saol sabahtan beri yapamadı ne çığlıklar attı banyoda masaj yaptım suyla sonra bebek yağıyla masaj yaptım güneş ve ay masajı diyorlar galiba bi elin sürekli yuvarlak çiziyor diğer elin aynı anda yarım ay gibi masaj yapıyorsun tv de görmüştüm
Ayy ne güzel allah acısını göstermesinevet yusecim benim bebeğim olmuyordu ben 6 senelik evliyim 4senem hastenelerde geçti en son artık yeter dedim maddi manevi bitmiştik bıraktım tedaviye ara verdim 1sene 1 senenin sonunda kendiliğinden geldi tabi bu kürleri yapmıştım ben ona bağlıyorum
babasına doğum günü hediyesi geldi kızım doğum gününde öğrendim biberon almıştım testle beraber not yazdım öyle işte oyüzden adı sude naz nazlı kızım diyor babası
MERHABA ARKADASLAR BAYADIR GİREMEDİM HERKES İYİDİR İNSALLAH. BUGÜN ÜYÜK Bİ EKSİĞİMİZİ FARKETTİM. REALE GİTTİK HANIMLA ALIŞVERİŞE . TABİ BU acıktı . mamada sogumustu. sağılmış süt vardı. buz aküsü koymuştum bozulması diye. ısıtamadım da. ciyak ciyak rezil oldum. sütü sgınca sabit sıcaklıkta tutan kaplar varda pek tavsiye eden yok. szi dde kullanana varmı. chiconunkini arkadas kullanmış sözde 5 saat koruk diyor ama korumadı diyor.
evet ya dışarda beslemek çok zor. ben 4 biberon alıyorum birine kaynak su, diğerine kaynamış sogumuş su, üçüncüye de sadece toz mama koyuyorum. kaynak bibieronu havluya sarıyorum. uygun sıcaklığı bulayım diye boş bibneronda karıştırıp mamayı ekliyorum.
mama bitince de arabada falan süt veriyorum.
eğer dışarda beslemek için kolay bir yöntem bilen varsa lütfen paylaşsın :)
Canim benim kizimin gazi pek olmuyo ama oldugu zaman karnina masaj yapiyorum o agliyo ama pes etmiyorum sonra ayaklarina spor yapiyorum karnina dogru itiyorum cekiyorum ve yuzustu bir sekilde altinda yastik dizime yatiriyorum ve eczanede bitkisel bir ilac aldim onu veriyorum.Ben bunlari yapiyorum canim umarim iyi gelir.Birde birsey daha duydum gozlerimlede sahit oldum ama zararlimidir onu bilemicem canim
Birgun arkadasimin bebegi fena halde gaz sancisi tuttu cocuk feryat figan yani benim kiz 2 aylik oldu daha gormedim oyle birsey.Ne yapsak susmuyo cocuga sonunda arkadasin kaynanasi geldi aldi cocugu indirdi kendi evine.Soyle 20 dakka sonra falan cocuk sustu gittikki uyuyo.Arkadasim aglamasina dayanamadigi icin inmemisti asagi.Neyse gittik cocuk uyuyo ne yaptin dedik kaynanasina.Siyah susam varya corekotu onun adi iste ondan bir tutam cezveye koymus kaynatmis icirmis cocuga.Yani gozlerimle gormesem inanmam ama valla sustu cocuk.Tekrardan soyluyorum bir zarari olurmu bilmiyorum ama ise yariyo yani.Umarim sancisi gecer yavrunun yazik kusum benim(
Yani bu bitki hakkinda hadis bile var canim ama bebeklere birsey edermi onu bilemiyorum iste.Yani arkadasin bebegine faydadan baska birsey vermedi.Yinede sen bilirsin canim.Bu arada hadisi buraya yazayim dedim meger ne faydaliymis bu corek otu..
