduğun için mi katlanıyoun o zmn dedim .....e yani dedi...
o kopma noktasıydı işte....
dün gece coook düşündüm bu gece annemlere gitmeyi düşünüyoum....
yavrumm kızıma da kızdm bugün....cok huzursuz....hissedio sanki...
katlanamıyoum artık....
annemlere ne dicem bilmiyoum....

pre doğum sonrası sendromuna girdik sanırım
dolabımı açıyorum kıyafet dolu..her hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz eşimle gezmeye..dolabı açıyorum hiiiiç bişi yok :( üzülüyorum halime!!! ... (bu yüzdende tartışıyoruz..anlamak istemiyor...dolap dolu bavulunu hazırlayamadın diyor)

benim eşimde tam bi işkolik..işinden önemli bişeyi yok......(oğlum hasta oldu gel dedim geçen haftakıyameti kopardı... işten çağırdım diye)

bana çok düşkün..(5,5 yıldır)ama sanki gösterirse ipleri elinden alacam..şımarıcam sanıyor... belli etmek istemiyor.
yardım ederse işler üzerine kalacak sanıyor (benim görüşlerim)

bizde 10gündür zor günler yaşadık..alttan almayı bıraktım üstüne gittim
şimdi tam tersi :1:
dün akşam ben sofrada oğlumu emziriyorum...gitti çayı koydu tepsiyi hazırladı..
bi beni.. bi oğlumu seviyo..

elinden kaçacağını anlaması yeter..alttan alma ..kaybedeceğini görsün..çantada keklik sanmasın seni

Son düzenleme:
prekizlar dogum sonrasi senduromuna girmissiniz birazcik
eslerinizede hak verin ilk zamanlar onlara bebek gibi ilkkimiz olarak davrandik simdi ikinci plana dusmeyi kaldiramiyorlar onlarda hakkli ama emin olun hersey gecici helede kiloooo yemin ederimki ben 31kg almisdim hamileligimde hic diyet yapmadan 1yil demeden hepsi gitti sakin kg stress yapmayin bebeklerinizin suanki halinin tadini cikarin zaman cok cabuk geciyor eslerinizide evide kafaniza takmayin siz nasil olursaniz bebeginizde oyle oluyor
bebeklerinizle bol sutlu nice guzel gunlereeeeeee:16::16:

pre doğum sonrası sendromuna girdik sanırım
dolabımı açıyorum kıyafet dolu..her hafta sonu şehir dışına çıkıyoruz eşimle gezmeye..dolabı açıyorum hiiiiç bişi yok :( üzülüyorum halime!!! ... (bu yüzdende tartışıyoruz..anlamak istemiyor...dolap dolu bavulunu hazırlayamadın diyor)

benim eşimde tam bi işkolik..işinden önemli bişeyi yok......(oğlum hasta oldu gel dedim geçen haftakıyameti kopardı... işten çağırdım diye)

bana çok düşkün..(5,5 yıldır)ama sanki gösterirse ipleri elinden alacam..şımarıcam sanıyor... belli etmek istemiyor.
yardım ederse işler üzerine kalacak sanıyor (benim görüşlerim)

bizde 10gündür zor günler yaşadık..alttan almayı bıraktım üstüne gittim
şimdi tam tersi :1:
dün akşam ben sofrada oğlumu emziriyorum...gitti çayı koydu tepsiyi hazırladı..
bi beni.. bi oğlumu seviyo..

elinden kaçacağını anlaması yeter..alttan alma ..kaybedeceğini görsün..çantada keklik sanmasın seni

işte bak tam üstüne basmışsın cnm....
nie böledr erkekler hiç anlamıyoum......
ya bana bi bezi uzatınca ve ya ne bilim sofrayı kaldırmamda yardım edince ipleri kaybetmiş olmuyoun ki...
anlıyamıyoum gercekten....
kafaları cok farklı calısıo......
onun için en önde gelen şey ne bnm ne de kızı erkeklğine bişi olmasın yeter......
dışarıya öle yansıtmamız lasım cünki ne derler sonra......
en korktuğu cekindiği ssey o işte biri ona ipleri kacırmışın dicek die ödü kopuo.....
tmm erkekler için önemli ama bni bu kdr kırmasına değmezdi...
yemin ederm sabaha kdr ağladım....gittti yattı huzurlu bi şeklde....arada lavaboya kalktı hiç sormadı ndn hala yatmadın die......
az önce aradı ama sakalasmaya calısıo bi de...
bn bu duyduklarımı ömrüm boyunca unutmicam.....
ve bi gün devran tersine dönecek buna cok inanıyoum....
dediğin gibi o koşucak arkamdan.......sabırla bekliyoum...

Back