2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde aşımızı yaptırdık, ve omuzdan yapılan aşıyı iki kere yaptı hemşire! hanım. ilk yaptığı ilacın yarısı dışarı çıkmış!? aynı yerden bi daha iğneyle girdi, hemen arkasından peşpeşe iki bacağına birden. yavrumun bacaklarını tutarken ağlıcaktım artık gözlerimin içine bakarak ağlıyordu oğlum. ama fitilini hemen verdim bir de 6 saat sonra verdim, gayet sakindi oğlum ağrısı ve ateşi olmadı inşallah sizinkilerin de olmaz.

sen iyimisin nagihan daha ne istiyosun bırak yapsın bizler yapsın diye 40 takla atıyoruz yaa..

bepanteni dene bide istersen yada bezinin markasını değiştir istersen belki oda yapmış olabilir

gözün aydın
ceylan ve ayşe yaptırdı
uras biraz ateşlenmiş fitil vermişler

tşk bozo ya çok stres olmuştum önce parazit olabilir dediler sonra tekrar tahlil yaptılar temiz çıktı şükür ay insan kendini hiç umursamıyo annelik böyle bişeymiş ama çok güzel bi duygu bütün zorlukları unutturuyo onun bi gülüşüüüüü bebeğim bennniiiiiimmmopuyorumnanaktan

ay çok korkuyorum bu ay innşşş.. bizimde ateş falan olmaz kolayca atlatırız Allahım yardım ett..

ben aşı yaparken bakamıyorum kuzuma kafamı çeviriyorum dayanamıyorum onun bana öyle kurtar dercesine bakışına hemşireye ben tutamam dedim sen kafanı çevir dedi ama aklımda ordaydı napıyor kuzum diye ben daha çok ağlıyorum napacam ben yaaaaaaaaçok ağlıyorum ona iğne yapılırken

ayy sabahın 6 sında uyandı cadım
dışarda da hava çok güzel değerlendirmek lazım hava alsın kuzum

ay sudede aynı gece kaç kere kalktım bide uyumuyor sallattırıyor sallamıyorum kafayı sallıyor salla beni diye ağlıyor şimdi hanım efendi uyuyor aman uyusun maşallah

hava güzelde dışarı çıkamıyoruz eşim işe gitti bende yanlız çıkamam arabayla dün çok sorun yaşadım elimdede belim ağrıyor çıkamıyorum malesef eşim erken gelirse çıkarız inşallah
daha eşimle bebekle daha hiç dışarı ailecek çıkmadık hastaneler hariçsenağlama

... okudummm okudummm anlamadım

Son düzenleme:
nagihan kaç kere yazdın bunu
her okuduğumda daha bi hoşuma gidiyo..keşke videosunu çekebilsende koysan kafa sallarken..
benim oğlumda meme ararken çok sevimli oluyo

Ya benm kizimda oyle iki gundur hafta sonu annannesi geldi bide elde sallamaya alisti aglamaktan ememiyo battaniyede salliyoruz sakinlesiyo anca oyle emziyorum valla yalnizkende oyle kriz gelirse naparim bilmiyorum ne zormus ya anne olmak (

aman sakın haa
zorunuza gidecek şeylere alıştırmayın

evde yanlızken yada ev dışında olduğunuzda nasıl uyutacaksınız?
ben sadece emerek uyutmaya çalışıyorum...
ama teyzeleri omuzlarına yaslatıp sırtına vurmaya alıştırdı(gaz çıkartma pozisyonu) onu istiyo sadece...

Benim kizim 36 gunluk evet battaniyede sallamaya alisti annannesi alistirdi gitti ayakta sallamaya bilenalistirmayacaktim sozde en kotusune alisti uyuyamadigi zamn cok huysuzlasiyo kizariyo morariyo aglakmaktan sesi kisiliyo bizde dayanamayip salliyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…