• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kafayı yiyecem kız kilo almıyor. Günde 8 saat anca uyuyor.

Benim kızım da sabah 7de kalktı,9.30-10.00 arası yarım saat uyudu.Saat 11den beri uykusu var,o saatten beri uyutmaya çalışıyorum.Defalarca emdi,memede on dakika uyukladı,göğsüme yatırdım yarım saat uyudu uyandı.Şimdi yine kucakta mızırdanıyor uyutayım diye ama bende hal kalmadı.Toplamda 7-8 saat uyuyor benimki de.Gündüz uykusu yok gibi,olanı da kucakta.

Kafayı yiyecem kız kilo almıyor. Günde 8 saat anca uyuyor.

canım kızın kaç kilo doğu şimdi ne kadar, benimki de başlarda alamıyordu dr mamaya başlattı toparlandı şimdi yine iştahsız kilo almıo gibi gelio dr a gidince belli olcak bakalım uykusu da işte memede falan kestiriyo bu yaramazlar o yüzden uyumuyolar galiba benimki de omuzda memede uyuyo yatırıyorum hoop 5 dakka geçmio uyanıo hiç bir işimi yapamıom ama napalım canları sağolsun

Son düzenleme:
sabaa cnm maasallah oğluşuna........
bnm kızım 2-3 saatte bi 75 ml içio o da zorla coğu zaman bitirmiyo....
o yüzden zayıf kaldık bizz çok üzülüyoum coookk...
3 kilo doğdu ilk ay sadece 500 graam almıştı....
doktor zayıf kalmış dedi....
salı günü kontrolümüz var dua ediyoum 1 kilo almış olsun diee...
ya bnmki gibi cılız olan varmı aranızda....
çok dertliyiim cookk.
yawruma bakamıyomuşum gibi hissediyoum......
canım benım oğlumda 3300 doğdu sonra sut yetmedği için 2900 düştü bırıncı ayda 4240 dı.
2.ayda 4800 bakalım bu ay nolacak...
bende mama verıyorum bır maam kutusu ancak 5 gun yetıyor ..100-125 cc arası verıyorum ..bu araada anne sutude çok az gelıyor ama onuda veroyorum cerez nıyetıne...... benım bebeğimde diğerlerıne göree zayıf j-kalıyor fazlada verınce çıkarıyor napıcam bılmıyorum ... banada yavruma bakamıyorum gıbı gelıyor...
bacakalrının boğum boğum olacağı gunu heyecanla beklıyorym

canım bende senle aynı dertten muzdaribim benimkide ilk ay 500 gr almıştı 3100 doğmuştu bende merak ediyorum inşallah 1 kilo almıştır diye ama ben ilk ay mamayı az verdim 1 kutu aptamil 1 ay gitti bu ay 2 kutu bitirdik bakalım gerçi bana kilo almamaış gibi geliyo sütüm yetmiyo benim herhalde bide kaliteli değil yani yağ oranı az sütümün muhtemelen seninkide öyledir bak fındık sütü yağlandırıyomuş bol bol ye tabi kilo problemin yoksa :)
kız bn duba gibi dolaşıyom hala .....
ama yiyoum da yawrum için .....
bn şunu farkettim ne yersen ye bence sütü olmayanın yok arkadas..
bn neler yiyoum iki aydr tık yokk...
çok etkili bi formülü olan varsa denemek isterimm...
bu arada kızım son günlerde kendi kendine sesler cıkarmaya basladı...
harika bişey yaaa onu öle görünceherseye deger diyoum....
::)))

canım benım oğlumda 3300 doğdu sonra sut yetmedği için 2900 düştü bırıncı ayda 4240 dı.
2.ayda 4800 bakalım bu ay nolacak...
bende mama verıyorum bır maam kutusu ancak 5 gun yetıyor ..100-125 cc arası verıyorum ..bu araada anne sutude çok az gelıyor ama onuda veroyorum cerez nıyetıne...... benım bebeğimde diğerlerıne göree zayıf j-kalıyor fazlada verınce çıkarıyor napıcam bılmıyorum ... banada yavruma bakamıyorum gıbı gelıyor...
bacakalrının boğum boğum olacağı gunu heyecanla beklıyorym

maasallah toparlamış senn yawrum cnm....
darısı basımıza....
bn bacaklarının boğumunu gectim...

