• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar

Sitemizin yenilenmiş güzel olmuş.

Bizde biraz önce aşıdan geldik,umarım bi sorun yaşamayız çok korkuyorum ateşi yükeselecek diye.
Bu arada bizede 2-3 gün banyo yaptırmayın dediler.
Ateş düşürücü olarakta calpol yazdı ama eczacı ısrarla parol vermek istedi kabul etmedim.
Sizce iyi mi yaptım yoksa parol daha mı iyiydi ki????
Kafama takıldı işte.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba arkadaslar. Moralim cok bozuk desteginize ihtiyacım var. Kendimi okadar suclu hissediyorumkiii.ev almaya karar verdik. Kredi cektik. Işe baslamayı düşünmüyordum.heyet raporu alıp marta kadar evde kalmıp eylüşle ilgilenecektim sözde. Tabi evdeki hesap carsıya uymadı. Sütümde iyice azaldı. 6 saatte bir anca ikisinden 70cc cıkıyor. Artık çoğukez mama veriyorum.moralim sıfır. 6 ay bile sütveremedim yavruma.snki 3 aqy verdimde:2:

ah ah noluyo bu sütlere anlamıyorum ki benim de sütüm yetmiyor mamayla takviye yapıyodum , şimdi iyice azaldı mamaya sütle takviye yapar oldum.istediğimiz gibi olmuyo işte bazı şeyler ben de çok üzülüyorum süt meselesine ama İnşallah bunlar da geçicek hem ev alıyomuşsunuz az şey mi güle güle büyüt bebeğini evinde ,napalım bizim gibi çalışan anneler o kadar çok ki İnşallah biz de çocuklarımız da düzeni oturtucaz

arkadailar bizde aşıdan geldik yavrum çok ağladı şimdi iyi gibi geldik 2 buçuk saattir uyuyordu şimdi kalktı ateşi yok şimdilik ama bakalım dr şurupla fitil verdi ilk şurubu vereceğim 38 olursa ateşi düşmesse fitil vereceğim inşallah ikisinede gerek kalmaz

ateşi çıkarsa ıslak havluyla başına eklem yerlerine koyayımmı

merhaba eylül anaları bakıyorumda herkeste bir sorun ama bunlar gelip geçici sorunlar rabbim başka sorun versin
benim kuzumiki elini birden ağzına sokmaya çalışıyortabi midesi bulanıyor ve elleri sürekli buz gibi eldivende takamıyoruz eldiveni ıslatıyor acaba dişletrimi kaşınıyor ablası 5 aylıkken çıkarmıştı dişlerini eyvah birde diş çıkarırken ateşti salyaydı çocuklar çok huzursuz oluyor diş çıkarırken :84:

evet 2 ci aşısı inşallah korkutmaz beni ben çok telaşlıyım panik yapıyorum hemenordaki hemşirelerde kızdı bana panikmişim telaş yapıyormuşum bebek ağlıyormuş tabi onlar anne değil neolduğuu bilmiyorlar salak şeyler

ateş olacak diye bişey yok sadece birgün dikkat gerektiriyor benimki kolunu kıpırdatamadı diğer aşımız aralık 20 sinde beinmde eşim panik ben biraz daha serinim zaten birimizden biriside serin kanlı olması gerekiyor ben diğer kızım geçen yıl ameliyat olmuştu bende girdim ameliyatına birsüre kaldım geri çıkmıştım

cesaretim şöyle merak ederim kimseye güvenemem illa ben olacam yanında sanki ben olmayınca yanında daha kötü birşey olacakmış gibi gelir bir yeri kanayınca ben pansumanını yaparım çünkü onun nazını ben çekerim anca

Back