ya arkadaşlaer sizin bebeklerinizin kakası yeşile benziyormu korkuyorum isalmiki diye ama isal olsa hiç durmaz demi poposu
ne olur acil yazın korkuyorum bide ben gribim maskeyle dolaşıyorum eşim almış
gıreyfurt, liman,mandalin ,elma toplamış getirmiş şimdi gıreyfurt sıktı limonla karışık içtim
of ya sude naza geçmesin kaldıramaz o daha küçük
selam herkese güneşli sıcacık bigün oğlum uyansada gezmeye gitsek temiz hava alsa yavrum
evet ya ne bu süt parası :18:
kızlar bebişim elini cok cok emiyo niye aç mı acaba anlamaım gitti diyom elin çok tatlı heralde accık da ben yiyim diye
canım maşallah yinede güzel uyuyor,tabiki düzene girmesi çok çok iyi olur,ama canım seninki en azından 8-10saatuyuyor,benimki nerdeeeee artık sallamaktan kollarım kopuyor,yerine bırakıncada hop uyanıyor,tuvalete gitmeme bile izin vermiyor,ağlamaktan katılıyor,ama canım bugün 1,5 saat uyudu nasıl seviniyorum anlatamam,eşim akşam geç geliyor,o geldikten sonra bşeler yiyebiliyorum valla,inşallah artık yavaş yavaş düzene girer,benimde sütüm 30-40 cc çıkıyordu ancak ama beni hiç emmedi ve ben sağıp veriyordum ama 38.gün kesildi sütüm zaten mama da veriyordum.emzik tutturmaya çalışıyorum ama almıyor,sen emzik olarak ne marka kullanıyorsun bide silikon mu kauçuk mu,ben chicconunkini aldım ama çok sert bunu tutmazki bebek dediler....
nagiş yeşilse üşütmüş olabailir yada sen üşüttün sütten geçti
nedir bu yavruların çektiği 2. ayda
2.ay iğnesi
kalça muayenesi..
KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ
hep unutuyorum söylemeyi
bebeklerinizi babanın üzerine SSK lı yaptırdınızmı?
ben yaptırmaya gittiğimde (1 ay önce falan)SÜT PARASI veriyomuş devlet..onunda işlemini yaptırdım..ama almayı unuttum parayı
bi ara gidip alim
benim kuzumun 6-7gündür yeşil tahlil yaptırdık parazit var dediler aman Allahım o an ölüyorum zannettim sonra tekrarlayalı m dediler çünkü ben çok pimpirikliyim ha bire sorular sordumtekrarladılar şükür temiz dediler yediklerinden herşeyden olabilirmiş bu yüzden humanayı bile bıraktım içindeki çemen otu yeşil yapabiliyomuş
canım özel hastane ya para lazım herhalde :) 1 yaşına kadar her ay getir dedi
siz kendiniz mi gittiniz devlete ? nerden biliyordunuz 2ay iken işitme testi yapılacağını
bize kimse bişey demedi
bebeğim hasta oldu grip malesef burnu tıkalı çok kötü boğazında hafif enfeksiyon varmış dr şurup ve damla verdi çok üzgünüm çok hırpalanıyor üstelik pazartesi aşımız var ateş tavan yapar heralde
çooooookk yavrum uykudan uyanıyor sürekli ellerini ağzına sokuyor acıyor şişmiş damakları
o maşallah bizde çıkartmıyoruz ben çıkartıyorum bbası takıyor gıcık
bende sürüyorum 2 gündür ama hala acıyor napacaz biz yaaaaaaa
yakalandım bile grıbe napacağım bilmiyorum bebeğime geçmesinden korkuyorum gece oda uymadı ben zaten hastayım zor geçti bu gecemiz başım ağrıyor boğazlarım nanalimon içiyorum subardağıyla 1 çorba kaşığı nanae limon atıyorum içine hazır kullanıyorum sudede hırıldıyor yarabbim inşallah hasta olmaz bayramda geliyor annemlere gideceğim hasta olursa eşim götürmez
Nagiş canım,çok geçmiş olsun inşallah bulaşmaz bebeğine.
İŞu pamukçuk derdinden de inşallah kurtulur bebişin.
KIZLAR ÇOK ÖNEMLİ
hep unutuyorum söylemeyi
bebeklerinizi babanın üzerine SSK lı yaptırdınızmı?
ben yaptırmaya gittiğimde (1 ay önce falan)SÜT PARASI veriyomuş devlet..onunda işlemini yaptırdım..ama almayı unuttum parayı
bi ara gidip alim
bizde yaptırdık artık babacığından bakılıyo kuzumm:97: ilk 1 ay sadece anne üzerinden bakılabiliomuş
slm kızlar süt parası nedir ki çalışanlaramı veriliyor ne kadar nasıl alınıyor bilen alan varmı ?
selam herkese güneşli sıcacık bigün oğlum uyansada gezmeye gitsek temiz hava alsa yavrum
evet ya ne bu süt parası :18:
kızlar bebişim elini cok cok emiyo niye aç mı acaba anlamaım gitti diyom elin çok tatlı heralde accık da ben yiyim diye
süt parası mı yardım parası mı bilmiyorum eşim biliyor ama biz aldık 70 tl mi 80 mi ne şimdi tam hatırlamıyorum
eşim kızımın ssk sını yaptırınca 1 ay sonra aldık 1 kez
ben bebedorun papatya şeklinde kulpsuz emziğini kullanıyorum. en ucuzu diye aldım o da 6 tl idi. benimki sadece uykusu olduğunda emziği kabul ediyor. yoksa puu.. diye atıyor
gazı yüzünden canı yanıyor seninkinin. kaka durumu nasıl. benimki hiç yapamıyordu colinoxa kadar. şimdi günde 2 kere yapıyor. önce karın ağrısının gitmesi lazım. çörekotu yağı denedin mi? mama ne kullanıyorsun. ben aptamili çöpe attım içinden minicik sinek çıktı 2 kere. sma gold kullanıyorum. bide colinoxla mama değişimi aynı güne denk geldi. hangisi rahatlattı onu da bilmiyorum
bu arada her mamadan bir saat sonra 30cc su vermeyi unutma. o da kabızlık yapar. günde yaklaşık 100-120 cc de su içmesi gerekiyor. ben de yeni öğrendim bunu. unutmazsam içiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?