bnmkinin hala elleri buruşukk...
:(((

ya bayanlar aranızda sezeryanlı olupta spora baslayanlar varmı....

ben baslamak istiyoum ama korkuyoum
gerci 2 ay oldu ama....
bnm hala dikiş yerim acıo...
spora da baslamam lasım....
aynaya bile bakmak istemiyoum....
cok fenayıım çooooooooooooook!!!!!!!!!!!!

benim kızımda kaka problemi vardı dün zeytin yağı içirdim 2 çay kaşığı bugün 4 kere kaka yaptı acaba isalmi yoksa zeytin yağındanmı anlayamadım kızım yapmadı yapmadı birde yapmaya başlayınca kızı durduramıyoruz

merhaba hanımlar... ara ara katılabılıyorum sızlere.gecmısı okudum emzıge alıstırmaya calısan arkadaslara kendı denedıgım yöntemi söyleyim.Hergün elimle agzında tutarak karsında cork cork bende emiyormus gıbı ses cıkardım 6-7 denemeden sonra damaklı wee emziği tuttu.Simdi o kadar rahatım kı ıslerıme yemek yapmaya ve hatta kendıme vakıt bulabılıyorum.Sürekli vermıyorum ısım varsa ya da dısarıya cıktıgımızda verıyorum cok buyuk kolaylık oldu bızde.inşallah bu yöntem sızde de ıse yarar.Bu aylar cocuklar ıcın su cıcegı ve kızamık cıkarma ayları hastaneye gıttıgınızde bebeklerınızı korumaya ozen gösterın yazık kuzularımıza bu aylarında bulaşmasın.Aklımdayken söyleyım TV8 de sabah 10:30 da plates baslıyor topsuz olan bolumlerıne katılın cok ıse yarıyor.Kendınıze ve bebişlerinize cok ıyı bakın

mrb
bugün aşılarımızı olduk
yavrum nasıl ağladı hiç böyle ağladığını görmemiştim
hemşire sol kolunu aç diyo oğlum ağlayınca elim ayağım dolandı sağ kolunu açmışım çok komik oldu ya
inş. huzursuzlanmaz

bnck'm hadi hayırlı olsun sende atlattın valla benim oğlum çok huzursuzlanmıştı ve ateşi çıkmıştı ama 1 gün sürüyor inişallah seninkinde olmaz
ayy sormayın oğluştan fırsat olmuyor birde demin çamaşır makinem bozuldu moralim altüst oldu bebeğimin cicişleri var içinde :((

yaa kızlar burası eski neşesini kaybetti sanki eski halini çok özlüyorum valla. bu arada bayramda 11 saatlik yol yaptık arabayla, oğlumdan korkuyordum zorlanacak diye ama çok rahat atlattık yolculuğu. giderken gece dönerken gündüz yolculuğu yaptık ikisinde de sorun olmadı çok şükür. dün evimize döndük ama oğlum buğün çok huysuz uyuyo uyanıyor ağlıyor.

allahım ben nasıl yaptıracağım o aşıyı çok korkuyorum ateşi çıkarsa diye bide ben annemlerdeyken sude ya babası bakıyordu çocuk ağlamış gerisi gelmemiş eşim çok korkmuş aynısı gene olur diyede korkum var allah yardımcım olsun zaten huzursuz

çok geçmiş olsun, İnşallah hasta değildir yavrucak sadece gezmekten rahatsız olmuş da olabilir ama aşısını yaptırmadan söyle istersen dr bi bakar eğer hastaysa aşı yapmıyolar diye biliyorum, bir de 2. ay aşısından (karma aşı)sonra banyo yaptırılabiliyor dr a ben özellikle sormuştum yaptır dedi.

arkadaşlar bizim yarın aşımız var aşıdan sonra banyo yapılmıyacak demi ben bugün kızıma banyo yapğtırayam demi

Verem aşısı sonrası 3 gün banyo yaptırılmıyor, söylüyor zaten aşıyı yapan kişi. Bizim aşı sonrası ateşimiz 37.8 e kadar çıktı ama atlattık çok şükür, herhangi bir ateş düşürücü vermedim, anasağlık ocağından verme biraz bünyesi savaşsın demişlerdi. Kolayca atlatırsınız inşallah...

Back