benim kızım çok sık kaka yapıyor bugün 4 kere bez aldım kakalı daha geceside var bakalım
sizler 2 kere demiştiniz benimki neden bukadar sık yapıyor
he bide çok gaz çıkartıyor çıkartırkende uykusundan uyanıyor acaba neden olmuştur ki gaz çıkartması üşütmüş olabilirmiki
bepanteni dene bide istersen yada bezinin markasını değiştir istersen belki oda yapmış olabilir
gözün aydın
ceylan ve ayşe yaptırdı
uras biraz ateşlenmiş fitil vermişler
bizde aşımızı yaptırdık, ve omuzdan yapılan aşıyı iki kere yaptı hemşire! hanım. ilk yaptığı ilacın yarısı dışarı çıkmış!? aynı yerden bi daha iğneyle girdi, hemen arkasından peşpeşe iki bacağına birden. yavrumun bacaklarını tutarken ağlıcaktım artık gözlerimin içine bakarak ağlıyordu oğlum. ama fitilini hemen verdim bir de 6 saat sonra verdim, gayet sakindi oğlum ağrısı ve ateşi olmadı inşallah sizinkilerin de olmaz.
sen iyimisin nagihan daha ne istiyosun bırak yapsın bizler yapsın diye 40 takla atıyoruz yaa..
bizde aşımızı yaptırdık, ve omuzdan yapılan aşıyı iki kere yaptı hemşire! hanım. ilk yaptığı ilacın yarısı dışarı çıkmış!? aynı yerden bi daha iğneyle girdi, hemen arkasından peşpeşe iki bacağına birden. yavrumun bacaklarını tutarken ağlıcaktım artık gözlerimin içine bakarak ağlıyordu oğlum. ama fitilini hemen verdim bir de 6 saat sonra verdim, gayet sakindi oğlum ağrısı ve ateşi olmadı inşallah sizinkilerin de olmaz.
ayy sabahın 6 sında uyandı cadım
dışarda da hava çok güzel değerlendirmek lazım hava alsın kuzum
arkadaşlar benim oğlum 34 günlük 2 gündür karnı tok olmasına rağmen gazını çıkarmasına rağmen uyumuyor ve sürekli ağlıyor ne yapacağımı bilemiyorum
kakası nasıl düzenli yapıyor mu?
bizde de bazen oluyor sebepsiz ağlamalar
...canım bizimki bakıyor yine kolik anneleri napsın( devamlı ağlayan bebekler var, yazık o yavruya da aileyede. Bu arada biz odaları ayırdık eşimle ben üst katta yatıyorum oğlumla eşim alt katta yatıyor. beraber yattığımızda eşim de uyanıyor uykusu çok hafif, bende strese giriyorum uyandı diye, o yüzden odaları ayırdık ama eskiler ayrı odalarda yatmayın derler inşallah yanlış bişey yapmıyoruzdur. Siz napıyorsunuz?
nagihan kaç kere yazdın bunuay sudede aynı gece kaç kere kalktım bide uyumuyor sallattırıyor sallamıyorum kafayı sallıyor salla beni diye ağlıyor şimdi hanım efendi uyuyor aman uyusun maşallah
hava güzelde dışarı çıkamıyoruz eşim işe gitti bende yanlız çıkamam arabayla dün çok sorun yaşadım elimdede belim ağrıyor çıkamıyorum malesef eşim erken gelirse çıkarız inşallah
daha eşimle bebekle daha hiç dışarı ailecek çıkmadık hastaneler hariçsenağlama
Ya benm kizimda oyle iki gundur hafta sonu annannesi geldi bide elde sallamaya alisti aglamaktan ememiyo battaniyede salliyoruz sakinlesiyo anca oyle emziyorum valla yalnizkende oyle kriz gelirse naparim bilmiyorum ne zormus ya anne olmak(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?