2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meraba hanımlar 2010 eylül annesi topiğindenim
fakat sezeryan ollacağım için erken alınacak ve ağustosun sonlarında doğum yapıcam
sizlerle aynı dönem yapıcam :)
bi bakayım dedim burda durumlar nasıl güzel hamişler

merhaba canım eeee sende bizden sayılırsın ozaman neden erken alcaklar bebişiniii

genelde topığımız kalabalık ve eğlenceli oluyor ama haftasonu malummmm

merhaba canım eeee sende bizden sayılırsın ozaman neden erken alcaklar bebişiniii

genelde topığımız kalabalık ve eğlenceli oluyor ama haftasonu malummmm

evet ama hafta olarak eylül anneleriylee beraberim
ilk gebeliğimde sezeryan olmuştum
sezeryan olunca 1 hafta önce alınması gerekiyor
öyle işte sizde durumlar nasıl bebişleriniz oynuyor değilmi?

evet ama hafta olarak eylül anneleriylee beraberim
ilk gebeliğimde sezeryan olmuştum
sezeryan olunca 1 hafta önce alınması gerekiyor
öyle işte sizde durumlar nasıl bebişleriniz oynuyor değilmi?

canım hoşgeldin buarada , benimki nin hareketlerini hala hissetmiyorum ben , oğluşumu hissetmek istiyorum ama yok daha. Ilk hamilelik olduğu için dr normal diyor , bakalım beklemedeyiz.

Kızlar az Önce Ögrendım , ben Özel sektÖrde ÇalıŞıyorum , toplam 4 ay Ücretlı ıznım var , ben 1 ayını doĞumdan Önce , 3 ayını doĞumdan sonra kullanabılıyorum dıye duymuŞtum . Ama z Önce bır arkadaŞım doĞumdan nce 2 ay doĞumdan sonra 2 ay kullanabılıyorsun onu ıyı Ögren dedı.

Bılenınız varmı , mecburmuyum 2 ay Önce ayrılmaya?

canım serklaj yapıldımı benim yapıldığından beri heyet raporu aldım 3 ay oldu hep yatıyorum gerçketen serklaj hayt kurtarıyor ama benim geçen hafta pembe akıntım oldu korktuk bugünde kontrole gittim herşey yolunda açılmam sancım olmadığı sürece gebelik ilerler ddi doktorum canım

Merhabalar bizz geldik pazara çıktık bir sürü şey aldım kendimi tutamadım yine...
Hoşgeldin canım ayy ne güsel başak annesi olacaksın :)
Herkesler iyi olsun bebişler sağlıklı zamanında gelsin inşallah...

canım doğum öncesi 3 hafta kalan kadar çalışabiliyorsun ama doktora 32 haftada gidiyorsun doktor çalışır raporu veriyor 3 hafta kalana kadar çalışşıyorsun kalan 5 haftayı doğum sonrasına ekliyorsun toplam 13 hafta kullanıyorsun

Görüşürüz kızlar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın biz biraz temizlik yapalım yemek felan byssss

slm kızlar nasılsınız?zeynepten pek fırsat kalmıyo uğramaya bi de eşim evde olunca zor işte pc onda hep,umarım herkes iyidir şöyle bi baktım geçmişe eşim sınava gitti azcık bakem size dedim
yarın giremem gezmeye gidebilriz
pazartesi annemlere gidicem mutfağı boşaltmam lazım bu arada dolaplar değişecelk salıda onlar gelir eşim evde salı akşam gelirim anca eve bende temizle yerleştir bakalım en kadar sürecek
eşim bende yardım ederim hatat sana bırakamma diyor bakalım görücez pek alışkın olmayınca inanansım gelmedi valla
neyse bizden bu kadar fırsat bulunca girerim yine

