Kafayı yiyecem kız kilo almıyor. Günde 8 saat anca uyuyor.
Kafayı yiyecem kız kilo almıyor. Günde 8 saat anca uyuyor.
canım benım oğlumda 3300 doğdu sonra sut yetmedği için 2900 düştü bırıncı ayda 4240 dı.sabaa cnm maasallah oğluşuna........
bnm kızım 2-3 saatte bi 75 ml içio o da zorla coğu zaman bitirmiyo....
o yüzden zayıf kaldık bizz çok üzülüyoum coookk...
3 kilo doğdu ilk ay sadece 500 graam almıştı....
doktor zayıf kalmış dedi....
salı günü kontrolümüz var dua ediyoum 1 kilo almış olsun diee...
ya bnmki gibi cılız olan varmı aranızda....
çok dertliyiim cookk.
yawruma bakamıyomuşum gibi hissediyoum......
kız bn duba gibi dolaşıyom hala .....canım bende senle aynı dertten muzdaribim benimkide ilk ay 500 gr almıştı 3100 doğmuştu bende merak ediyorum inşallah 1 kilo almıştır diye ama ben ilk ay mamayı az verdim 1 kutu aptamil 1 ay gitti bu ay 2 kutu bitirdik bakalım gerçi bana kilo almamaış gibi geliyo sütüm yetmiyo benim herhalde bide kaliteli değil yani yağ oranı az sütümün muhtemelen seninkide öyledir bak fındık sütü yağlandırıyomuş bol bol ye tabi kilo problemin yoksa :)
canım benım oğlumda 3300 doğdu sonra sut yetmedği için 2900 düştü bırıncı ayda 4240 dı.
2.ayda 4800 bakalım bu ay nolacak...
bende mama verıyorum bır maam kutusu ancak 5 gun yetıyor ..100-125 cc arası verıyorum ..bu araada anne sutude çok az gelıyor ama onuda veroyorum cerez nıyetıne...... benım bebeğimde diğerlerıne göree zayıf j-kalıyor fazlada verınce çıkarıyor napıcam bılmıyorum ... banada yavruma bakamıyorum gıbı gelıyor...
bacakalrının boğum boğum olacağı gunu heyecanla beklıyorym
arkadaşlar bizim yarın aşımız var aşıdan sonra banyo yapılmıyacak demi ben bugün kızıma banyo yapğtırayam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?