Kızlar valla ben 2 yıllık evliyim ve eşimle de yaklaşık 10 yıldır beraberiz ve ozamandan beridir tanırım kaynamı, oğluna ve haliylede bana acayip düşkün. Hep gönlüm olsun diye kadın didinip duruyo, evimiz arasın da da çok mesafe yok 10-15 dk.yürüyerek. Hep arar,sorar pazar alışverişimi yapar.. Sevdiğim yemekleri yapar çağırır, ne yapim diye bana sorar hep. Gezmeye bayılır bende gönlü olsun diye, bi yere gidince sen de gel derim,görseniz varya çocuk gibi elini şaklatır.50 yaşında ama, çok dinç, atom karınca gibi, bizden hızlıdır valla.(Aman nazar değmesin).
Ne bilim herşey iyi gidiyo, çok ilgisi bazen beni bunlatıyo.. Bi de görülmüş şey değil, eşimle takıştığımız zaman hep eşime kızıyo, üzme kızı diye.. İki oğlu var,belki de kızı yok diye mi artık bilmiyorum ama Allah için çok memnunum kaynanamdan. Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek.a.s
Aman maşallah de. Benimkinin de kızı yok. ama benimle sorunu var. diğer gelinini çok sever. bana gelir ona aldıklarını gösterir ama ban birşey yok. onun alacaklarına ihtiyacım yok çok şükür ama insan kırılıyo. o da gelin ben de gelinim yani. hadi madem bana almıyosun gösterme bari ayıp di mi?
tatlım sen daha 20. haftanın ıcınesın ya ıstersen gbelıkorkta da okuyabılırsın... bebegın hareketlerınde tutarlılık bekemeyın dıyo.... için rahat olsun yanı... cok dusunup canını sıkma ıns bısey yoktur...
Valla ben sana katılıyorum didemcim ben de resti çekmiş durumdayım o yüzden kaç aydır gelemiyor bize ne zaman konuyu açsa tel. da eşim geçiştiriyor. Hamileliğimin 2.ayında geldi kavga çıkarı neymiş anneme sarıldığım gibi ona sarılmıyormuşum eşimle kavga ettiler şimdi de gelmek istiyor eşime dedim doğuma kadar gelmesin yine huzursuzluk çıkarır diye. Eşim de haklısın dedi. Benim kayınvalidem ilgi onda olsun çok sever. Hamileyken beni kıskandı her gün kusuyordu geldiğinde doğunca da bebeği kıskanırsa ben çekemem dedim eşime o da merak etme yapmaz o ders aldı dedi yaparsa da kibar yolla yollarız antalyaya dedi. bakalım artık
bende hala hissetmiyorum canım , bekliyorum sabırla ve duayla
Benim en güzel günlerim onun yüzünden burnumdan geldi. şimdi geldiğinde bizde 1 gün kalabiliyo ancak. sonra kayınbiraderime gidiyo. yüzüne bakınca hep yaptıkları geliyo. ya en basiti beni gelin almaya geldiklerinde bırakıp gidiyodu hemde kapıyı tutan çocua verilen bahşiş yüzünden.
İyi kaynana yoktur gurbetcim melek gelin vardır bence onun yaptıklarına katlanan iğnelerine ses çıkarmayan iyi yönünden bakan. Görünüşte benimki de çok iyi her gün arıyor ama ben 1 kere kırıldım artık düzelmem onun farkında
Aman maşallah de. Benimkinin de kızı yok. ama benimle sorunu var. diğer gelinini çok sever. bana gelir ona aldıklarını gösterir ama ban birşey yok. onun alacaklarına ihtiyacım yok çok şükür ama insan kırılıyo. o da gelin ben de gelinim yani. hadi madem bana almıyosun gösterme bari ayıp di mi?
Merhaba kızlar biz geldik yine kaynana çekiştirmesi mi yapılıyor :) benimki bulgaristan a gitti,canım sıkıldı yaa bana da iyilik yaramaz