iyi geceler arkadaş lar
moralim çok bozuk yakın bir arkadaşımızın bebeği olmuştu birgün önce onu ziyarete gittik nekadar sevinçlilerdi dün haberi geldi bebek vefat etmiş doğumda bebek kakasını yutmuş ciğerleri enfeksiyon kapmış solunum yetersizliğinden bebek vefat etmiş zaten bebek çok zayıftı aslında dr hatası var gibi o durumda bebeği neden eve gönderdi bilmiyorum aslında kuveze alması gerekmiyormuydu çünkü kendisi demiş bebek kakasını yapmış diye
çok üzüldük annesi zaten çok kötü bir yandan sezeryanın acısı biryandan bebeğin acısı onları görünce birkez daha rabbime şükür etttim allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın sizide gece gece üzdüm ama paylaşmak istedim çünkü çok etkilendim yeni doğum yaptığımdanmı bilmiyorum
Saltanat türkiyede ücretsiz veriliyo bu hizmet..sağlık ocaklarından alabiliyosun..sizde nasıl? ücretlimi?
iyi geceler arkadaş lar
moralim çok bozuk yakın bir arkadaşımızın bebeği olmuştu birgün önce onu ziyarete gittik nekadar sevinçlilerdi dün haberi geldi bebek vefat etmiş doğumda bebek kakasını yutmuş ciğerleri enfeksiyon kapmış solunum yetersizliğinden bebek vefat etmiş zaten bebek çok zayıftı aslında dr hatası var gibi o durumda bebeği neden eve gönderdi bilmiyorum aslında kuveze alması gerekmiyormuydu çünkü kendisi demiş bebek kakasını yapmış diye
çok üzüldük annesi zaten çok kötü bir yandan sezeryanın acısı biryandan bebeğin acısı onları görünce birkez daha rabbime şükür etttim allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın sizide gece gece üzdüm ama paylaşmak istedim çünkü çok etkilendim yeni doğum yaptığımdanmı bilmiyorum
bende ilk bebeğimi solunum sıkıntısından kaybettim.evlat acısını bilirim.allah sabır versin..
iyi geceler arkadaş lar
selamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare
iyi geceler arkadaş lar
slm kızlar nasılsınız of ben bugün çok yoruldum kışlıkları çıkardım yazlıkları koydum sonra babamız bize araba aldı dışarda gezemiyoruz dedik kızımla ilk defa arabayla dışarı çıktık markete gidelim dedik gitmez olsaydım herkese rezil rusva oldum tam bir sıkandaldı 5 dk yolu gidemedim oney yaaaaa arababa gitmiyor tekerler dönmüyor her gören el atıyor arabaya sıkandal sıkandal sıkandal birdaha çıkmayı düşünmüyorum arabanın öntekerleri sabit dönmüyor arkalar maşallah ları var lakır lakır dönüyor merdivenlerden indirmek zaten ölüm arabayı arabayı indirdim arkadan sudeyi indirdim siz nasıl yapıyorsunuz bu işi
ay bende cinlerim tepeme geliyor beşiği bir sallıyorum görmelisiniz eşim napıyon sen diyor ama bağıramıyorıum beşikten hıncımı alıyorum
he bide örtüyü kaldırıyorum çeldir çeldir bakması beni eritiyor
banada kırkı çıksın huy değiştirir uykusu düzene girer dediler ama nerdee iyice bozuldu uykusu nasıl dayanıyor bilmiyom ben ölüyom uykusuzluktan o bakıyor tatlı şey
iyi geceler arkadaş lar
yuuuuh 3 yaş o çocuğun tovalete oturması gerekmezmi
valla ben anlamadım bu arabayı bebeğin yüzü öne bakarsa heralde gidecek şaştım gerimi versek acaba diyom tekerleri b
üyük bunun yoldaki kadınlarınkine baktım küçük
selamlar arkişlerim canlarım benim. hepimize teodan uykusuz hergeceyi armagan ediyorum. 40 cıksın düzelir özlem .tabiii canım nasıl düzeldi canavar oldu yaaa.bildiğin vampirella uyumazmı bi bebek. 16 saat dile kolay .şimdi bekliyorum 3 ayı bitince düzelir dediler. az kaldı 1 ay daha. oy ömrüm oy.. adını ömrüm koyacaktım haklıymışımda . ömrümü yedi bacaksız fare
Çok üzüldüm yaa.Allah sabır versin evlat acısı çok çok zor.
Benim ablam varmış 79 senesinde doğmuş ve 6 ay sonra vefat etmiş.
Annem anlatırken hala ağlar düşünün aradan neredeyse 32 sene geçmiş
ama annem için daha dün gibi.
Geçen senede 35 yaşında abimi kaybettik...
İster bebek olsun ister yetişkin olsun evlat acısı dayanılır şey değil.
Yavruma her baktığımda ona birşey olacak korksu beni mahfediyor.
Allah hepimizin yavrularını korusun ve bize bağışlasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?