• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    1
Kızlar selam 5 haftalık hamileyim bulantı kusma halsizliklik hiç biri daha başlamadı ama yüzüm sivilce doldu ya deli olucam bi kızım var onda hiç böle olmamıştım aynı durumu yaşıyan var mı yüz temizleme jeliyle yıkayıp saf gül suyuyla tonikliyorum ama sabah uyanıyorum yine çıkıyor 😞
benim yüzüm mayın tarlasına döndü uç vermeyen sivilcelerle doldu :(

Merhaba kızlar bugün kontrole gittim elhamdüllah kalp atışını duydum hiç bir sıkıntı yok rabbim herkesin gönlündekini versin
Gözünüz aydın 😍 Amin
Sat 06/12 :) Radevu 31 canım ama ben özele gideceğim sanırım keseyi görmeden içim rahat etmiyor 😁
Benim de sat 6aralık salı günü doktora gittim 5+4 hesaplamistim doktor 5+1 dedi keseyi gördüm değerim beta 2800 çıktı hadi darısı sana inşallah

Kızlar ya benim midem falan bulanmıyor tiksinmiyorum bir şeyden. vücudumda şuan tek belirtim meme uclarım aşırı hassas. Dün de baya halsizdim uyudum full. Ama bugün hiç bi belirtim yok gibi. Bu normal mi?

Kızlar ya benim midem falan bulanmıyor tiksinmiyorum bir şeyden. vücudumda şuan tek belirtim meme uclarım aşırı hassas. Dün de baya halsizdim uyudum full. Ama bugün hiç bi belirtim yok gibi. Bu normal mi?
Bence normal canım. Her gün daha farklı oluyor sanki, bugün benim de aşırı belirtim olmadı, genel olarak koku duyum hassaslaştı bir de ara ara kasık ağrısı oluyor. Ama başından beri daha midem bulanmadı hiçbir şeyden.

Back