kızlar bebekleriniz göbeğinin üstüne yatırın..
göbeğin altına bi yastık gbi bişey koyun ..çok rahat ediyolar..
oğlum ağlıyodu...annem oğlumu aldı kucağına.. susmadı
aşşağı doğru çevirdi yüzünü sustu..
annem diyoki
oğlum senin buranda düğmemi var? çevirince susuyosun
pamukcuk olan bebek ememezmis cani acirmis ya allah korusun.. cok basit ama bebegi rajatsiz eden bir hastalik mantar turlerinden
buaralar benimkide memeyle oynamaya basladı. adam gibi emmiyo. oda gögsüümün ucu acıyor. sütümde çok azaldı ya. helva rezene fayda etmedi. kimyonu deneyeceğim birde
oslem benim oğlum emerken avcuyla gögsümü tutyodu..buaralar benimkide memeyle oynamaya basladı. adam gibi emmiyo. oda gögsüümün ucu acıyor. sütümde çok azaldı ya. helva rezene fayda etmedi. kimyonu deneyeceğim birde
bu eldivenleri ben daha çıkarmadım ççizir yüzünü diye siz ne yaptnız?
birde ben anason içiyorum hem gaza hemde bebeğin uykusuna iii geliomuş. tane kimyon içiom birde gaz için sanki ii gelio gibi.
süt arttırımı için nasıl helva yenmeli şu paket helvalardanmı?
bugün yazılanlara baktımda herkesin bebeği kudurmuş tabi annelerde ,
biz bu gün hiç durmadık benden başkasında durmuyor ben alınca kucağıma hemen ağıt bir müddet kesiliyor
halıları serecem kız bıramıyorki serim birde başıma boya çıkardım işim çok anlayacağınız öğlen yıkanan çamaşırları anca serebildim iyce pasaklı olduk
geçmiş olsun dikkat etmemiz lağzım bizim yatmaya dinlenmeye hakkımız yok çünkü :2:kızlar ben hasta oluyorum grip boğazlarım şiş burnum akmaya başlıyor
nane limon içiyorum zararı olmaz demi bebeğime napayım ilaç içemiyorum
kızıma geçer diye çok korkuyorum
benim kızım eldivenlerini somuruyor ıslanıncada elleri buz gibi oluyor
birde yatarken elleriyle ağzını burnunu kapatıyor eldiven olunca nefes alamaz diye korkuyorum yatarken çıkarıyorum o yüzden
hiç sorma ben kaşındım benim büyük kız birkaç yıl önce ruju sürmüş dudağına boyunun yettiği bütün yerleri öpmüş heryer dudak izi silmeye çalıştım tam geçmedi gelenlerden utanıyordum benim yaptığımı zannederler diye fanteziye bak derler
o yüzden boyatıyorum ama güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?