Selam arkadaslar
Allah nasip ederse bende agustos annesiyim.Bu topigi tesadufen buldum.
Yuca yaradanim bebeklerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inseallahhh
Ben fazla giremiyorum cok rahatsizim.Rizikolu hamilelik geciriyorum.Allah yar ve yardimcimiz olsun aminnnnn
Allaha emanet olunnnnn

canım şimdilik serklaj yapılmayacak. Bugün sabah da kültür sonucumu aldım temizmiş yani Allah korusun gerekirse hemen yapılabilecek. Çok şükür ağrılarım azaldı hatta bazen tamamen yok oluyor diyebilirim o nedenle de şimdilik serklaj yapılmadı.Progesterona devam ediyorum.Peki sen ilaç kullanıyor musun? Ben şimdi de bu progesteronların bir yan etkisi olabilir mi diye endişeleniyorum. Çok şükür benim şimdilik öyle akıntım filan yok. Doktorumda kanamanın filan olmamasını sevindirici buldu. Senin serklaj yapılmadan önce kanaman olmuş muydu canımcım?

arkadaşım öncelikle hoşgeldin. Ben de riskli gebelik geçirenlerdenim.Çok şımarık bir oğlum var içerisini fazla renkli bulmadı galiba doğmaya çalışıyor.Hatta pazartesi 2 saat daha geçiksem doğacaktı. dualarına katılmamak mümkün değil aminnnnnnn aminnnnnnnnnn

Hoşgeldin geçmiş olsun canım aminnn...

Otursun oturduğu yerde en rahat yer orası haberi yok :)

Son düzenleme:

Selam canim
HB bulduk eger özel olmassa rahatsizligin nedir?
O kadar zormuski rabbim sabir versin inseallah
20 senenin sonunda bulunca endise etmemek elde degil bu kadar olduya sukur.Rabbime binlercekez sukrolsun inseallah rabbimin izniyle kucagimiza alacaz.
Bizimkisi cok nazli cikti eeee uzun yoldan geliyor.Yeterki o saglikli olsunda ben her seyi cekmeye raziyim.Hakkimizda hayirlisi Rabbim guc kuvvet versin hepimize inseallah

canım benim okudukça göreceksin bizim burda gizli saklımız yok. o nedenle tabi ki sorarsın. şu an için nedenini bilmiyoruz ama benim hamileliğin başında 3.5 cm olan ve şu ana kadar 8 cm`e ulaşan nur topu gibi bir myomum var ona bağlı olabilir dedi doktor. şu an progestan kullanıyorum. bir de oğluşum söz dinlese de beklese diye dua ediyorum. biz burda kalabalık bir grubuz ve hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Allahım duyar sesimizi inşallah. senin de gözün aydın 20 sene sonra mucize gibi Allah sonunu ve sonumuzu hayır getirsin. sonuçta bu melekler bize Allahın emaneti ve eminim ki Allahım korur bebeklerimizi. senin sorunun nedir?

Öncelikle gecmis olsun canim
Miyomm rahim icindemi yoksa distami?
Inanki her duamda once olmayanlara sonra hamile kalip saglicakla kucagimiza almayi dua ediyorum.
Benim sorunum 20 senedir.Savastim yilmadim 7. migro tedavimde tek bir embriyoyla hamile kaldim.
Transferden beridir gecmek bilmeyen bel ve kasik agrisi cekiyorum.16. hafdamda serklaj yapildi rahimde acilma oldu.Baya bir korku yasadik sukur iyi gecti halen daha kasik ve vajinal yoldan krampf agri cekiyorum.3 hafta hastanede kaldim.
Simdide seker ve sag böbregimde su toplamis yani seker cikti.
Olsun varsin sikayet etmiyorum ama bu agrilar iyicene psikolojimi bozdu dr normal desede endiseleniyorum.
Birde asiri derecede gaz proplemi yasiyorum midemde zorla yemek yiyorum.Cok istahsizim inanin hergun sanci cekiyorum.
Allahim bizlere sabir versin cok oldu sanirim ALLAHA emanet olalim inseallah

mide de gaz problemi :1shok: normaldede sürekli yaşadığım şey en doğal yolu elma sonrada salatalık yemek yemekten önce sonra fark etmez daha elma bitmeden bomba patlıyor rahatlıyor insan bomba diyorum çünkü aynı bomba gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…