2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aysecım dun aksam bır arkadasdaydım onunda bebısı var ve cok gazlı ama bı ılacla atlatmıslar Rize tıp merkezınde osman ulgen e goturuyormus bebısını o eczanede yapma bı ılac onermıs hıcte zararı yokmus sadece sıyah renklıymıs o bıraz ınsanı korkutuyo dıyo tamamen bebısının gazı bıtmıs ıstersen sende bı dene canım

canım bizde bugün gidemedik doktora,oraya götüreyim o zaman. belki benimkine de iyi gelir.
ben heyet raporunu ardeşendeki kadın doğumcudan hallettim. bülent beye gerek kalmadığ için mutluyum.

Ben hamileliğimde 10 kg aldım,39 yaşındayım ve gebelik şekeri riski vardı ,bu sebeple diyetisyen kontrolünde çok güzel,besleyici bir diyet uyguladım.Şimdilik yeterli sütüm,bebeğim 7,5 haftalık. Süt üretiminin yağlarla ilgili olduğunu duymamıştım.Benim yağ oranım hamilelikte artmadı,aksine azaldı.Ama zayıf değilim.Boyum 162 cm,64 kg hamile kaldım,şimdi de 64 kg geliyorum.

benim sütümde arada yetmiyor mama veriyoruz tabi hergün vermiyorum ama babası veriyor ağlayınca
ben hamileliğimde 6 kg felan aldım fazla almadım ben hemen doğumdan sonra o kg larda gitti göbeğim var malesef korse takamadım sezeryan olduğum için

arkadaşlar benim bebeğim gene sabah 4 e kadar uyumadı eşimde nette bakmış ağrı olabilir ılık duş aldırın diyormuş gece 4 de eşimle bebeği yıkıyorduk sonra maşallah uyudu allaha şükür sabah gene aynı malesef şuanda ağlıyor napacaz biz bu bebekleri ya üzülüyorum onlara anlatamıyorlar

biz küçük bir odamız var kış için oraya geçtik bebek üşümesin diye daha kombiyi açmadık ufoyla duruyoruz gece eşim çocuk burda daralıyor diye beşiğini herşeyi yatak odasına taşıdı yatağımız felan açmıtık hepsini toparladık bir telaş bunların hepsi gevce 4 de ha bebek bii aya dikiyor valla gece ev taşıdık

ben hamileliğimde 19 kg aldım ama dr.un söylediğine göre yaklaşık 3kilosu şişlikti.7.aya kadar beslenmeme çok dikkat ettim.günde 3 porsiyon süt ve süt ürünleri, yumurta meyve herşeyi yedim.7.aydan sonra çok dikkat edemedim.normal doğum yaptım, doğum yaptığım günün akşamı sütüm gelmeye başladı.Allaha şükür hiç mama takviyesine gerek kalmadı, şimdide sabah kalktığımda maşallah göğüs pedlerim dolmuş kalkıyorum.süt olsun diye özel bişiyde yemiyorum, gebelikteki beslenmeyle alakalı olabilir ama birazda kişiden kişiye değişen bişey bu.

Nagiş geçmşolsun canım.bizde oturma odasındaydık 1hafta kaldık ama dediğin gibi küçüücük odada daralıyorlar ..huysuzlanmaya başlamıştı artık.yine salona geçtik kombiyide yaktık..geniş salondayız evin heryerini geziyoruz sıkılıncada....küçük odada olmuyor bide eşyaları heryere dağılıyor yer kalmıyor biyerde oturmaya..
Bide ağlaması için sana bişey tavsiye edeyim cnm...zeytinyağını elinin değecei kadar ısı ılık olsun...küçük havluyuda ütüyle ısıt...zeytinyaıyla karnına masaj yapıp üzerine sıcak havluyu kapat..havlunun kenarını bezin içine yerleştir tenine değsin öylece giydir..5dakika sonra sızıyor yavrular..karın ağrısını geçiriyor rahatlatıyor baya..

Evt nagiş yap ara ara ağladığında..bi ara bizimkde 3 gün falan çok ağlıyordu geceleri netten okumuştum bende yaptıktan 5 dakika sonra uykuya dalmıştı kuzum..rahatlamıştı..sonra 3 gün ağladıkça yaptım biraz rhatlatıyor ..sonrada uyut..

ya bende salona geçeceğim de bizim evimiz ısınmıyor nekadar yaksakta malesef oyüzden küçük odada durmak istiyorum dış çebhede ısıtımı yok
bakalım hayırlısıyla şu kışı bebeğimi hasta yapmadam çıksak çok sevineceğim

bende ayniyim ne yiyorum ozel ir sey yemiyorum ama gogus pedleri doluyo gogoslerim iki satte bir tas gini oluyor sagiyorum 125 cc cikiyo eger cok su icersem iki 125 cc biberon doluyo gecen dantel sutyen giydim misafir var evde birden egildim galiba akmaya absladi kaltim firkirdi bir sefer adam gormedi allahtan cok su ciyorum ondanmi acaba sutum oluyo ama bir sey sorucam benim sutum su gbi bembeyaz yani yagli faland egi yagmurun kg suda iyi ama yinede korkuyorum sutum vitaminlimi degil acaba ? dkedelris enin sutun yaglimi?

Meraba herkese uzun zamandir takip ediyorum bende 25 eylulde kizimi dunyaya getirdim hem hamileligimde hemde bebegim dogdukdan sonra cok faydalandim sizlerden bilmedigim pek cok seyi burdan ogrendim simdide surekli takipcinizim :)) hepinize tesekkur ederim..bizimde herkes gibi gaz ve kaka yapma sorunumuz var yavrum kizariyo ikiniyo zorla cok az yapiyo halini gordukce cok uzuluyorum bi gecseydi su donem

saadetcim benimkide öyle inek sütü gibi yağlı falan değil. zaten olmasıda imkansız anne sütünün %90ı su.o yüzden bembeyaz olması normal.ben hiç sağmıyorum aslında sağsam iyi olacak, hem taş gibi oluyo hemde heba oluyor bi sürü süt.annem diyoki keşke ikiz doğursaymışsın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…