Çörek otu, hakkında bazı hadislerin vârid olduğu önemli bir gıdâdır. Nitekim bir hadîsinde Peygamber Efendimiz (s.a.v):
“Çörek otu yemeye devam ediniz. Zîra onda, ölümden başka her çeşit devâ mevcuttur.” buyurmuşlardır. (Buhârî, Tıbb, 7; Müslim, Selâm, 88)
NOT: BU ARADA CANIM ICIRECEKSEN EGER TANELERI SECIP SADECE SUYUNU ICIRECEKSIN...
MERHABA ARKADASLAR BAYADIR GİREMEDİM HERKES İYİDİR İNSALLAH. BUGÜN ÜYÜK Bİ EKSİĞİMİZİ FARKETTİM. REALE GİTTİK HANIMLA ALIŞVERİŞE . TABİ BU acıktı . mamada sogumustu. sağılmış süt vardı. buz aküsü koymuştum bozulması diye. ısıtamadım da. ciyak ciyak rezil oldum. sütü sgınca sabit sıcaklıkta tutan kaplar varda pek tavsiye eden yok. szi dde kullanana varmı. chiconunkini arkadas kullanmış sözde 5 saat koruk diyor ama korumadı diyor.
ya kızlar sizde bebeklerinizi sallıyormusunuz ben sallıyorum ve çok yoruluyorum ağlıyor sallamayınca kollarım ağrıyor nasıl unuttursam bilmiyorum durdurunca sallamayı kafasını sallıyor salla diye ağlıyor
Ayy ne güzel allah acısını göstermesin
rabbim dileyen herkese nasip etsin...sitede en çok üzüldüğümde bu
bende evlenmeden herkes gibi korkuyordum bebeğim olmaz diye..
çok şükür evlendikten 15 gün sonra olmuş bebeğimiz
bende izlemek için açtım dayanamadım kapattım
bu arada kızın çok tatlı maşallah
bende benim cadıyı ayağımda sallıyorum şimdi biryandanda yazıyorum
nagihan Allah bebeğini sana bağışlasın. doğal yolla olmuş sanırım. tüp bebek denemende oldumu?
kaynım 7 yıllık evli. bu sabah tüp bebek transferinin sonucunu olumsuz almışlar.2.denemeleri. çok üzüldüm. arayamıyorum,ne dicem bilmiyorum
evet canım doğal yalla oldu bal çörekotu,tarçın ,kürünü yapmıştım incir kürü o ay adet oldum bidahaki ay hamile kalmışım çok şaşkındım anlatılmaz bir duyguydu kendimi paalamıştım ağlamaktan sevinç çok bambaşka bişeydi camları kapatmıştım ağlarken kocası evde karıyı dövüyor demesinler diye
allah onlarada sabır versin inşallah tez zamanda onlarada evlathasretlerini diner allah onlarada nasip etsin herkese
ben aşılama denedim tüp bebeği istemedik zaten maddi yöndenden tek kendimiz uğraştıığımız için tedavilerde çok para gerekiyor ve bizde artık bitmiştik zaten ara vermiştim artık eşimle kıredi çekip para biriktirip tüp bebekte düşünüyorduk ama allah nasip etti oda çok sabır isteyen bir aşama acılıda bir aşama çok kötü bişey çok acı çekiyorsun çok şeyler atlattım bende tedavide çok acılar çektim eşimle çok ağladık dr ların yanında kendimi tutamazdım olumsuz zamanlarda test yaptığım zamanlar çok kötü oluyordum
hamile kaldığımda yaptığım testi 4 ay önce almıştım cesaret edemiyordum
çok zormuş gerçekten ama bak meleğine kavuşmuşsun Allahım acılarını göstermesin benimde daha önceden 1 düşüğüm vardı ve bu hamileliğimdede düşük tehlikem vardı iğnelerle geçirdim hep o zamanları ödm kopuyodu bişey olucak diye 9 ay hemen geçsin isiyodum Allahıma bin şükür mucizemizi bize bağışladı ve şuan meleklerimiz kucaklarımızda Allah uzun ömürlü ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin acılarını göstermesin inşşş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?