2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimki bazen yatıyor bazende çığıruyor
ama dizimin üztünde yatıyor çeviriyorum hiç sesi çıkmıyor
annenin sözüde komikmiş walla
ne güzel annenler yanında yanlız değilsin bebeğinin herşeysini görüyorlar hareketlerini bizimkiler de özlem çekiyor hemde bişey olunca elim ayağıma tutuşuyor annem olsa akıl veri yada biraz oyalar ben dinlenirim nebileyim duygulanıyorum aklıma geldikçe
ama özeniyorum sana annenenleri kardeşlerini her yazışında

buaralar benimkide memeyle oynamaya basladı. adam gibi emmiyo. oda gögsüümün ucu acıyor. sütümde çok azaldı ya. helva rezene fayda etmedi. kimyonu deneyeceğim birde

canım valla bulgur yiye yiye bir hal oldum şimdi gene bulgur pişirdim eşimde yok içine kimyon atıyorum bende işe yarıyor helvada yiyorum artık sütüm yetiyor dün dr da söyledi mama kesinlikle veerme sütün yetiyor dedi
bide yeşil soğan denesene bende deniyeceğim

bu eldivenleri ben daha çıkarmadım ççizir yüzünü diye siz ne yaptnız?

birde ben anason içiyorum hem gaza hemde bebeğin uykusuna iii geliomuş. tane kimyon içiom birde gaz için sanki ii gelio gibi.

süt arttırımı için nasıl helva yenmeli şu paket helvalardanmı?

bende çıkartmadım eldivenlerini arada çıkartıyorum geçen baya bi giydirmedim yüzünü gözünün yanını çizmiş içim acıdı çıkartmıyorum nezaman çıkartacaksak ben çıkartınca hoşuma gidiyor sudede seviyor çıkartınca
paket helva yiyorum ben kokolu seviyorum öyle alıp yiyorum pekmezinide ye oda işe yarıyor

anason bebeği uyutuyormu öyleyse hemen alır içiririm

bugün yazılanlara baktımda herkesin bebeği kudurmuş tabi annelerde ,
biz bu gün hiç durmadık benden başkasında durmuyor ben alınca kucağıma hemen ağıt bir müddet kesiliyor
halıları serecem kız bıramıyorki serim birde başıma boya çıkardım işim çok anlayacağınız öğlen yıkanan çamaşırları anca serebildim iyce pasaklı olduk

sorma evi b............ götürüyor valla neolacak sonumuz allahtan burda tanıdığım yok zırt pırt gelecek kendim görüyorum pisliğimi bende şimdi uyuttum zor bele bakayım dedim daha makinede bulaşıklarım dizilecek akşam yıkandı bide hhastalandım başım ağrıyor kızın sesi biyandan eşim mesaiye kalıyor herşey bana bakıyor ooooofffff offffffffff

kolay gelsin sanada neden çıkarttınki bu boya işini dursaydı

benim kızım eldivenlerini somuruyor ıslanıncada elleri buz gibi oluyor
birde yatarken elleriyle ağzını burnunu kapatıyor eldiven olunca nefes alamaz diye korkuyorum yatarken çıkarıyorum o yüzden

aaaaaaaaaa bende çıkartayım ozaman benimkide kaçgündür ellerini emiyor eldivenler ıslanıyor ama yazık ağzı acıyor oyüzden yapıyor diyorum ama

hiç sorma ben kaşındım benim büyük kız birkaç yıl önce ruju sürmüş dudağına boyunun yettiği bütün yerleri öpmüş heryer dudak izi silmeye çalıştım tam geçmedi gelenlerden utanıyordum benim yaptığımı zannederler diye fanteziye bak derler
o yüzden boyatıyorum ama güzel oldu

mihri ben 4 gün önce korse takınmıştım sudeyi dr götürdük hastanede de sıra beklememiz gerekiyormuş bizde arabada 1 saat oturduk ogünden beri karnım çok acıyor sağ tarafım kalkarken otururken yatarken acıyor bende korkuyorum acaba dikişlerime bişeymi olduki diye

alemsin walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…