allah yardımcımız olsun onlar ağlarken yoruluyoruz ama en çok üzülüyorum biryerimi acıyor diye benimki tamamen kucak kuşu oldu yerine bıraktığımız anda çığlığı basıyor :sinifsinif:Mrb arkadaslar. Canım senin önerinle bende alacagım termos chicoyu bakalım. çanta seklind eolanlarda varmış ama iyimi bilmiyorum işte. Ben aptamilin conformil 1 var gazlı bebekler için onu aldım. Bu 3.kutu mama. Görende yer zannediyo. Gece durmayınca doymuyo diye sürekli mama yapıyorum sonra yemiyo hepsi çöpe. Altını ıslatmıştır diye acıyorum . Birazcık çiş yaptıysa oda çöpe. 52 günde 500 e yakın bez 2 hatta 3 kutu mama gitti. Buneya.conformili şimdilik iyi yiyor. Günde 2 defa 100 cc yiyor. Gece emiyor. Akşama kadarda 2 3 saatte bir 100 cc süt içiyor. Insallaah kilo almıştır. Dün gece 5e kadar uyumadı. Akşam 18 sabah 5. şimdide baygın zor yediriyorum gözlerinin altı morardı . Bu nasıl iş anlamadım ya.kucakta ayakta salmamk gezmeler banamısın demiyor. Basıyo çığlığı. Sen yardım et yarabbim
Kucakta fayda etmiyo bizimkine. Gözelrime bakınca zaten ben bitiyorum. Bazen sinirirme hakim olamayıp poposuna vururoyurm. Ofya. Acaba sütümdenmi oluyoki. Resmen sagmaya basladıgımda su akıyo ya. Süt değil. Sonra beyazlasıyor. Bebeğede o gelen ilk su gibi süt fazla seker içerdiği için gaz yaparmış. Deli gönül kes memeyi sadece mama ver diyor.bu aralar sizdede varmı bilmiyorum ama. Bizimki resmen su kusuyor. Salyamı acaba dedim damağına baktım diş falanmı diye yok. Bildiğin su kusuyor cocuk
bugün arkadaş söyledi daha öncede duymuştum annenin sütü yararsa bebeğe kakasını hergün yapmayabilirmiş
kaç günlük bebeğin...canım benim oğlum günde 3-4 kez kakasını yapıyor.20 gündede 1 kg aldı.sütüm yarıyor.yapamazsa yazık gazdan ağrı çeker yavrucak.
Mrb arkadaslar. Canım senin önerinle bende alacagım termos chicoyu bakalım. çanta seklind eolanlarda varmış ama iyimi bilmiyorum işte. Ben aptamilin conformil 1 var gazlı bebekler için onu aldım. Bu 3.kutu mama. Görende yer zannediyo. Gece durmayınca doymuyo diye sürekli mama yapıyorum sonra yemiyo hepsi çöpe. Altını ıslatmıştır diye acıyorum . Birazcık çiş yaptıysa oda çöpe. 52 günde 500 e yakın bez 2 hatta 3 kutu mama gitti. Buneya.conformili şimdilik iyi yiyor. Günde 2 defa 100 cc yiyor. Gece emiyor. Akşama kadarda 2 3 saatte bir 100 cc süt içiyor. Insallaah kilo almıştır. Dün gece 5e kadar uyumadı. Akşam 18 sabah 5. şimdide baygın zor yediriyorum gözlerinin altı morardı . Bu nasıl iş anlamadım ya.kucakta ayakta salmamk gezmeler banamısın demiyor. Basıyo çığlığı. Sen yardım et yarabbim
bı kız cumartesiden beri kaka yapmıyor alttan üstten gazını gayet iyi çıkarıyor ama kaka yok
stres oldum...normal mi acaba
günde 2-3 kez yapardı offfoffff
bugün arkadaş söyledi daha öncede duymuştum annenin sütü yararsa bebeğe kakasını hergün yapmayabilirmiş
hımm dolunay şimdi 2 günde 1 kere yapınca azmı yapmış oluyo sence??slm kızlar benımkıde son zamanlarda ıkı gune bı yapıyor kakasını..inşallah yaroyordur sutumuz...
bende mama verenler rahattır diye düşünüyordum..Allah kolaylık versin öncelikle. çok zor ya. benimki gündüzcü. sabah5'ten 18e kadar kucakta. zorlanıyordum ama gececi olmasından iyidir. 2 gündür biraz rahatım ben. uyutabiliyorum zorla da olsa.
çanta şeklinde olanı da aldım ben çantada biberonlar derli toplu ve dik duruyor.başka işime yaramadı. memeyi kesme. bak ben 2 aylık oldum, sütüm arttsa da şu mama illetinden kurtulsam diye hala dua ediyorum.rüyalarımda göğüslrimden süt fışkırıyorsenağlama o kadar zor ki gece uyku sarhoşu kalkıp mama hazırlamak, o sırada çocuğu avutmak. sağıyorum en fazla 30cc çıkıyor. o yüzden sütün olduğu için şükret. 1 ay daha bölye yoğun devam edicek sonra rahatlıcak bebişin. gazlı bebek çok internetten araştır kimler napıyor diye. mesela benimki kucakta sırtı bana dönük hafif zıplatarak evde dolaşmaktan keyif alıyor. kulağına şşşşşt denmesinden, radyonun bozuk frekansından vb. gibi seslerden hoşlanıyor. uyuturken yanında bırakıyorum radyoyu derin uykuya girince alıyorum bir daha. yoksa hemen uyanıyor. dün gece 5te uyandı, kalbimin üstüne kafasını koydum, beşik gibi sallandım yatakta. gazını da çıkardı ve uyudu tekrar. değişik yollar dene sende. mutlaka biri işe yarayacaktır.
bende mama verenler rahattır diye düşünüyordum..
sizin işin,z daha zormuş
mamayı hazırla ver doyursunlar...emziriyosan ama hep sen doyurmak zorundasın..tek sen bakıyosan
emzirme sorunum olmasa bebeğimi bana vermezler gerçi teyzeler sempatiksalakcinni
mama olsa ver yedirsin..yanlarında uyusun hatta hihoyyyt
sokaktada aç kapa derdi yok
bende mama verenler rahattır diye düşünüyordum..
sizin işin,z daha zormuş
mamayı hazırla ver doyursunlar...emziriyosan ama hep sen doyurmak zorundasın..tek sen bakıyosan
emzirme sorunum olmasa bebeğimi bana vermezler gerçi teyzeler sempatiksalakcinni
mama olsa ver yedirsin..yanlarında uyusun hatta hihoyyyt
sokaktada aç kapa derdi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?