2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

akşam saat 9 da başlıyor gece 1e kadar ağlıyor emmek bile sitemiyor ama ayakta gezdirince sorun yok anlamadık biz bu işi

ayakta gezmeye bayılıyor bebişler
benim ki de öyle yattığı yerden almayınca nasıl bağırıyor kıpkırmızı oluyor kaldır diye kucağıma alıp gezdiğimiz zaman susuyor
bide saç kurutma makinasının sesini telefonuma çektim onu duyunca anında susuyor

Geçmiş olsun nagiş...Allah korusun yavrularımız

benimki kaka yapmıyo
ama bi çiş yapıyo bezi kendinden ağır oluyo

bunlar 300-350 tl arası satılıyor
çok istemiştim...
KK de 100 tlye satılıyordu hatta

yanlız oslm bu ileri geri hareket ediyor..sağa sola doğru değil(bazı bebekler bunu sevmemiş... yorumlardan)

aşağı yukarı istediğin boya geliyor o açıdan çok güzel

cerrah neden senin götürdüğün iyi bir dr varmı banada söylesen ben çıldıracam kakasını yapamıyor ben yaptırıyorum beş güne bir ondamı bilmiyorum akşamları deli gibi ağlıyor :18:

Aysun mümessil kardeşim ADANA T..ı..P merk götürdü...özal töre market cvarında

dr çok iyi dedi
ama eşimin yengesi beyin cerrahı
dra gttiğimi ve kabız olduğunu söyleyince rahatsız oldu
numune karşısında ç.devlet hast de ALİ bey varmış ..ona git dedş
Gideceksen beraber gidelim..

tabi o saatte uyanabilir...ve üstüme giyecek ..koca göbeğimi sokacak bişiler bulabilirsem

akşam saat 9 da başlıyor gece 1e kadar ağlıyor emmek bile sitemiyor ama ayakta gezdirince sorun yok anlamadık biz bu işi
mihri kızlar kanguruyla gezdiriyolarmış..sende öyle yap taşımak rahat olur..4 saat nasıl taşıycaksın

ben 12.500 tlye aldım napoli karşısından...hamilelikte çok gezdim diyodun....ondan alıştırdın çocuğu :)))

mihri bizimde ayın 9 unda aşmız var stres oldum bir tanıdığımız banada dedi aşıya gitmeden calpol ver dedi ateş düşürücü kararsız kaldım doktora sorcaktım sende calpolmü verdin

2 gecedir çıkartıyorum korkudan bebeğim nefes alamayınca boğazına aldırdı yatakta artık çıkartmadan yatmıyorum benim bebeğiminekiyor kusuyor çıkartması gerekir kusturup yatırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…