• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım allah birdaha göstermesin
benim kızımda havale geçirdi elleri ayakları buz gibi olmuştu kafası yanıyordu birde sürekli baygın gibi yatıyordu dr da elleri ayakları buz gibi olupta kafasındaki ısı yüksek olursa hemen getir demişti zaten o haldeyken çocuk seni bile hatırlamıyor devamlı sayıklıyor hastenede dr hemen banyoya almışlardı rabbim hiç bir bebeğe göstermesin:71:

Ay Mihriii beni çok korkuttun yaaaa.
Aşı olduğumuz gece yağmurun elleri buz gibi kafası yanıyordu,biz bi anlam veremmiştik.
Kimsede bu konu hakkında bize bişey söylemedi.
Bebeğim havalemi geçiriyordu yani ????
Ama şuuru açıktı yani hasta gibi değildi sürekli ateşini ölçtük sadece 37.8 çıktı ve bir kere şurup verdik okadar.
Çok korktum şimdi yaa.Dün akşam hiç durmadı bugün de sürekli uyudu bi sorun yoktur demi ????

dün dr gittim arkadaşlar spral taktırmak için bir daha çocuk düşünmediğimden uzun süreli korunma yolu spral diye düşünüyorum kontrol oldum dr herşey normal dedi ylanız adet görmediğimden hamilelik testi yaptırdım pazartesi sonucumu alacam ve spralimi takacaklar şimdiden stresi bastı beni taktırmaktan korkmuyorum o çatalmıdır nedir varya ondan korkuyorum bakalım ne olacak birde süprizzzzzzzzzzzz hamilesin derlermiş o zaman yandık o zaman yandık :84::92::92::74:

bızde ıkı ay bes gunluk olduk...benımkıde sımdı elını agzından cıkarmıyor..emzıgı emerken parmagını alttan sokmaya calısıyor ıkısındende vazgecemıyor beceremeyınce fırlatıyor emzıgı..coooook tatlı oluyor ama...bende acaba agzımı kasınıyor kı dıyorum...

slm kızlar

biz çarşamba günü aşımızı olduk 2 ay aşımızı bonyoyu nezaman yaptırsamki bekliyeyimmi daha
bide bizim ateşimiz çıkmadı ama ağrısı vardır diye dün şurup verdik zararı olmaz demi ağrısı vardır diye verdik ağlayınca

bizimki bazı zaman öle bi ağlıoki bezine bakıorum çişini yapamıo. elimle oynayınca yapıyor ve o an ağlama kesiliyor. kaç dr.a gösterdik normal dio. bezden mi dioruz başka bezler büyük boy vs. ara ara bu sorunu yaşıyoruz. nolcak bilmiorm.

dr a gittik bugün kontrole oğlum 7kilo 2oogr olmuş boyuda 61 cm dr çok güzel dedi
yani bi ayda 1kilo 7oogr almış boyuda 5cm uzamış :nazar::nazar:

Bebeğin nekadarlık güzelim kilosu çokmuş maşallah.Benim oğlumunda boyu 2 hafta önce yani tam 2 aylıkken aşıya gittiğimizde 61 cmdi ama kilosu 5200gr dı.
dr iyi dedi ama seninkini duyunca kıskandım valla.Tosuncuk maşallahh tü tü

Bebeğin nekadarlık güzelim kilosu çokmuş maşallah.Benim oğlumunda boyu 2 hafta önce yani tam 2 aylıkken aşıya gittiğimizde 61 cmdi ama kilosu 5200gr dı.
dr iyi dedi ama seninkini duyunca kıskandım valla.Tosuncuk maşallahh tü tü

:nazar::nazar:tosunum 2,5aylık teyzesi
seninkinin kilosu da güzel

hava bugün çok güzel ve biz yine eve kapalı kaldık. babamız kpssde görevli sıkıldım artık yaaaa.. şimdi uyuyor da öyle yazıyorum sürekli kucak isteme oturarakda değil ayakta olacaksın ağlamalar... kendi kendime napacağımı şaşırıyorum.

ya kızıma pış pış yapıyoum sesleniyoum elimi şak şak yapıyoum ama baska yere bakıyosa dönüp bana bakmıo normal mi ki acaba:44: ben önüne gecersem bana gülüo yani sesin geldiği yere kafasını çeviripte bakmıo....
bakması gerekmez miii????:26:

sakın verme benım eltım denedi kızı hiç kılo alamadı aksine kılo verdı doktora sormuş doktorda cok kızmış nasıl verırsın dıye bence deneme

doktor zeytinyağı için mi kızmış. anlamadım ne yapıcaz ya bizim dr da kabızlık için sabah akşam bir çay kaşığı kat mamasına dedi bir kez verdim ama çok ağladı karın ağrısı yapıyormuş vermiyorum artık

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben ekim annesiyim ama eylülde doğdu oğlum benim oğlum kabız olmuş bende 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim bir süre sonra kaksını yaptı acaba vermekle iyi mi yaptım veren varmı

bende sabah verdim dün hiç kaka yapmadı ama ben zinco verdim yağlar karışıkya onda hemen yaptı 1 saat sonra zararı yok canım ben veriyorum bazen

kızlar ben de eylülde doğum yaptım ama erken doğdu kızım
bizim kabızlık problemimizi duphalac çözdü
sabah akşam 1 er çay kaşığı ver dedi doktorumuz
ayrıca hiçbir yan etkisi yokmuş
bağırsak tembelliğine de yol açmıyormuş
özele gitmeyince söylemiyorla bebeklere kabızlık için fitil verip gönderiyorlar
o da tembellik yapıyor bebek o olmadan kaka yapamıyor

Back