oslmm süpersin :)) allah yardımcın olsunselamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare
aman sakın haa
zorunuza gidecek şeylere alıştırmayın
evde yanlızken yada ev dışında olduğunuzda nasıl uyutacaksınız?
ben sadece emerek uyutmaya çalışıyorum...
ama teyzeleri omuzlarına yaslatıp sırtına vurmaya alıştırdı(gaz çıkartma pozisyonu) onu istiyo sadece...
sağlık ocağına git peny... sana gerekli bilgiyi verirler..Türkiye'de ücretsiz mi gerçekten benim haberim yok..biz 1, 5 sene korunacaz spiral düşünmüyorum..
nagihan kaç kere yazdın bunu
her okuduğumda daha bi hoşuma gidiyo..keşke videosunu çekebilsende koysan kafa sallarken..
benim oğlumda meme ararken çok sevimli oluyo
29 ekim tatilini Antepte geçirelim..Dedesi (amcası ..halası) oğlumu görsün dedim..
burdan yazlıklarla gittik
Antepte Totomuz dondu... tekrar eve dönerken ateş bastı yanıyoz yine 200km de mevsim değişiyo
47. günümde tekrar regl oldum kızlar...(47-48 2gün sürdü)..sanırım bitti..
bu ne anlama geliyor...40 başı dene şey nedir? biri bana anlatabilirmi?
artık bebeğim olur mu demek..
kızlar kaza atlattık şimdi sude boğazına aldı uykudan uyanınca nefes alamadı elim ayağım titredi hala titriyuor vura vura sırtından allahtan eşim vardı oof annelik gerçekten zor ona geleceğine bana gelsin
sizin babada benim gibi vicdansızmışo sitresle aklıma gelirse çekeyim babasıda şimdi salladı bıraktı ayaklar göbek dans ediyor sallayın beni diye babasınında hoşuna gitti sallayıp bırakıyor yapsın diye
kızlar kaza atlattık şimdi sude boğazına aldı uykudan uyanınca nefes alamadı elim ayağım titredi hala titriyuor vura vura sırtından allahtan eşim vardı oof annelik gerçekten zor ona geleceğine bana gelsin
evet bozo sen bahsetmiştin..ben yine sordum gözünden kaçmıştı sanırımben de 45.gün oldum yoğun şekilde 5-6 gün sürdü düne kadar da az az geldi
bugün 61.günüm
aman nagiş dikkat et...kızlar kaza atlattık şimdi sude boğazına aldı uykudan uyanınca nefes alamadı elim ayağım titredi hala titriyuor vura vura sırtından allahtan eşim vardı oof annelik gerçekten zor ona geleceğine bana gelsin
evet bozo sen bahsetmiştin..ben yine sordum gözünden kaçmıştı sanırım
neden böyle oluyo..nolacak şimdi?
Kızlar perşembe dra gitmiştik
2aylık olunca kalça çıkığı testi yapılıyor dedi dr..
bide kalp ritimi bilmem nesine bakılmalıymış..onun zamanı önemli değil dedi
aklınızda olsun
eşimin yengesi beyin cerrahı..onla alakasız ama ...çocukları küçük diye sordum...
sadece emiyor... kakasını yapmıyo ben müdahale etmeden ..çocuk druna gittim bişi demedi dedim
sen bebeği çocuk cerrahına götür dedi..dr değil cerrah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?