Öncelikle gecmis olsun canim
Miyomm rahim icindemi yoksa distami?
Inanki her duamda once olmayanlara sonra hamile kalip saglicakla kucagimiza almayi dua ediyorum.
Benim sorunum 20 senedir.Savastim yilmadim 7. migro tedavimde tek bir embriyoyla hamile kaldim.
Transferden beridir gecmek bilmeyen bel ve kasik agrisi cekiyorum.16. hafdamda serklaj yapildi rahimde acilma oldu.Baya bir korku yasadik sukur iyi gecti halen daha kasik ve vajinal yoldan krampf agri cekiyorum.3 hafta hastanede kaldim.
Simdide seker ve sag böbregimde su toplamis yani seker cikti.
Olsun varsin sikayet etmiyorum ama bu agrilar iyicene psikolojimi bozdu dr normal desede endiseleniyorum.
Birde asiri derecede gaz proplemi yasiyorum midemde zorla yemek yiyorum.Cok istahsizim inanin hergun sanci cekiyorum.
Allahim bizlere sabir versin cok oldu sanirim ALLAHA emanet olalim inseallah
İyi akşamlar annecikler, ben geldim. Ay çok fenayım. Çok kötü grip oldum. Dün k.validemle hastaneye gittik, sağlık ocağındaki dr ilaç yazamam demişti, k.doğumcuya yazdırdım. Burnum niegara şelalesi gibi akıyor maşallahı var :sinifsinif:
Ayy geçmiş olsun canım bende geçirdim ya eşim yine grip oldu bende yataktan attım onu kaydirigubbakcemile3 yine hasta olmaktansa inşallah en kısa zamanda geçer...İyi akşamlar annecikler, ben geldim. Ay çok fenayım. Çok kötü grip oldum. Dün k.validemle hastaneye gittik, sağlık ocağındaki dr ilaç yazamam demişti, k.doğumcuya yazdırdım. Burnum niegara şelalesi gibi akıyor maşallahı var :sinifsinif:
Ihlamur çok iyi geliyor ve de 1 çay kaşığı toz zencefile 2 tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yemen lazım 2 gün yapsan bile birebir geliyor boğazlar için öksürmeden geçiyor grip yalnız burnunu tıkayıp yemen lazım kokusu biraz kötüde :)cnm çok geçmiş olsun sorma benim de boğazım acaip yanıyor adaçayı içtim iki fincan umarım işe yarar
çiğdem ve aslı her ikinizde de geçmiş olsun... bol bol dinlenin..
aslıcım adaçayı içmek zararlı diye biliyorum tatlım.. istersen onun yerine ıhlamur içsen..
Ayy geçmiş olsun canım bende geçirdim ya eşim yine grip oldu bende yataktan attım onu kaydirigubbakcemile3 yine hasta olmaktansa inşallah en kısa zamanda geçer...
Ihlamur çok iyi geliyor ve de 1 çay kaşığı toz zencefile 2 tatlı kaşığı balı macun gibi yapıp yemen lazım 2 gün yapsan bile birebir geliyor boğazlar için öksürmeden geçiyor grip yalnız burnunu tıkayıp yemen lazım kokusu biraz kötüde :)
Kızlar herkse günaydın yine uyku tutmadı bir gelip bakıyım dedim. Aslıcım senklaja gerek kalmamış çok sevindim. Çiğdemcim tatlım gelirsen özelden mesaj at sonuçların çıktı mı?
Dün kızımın odasını aldım kızlar. Moskoda şeker bebeden tavsiye ederim. çitler var kelebekler papatyalarr çokgüzel. Büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı dolap oyuncak sepeti askı rafı cibinliği perdesi halısı lambası takım. Çok güzel 3 hafta sonra gelecek aldığım yer en az 1-1,5 ay önce gelsin yoksa koku çıkmıyor dedi. hepsini 2250ye aldım.(peşin) annemler de beşik beğenip aldılar bana o da 250. Gelsin resmini çekip koyarım şiddetle tavsiye ederim. Odasına ait herşey bitti kuzumun 1 tek boya yaptırıcam. Çok mutluyum. Şimdi de babaanneme kahvaltıya gidiyoruz. Hepinizi çok öptüm
canım şimdilik serklaj yapılmayacak. Bugün sabah da kültür sonucumu aldım temizmiş yani Allah korusun gerekirse hemen yapılabilecek. Çok şükür ağrılarım azaldı hatta bazen tamamen yok oluyor diyebilirim o nedenle de şimdilik serklaj yapılmadı.Progesterona devam ediyorum.Peki sen ilaç kullanıyor musun? Ben şimdi de bu progesteronların bir yan etkisi olabilir mi diye endişeleniyorum. Çok şükür benim şimdilik öyle akıntım filan yok. Doktorumda kanamanın filan olmamasını sevindirici buldu. Senin serklaj yapılmadan önce kanaman olmuş muydu canımcım?
Kızlar herkse günaydın yine uyku tutmadı bir gelip bakıyım dedim. Aslıcım senklaja gerek kalmamış çok sevindim. Çiğdemcim tatlım gelirsen özelden mesaj at sonuçların çıktı mı?
Dün kızımın odasını aldım kızlar. Moskoda şeker bebeden tavsiye ederim. çitler var kelebekler papatyalarr çokgüzel. Büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı dolap oyuncak sepeti askı rafı cibinliği perdesi halısı lambası takım. Çok güzel 3 hafta sonra gelecek aldığım yer en az 1-1,5 ay önce gelsin yoksa koku çıkmıyor dedi. hepsini 2250ye aldım.(peşin) annemler de beşik beğenip aldılar bana o da 250. Gelsin resmini çekip koyarım şiddetle tavsiye ederim. Odasına ait herşey bitti kuzumun 1 tek boya yaptırıcam. Çok mutluyum. Şimdi de babaanneme kahvaltıya gidiyoruz. Hepinizi çok öptüm
canım sevindim ama kendini yorma hep yat dinlen rbenim bu haftaya kadar hiç kanamam olmamıştı şimdi oldu ama oda fazla korkulacak birşey değil dedi doktor progestan sabah akşam magnesıuım şase sabah akşam elevit günde 1 balık yağı günde bir ferrum fort günde 1 kullanıyorum canım progestan ama bizim hayatımızı kurtarıyor canım o yüzden yan etkisini düşünme ben doğumdan sonra bir dahiliye uzmanına gidicem zaten karaciğere yükleniliyyor çünkü bu haplarda ama olsun allahım bebeğimi bana bağaşlasın tedavisi olmayan dert vermesin yeter canım benim tek tesellim ikişimin olması canım doktorumda iyiki atmışız dedi benim ilk gebeliğim 20. haftada erken doğduğu için bunda dikiş atmak istei doktorum
canım masal kızımız güle yatsın büyüsün odasında sağlıcakla kullanmak naip olsun canım darısı başımıza ama ben kendime söz verdim hastanede bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğduğunu görmeden hiç birşey almıyacağım tek dileğim onun sağlıcakla kucağımda olması