kızlar glumun basında kulak arkasnda ve ensedekı saclarnın dıbınde ve azda ensesınde hanı halk arsında
gul derler kırmızılık var
sızce neden oldu bılgınız vaar mı
kızlar biz bebeğimize verdik çay kaşığı kadar tabii..kmyon zararı olmasın bana da akşam teyzemler annemller karın ağrısına tatlı su yap içine çörek otunu at içir dediler ama eşim yaptırmadı bende cesaret edemedim kimyonu hiç yapamam korkarım
Merhaba ben yeni katıldım aranıza benimde 52 günlük oğluşum var tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum kadının dostu kadınlardır
Hoşgeldin bitanem görüşemez olduk özlendin kuzucum..merhaba kızlar uzun zamandır giremedim. facebooktan takip etmeye calsıyorum bebeklerinizi. nasılsınız
Bende çakma eylül annesiyim 28 Ağustosta çıkıp geldi yaramaz oğluşumH.bulduk kızlar,eylül annesi olcaktım ama 27 ağustosta doğum yaptım bende.Kızlar gaz olmamsı için birde rezene çayı için,bebekler içinde olanı var ayrıca,kimyonlu rezene çayı.......
canım kimyon tohumu varmış nevin demişti çay gibi iç ..kızlar kimyon sütte yapıyormus. ben pek sevmem yemeklere koymadan nasıl yesem ki
doymasa ağlar bence dr.um öyle demişti..Kızlar benim oğlum gece uyanmak istemiyor,uyansada 5 dakika emip uyuyor,beslenemiyor diye üzülüyorum....
valla benimki birkaç gündür mememle oynayrak uyuyorkızlar nasıl uyutyrsunuz bebeklernzı
ben kucagımda gezdırerek uytmaya calısyrm
Hoşgeldin.Benim kızım da 28 Ağustos doğumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?