• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar
yüzündeki kızarıklardan dolayı dr götürdüm paşamı ve ikinci bi dr da egzamamız olduğunu onayladı :14:
yine krem verdi yan etkisi daha az olan bi krem inş. kontrol altına alabiliriz vücuduna yayılmasından korkuyorum
yüzünü zeytinyağı ile nemli tut dedi
çamaşırlarını iyice durula yumuşatıcı kullanma dedi
pamuklu kıyefetler giydir yünlü şeylerden uzak dur dedi
yüzünü sabunla yıkama iyice kurutur cildini dedi
Allah başka dert vermesin çok şükür Allah a

Canım,sanada geçmiş olsun.
Zeytin yağını bende düşündüm ama kullanmak konusunda tereddütüm vardı,ben onu bi deneyetim olmazsa dr nin yazdığı kremi sonra kullanırım.

bnck benim bebeğimde de ekzama vardı hipkort diye bi krem verdi doktor. 3-4 gün kullanmazsan geçmez dedi. 3 gün kullandım 4 gün ağır gelir diye ve geçti.1 hafta sonra isilik benzeri kırmızı noktacıklar şimdi her akşam mustelanın stelakerını kullanıyor sabaha siliyor nemlendirici kremini sürüyorum. banyo için de mustelanın yenidoğan şampuanını aldım sabun içeriği olmadığı için geçecek inş. geçmiş olsun canım....

Canım geçmiş olsun.
Dr banada aynı kremi yazdı netten araştırdım yan etkileri olduğu için korktum kullanmaya.Zeytin yağını deneyeceğim.Ayrıca şampuanını bende değiştirmeyi düşünüyorum,eğer seninki işe yaradıysa bende ondan alayım bari.

canım benım bebegımde egzama olustu.yuzunde kizariklik vardi.normal diye dusundum.gecen gece vucudu biraz soguk gibi gelince usuyor herhalde diye kat kat giydirdim.gece emzirmeye kalktigimda bi de ne goreyim yuzu kipkirmizi.los isikta fark ettim.isigi acinca inanamadim yuzu kipkirmizi kabuklasmisti.cok kotuydu.ertesi gun doktora gittim yani dun.egzama dedi.krem verdi.hic iyilesek gibi gorunmuyo.cok agir.insallah gecer cok uzuluyorum.

Canım geçmiş olsun.
Evet yağmurunkide öyle kabuk gibi oldu yavrumun yüzü.Yayılmasından korkuyorum.
İnşallah yavrularımız biran evvel düzelir,valla o ipeksi tenini çok özledim :((
:2:

merhaba sevgili arkadaslarim (yoldaslarim) sizlerle guzel bir 9ay attalttik bu yolda erken dogum yapan dostlarimizda oldu yavrularini kucaklayamadan kaybedende oldu ama su gercekki hep birlikteydik en son buraya 29,08 gelmisim ve bakiyorum cok sey degismsi sizleri cani gonulden kutluyorum ve selam ediyorum,benimde yasadim olumsuzluklarda beni yalniz birakmadiniz icin TESEKKUR EDERIM; oglusum olacak derken kizim oldu simdik tam 2ay9gunluk, 2010 eylul annelerini ve bebeklerini yurekten opuyorum encokta bu sitede emegi gecen canim arkadasim lila ya tesekkur ederim, iyiki varsiniz iyiki sizlerleyim, saygi ve sevgilerimle esen kalin,,,kismet:=)

Kısmetcim canım benim nerelerdesin seeenn,unuttun bizleri.
Bebişinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim.
Evet haklısın acı tatlı bir çok şey paylaştık burada.Geriye dönüp baktığımda zaman ne çabuk geçmiş diyorum.Halbuki hiç geçmeyecekmiş gibiydi.
Bizde iyiyiz çok şükür 52 günlük olduk demek ki zaman hala çabuk geçiyor :)))
Arada uğra buraya ihmal etme tamam mıı:)))

ben kremi 3 gün kullandım geçti. 1 hafta hiç bişey yoktu. iki gündür kırmızı noktalar oldu ama mustela stelaker kullanıyorum aslında nemlendirici formatında bişey. gün içinde nemlendiriyorum ekzama halini almadı tekrar ama zaman ne gösterir bilemiyorum. zaten bu ekzama konakla aynı şey ama sadece yüzde ya da vücutta oluşuyor. banyo sonrası hafifce temizleyip nemlendirmek önemli.

Canım,önceki mesajında mustelayı günde bir kez kullanıyorum demişsin,peki nemelndirmek için hangi kremi kullanıyorsun ????

Son düzenleme:
kızım 1 ayalık olana kadar kendisi hergün yapardı kakasını 2 ay biz yaptırdık kendisi yapamadı maşşallah 3 defadan beri kendisi yapabiliyor çok seviniyorum sorun inşallah kalmaz :nazar:

geçmiş olsun , İnşallah bir daha sorun yaşamaz yavrucak, benim kızımda önceden yapardı ama artık yapamıyor , biz yaptırıyoruz derken biraz açıklarmısın? nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum , ayaklarını karnına basıyorum o da işe yaramıyor.

bugün kızmı arefe suyuyla bi güzel yıkadım bayramlıklarını gitdirdim hanım kustu. temzi gezemeyecek bu cocuk.bugün 4 kıyafet almıştım hepsini mahvetti. geri eskileri giydik. offff.uykuya gelince gene şükür 3.5 ta uyudu. tabi 3 gün sabaha 8e kadar durunca dün 3.5 ta uyudu.ama su oyun halısı çok iyi oldu. sallamaktan bacaklarımı kopacaktı yoka. şimdi içinde öyyle yatıyo.:>:>:nazar: neyse şimdiden hepinize iyi bayramlar arkadaslar. bebeklerimizle bol bol güzel bayramlar geciririz insalahhhhhh

geçmiş olsun , İnşallah bir daha sorun yaşamaz yavrucak, benim kızımda önceden yapardı ama artık yapamıyor , biz yaptırıyoruz derken biraz açıklarmısın? nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum , ayaklarını karnına basıyorum o da işe yaramıyor.
poposuna şırınga ile zeytin yağı sıkıyordum pek işe yaramadı sabundan küçük bir parça poposuna katıyordum daha sonra dr fitil verdi 2 defa onu kullandım şimdi :nazar: kendisi yapıyor müdahele etmeden çok sıkıntısı vardı bu yüzde 5,6 gün yapmadığı oluyordu inşallah hep böyle devam eder seninkide geçer inşallah

poposuna şırınga ile zeytin yağı sıkıyordum pek işe yaramadı sabundan küçük bir parça poposuna katıyordum daha sonra dr fitil verdi 2 defa onu kullandım şimdi :nazar: kendisi yapıyor müdahele etmeden çok sıkıntısı vardı bu yüzde 5,6 gün yapmadığı oluyordu inşallah hep böyle devam eder seninkide geçer inşallah

sağol canım, onların sıkıntılarını biz de yaşıyoruz, insan ne yapsam da çocuğu rahatlatsam diye düşünüp duruyor

Kizlar bayraminiz mubarek olsun! Bayagidir ugrayamiyorum annelmer gelmisti onlarla ugrasiyorum. Umarim herkes iyidir. kizlar oglusumun kakasi biraz yesilimsi sumuksu ve kotu kokulu oldu. nerdeyse 3 haftadir boyle. kendisi rahatsiz olmayinca ben duzelir diye dusundum ama duzelmiyor. ayni durumda olan var mi? ne yapacagimi sasirdim ya. bnim yediklerimden mi kaynaklanyor?

Back