iyi geceler arkdaşlar bugün misafirim vardı çok yoruldum bebekle misafir ağırlamak çok zormuş
yarında eşimin arkadaşları gelecek hemde yemekli artık nasıl yapacaksam bebekle bilemiyorum akannehir
nagiş senin bebeğin olmuyomuydu?yapsammı acaba bu çörek otuyla tatlı suyu eskiler bilmese söylemezler dimi ama eşim görmeden yapayım kızıyor bana
evet ben çörek otu, ba,l tarçın ,sayasinde kızma kavuştum
nagiş senin bebeğin olmuyomuydu?
çok beklenen bi bebekmi kızınız? ondan kıymetli demekki hanımefendiiiii
MERHABA ARKADASLAR BAYADIR GİREMEDİM HERKES İYİDİR İNSALLAH. BUGÜN ÜYÜK Bİ EKSİĞİMİZİ FARKETTİM. REALE GİTTİK HANIMLA ALIŞVERİŞE . TABİ BU acıktı . mamada sogumustu. sağılmış süt vardı. buz aküsü koymuştum bozulması diye. ısıtamadım da. ciyak ciyak rezil oldum. sütü sgınca sabit sıcaklıkta tutan kaplar varda pek tavsiye eden yok. szi dde kullanana varmı. chiconunkini arkadas kullanmış sözde 5 saat koruk diyor ama korumadı diyor.
evet ya dışarda beslemek çok zor. ben 4 biberon alıyorum birine kaynak su, diğerine kaynamış sogumuş su, üçüncüye de sadece toz mama koyuyorum. kaynak bibieronu havluya sarıyorum. uygun sıcaklığı bulayım diye boş bibneronda karıştırıp mamayı ekliyorum.
mama bitince de arabada falan süt veriyorum.
eğer dışarda beslemek için kolay bir yöntem bilen varsa lütfen paylaşsın :)
evet ya dışarda beslemek çok zor. ben 4 biberon alıyorum birine kaynak su, diğerine kaynamış sogumuş su, üçüncüye de sadece toz mama koyuyorum. kaynak bibieronu havluya sarıyorum. uygun sıcaklığı bulayım diye boş bibneronda karıştırıp mamayı ekliyorum.
mama bitince de arabada falan süt veriyorum.
eğer dışarda beslemek için kolay bir yöntem bilen varsa lütfen paylaşsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?