2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben sana katılıyorum didemcim ben de resti çekmiş durumdayım o yüzden kaç aydır gelemiyor bize ne zaman konuyu açsa tel. da eşim geçiştiriyor. Hamileliğimin 2.ayında geldi kavga çıkarı neymiş anneme sarıldığım gibi ona sarılmıyormuşum eşimle kavga ettiler şimdi de gelmek istiyor eşime dedim doğuma kadar gelmesin yine huzursuzluk çıkarır diye. Eşim de haklısın dedi. Benim kayınvalidem ilgi onda olsun çok sever. Hamileyken beni kıskandı her gün kusuyordu geldiğinde doğunca da bebeği kıskanırsa ben çekemem dedim eşime o da merak etme yapmaz o ders aldı dedi yaparsa da kibar yolla yollarız antalyaya dedi. bakalım artık

Aman maşallah de. Benimkinin de kızı yok. ama benimle sorunu var. diğer gelinini çok sever. bana gelir ona aldıklarını gösterir ama ban birşey yok. onun alacaklarına ihtiyacım yok çok şükür ama insan kırılıyo. o da gelin ben de gelinim yani. hadi madem bana almıyosun gösterme bari ayıp di mi?

ıyi kaynana yoktur gurbetcim melek gelin vardır bence onun yaptıklarına katlanan iğnelerine ses çıkarmayan iyi yönünden bakan. Görünüşte benimki de çok iyi her gün arıyor ama ben 1 kere kırıldım artık düzelmem onun farkında

Aynen ya bize geldi çöp yok bana kardeşinin eşine gidicekti bizden ona 1 torba eşya almış bana gösteriyor ucuza aldım diye ya parası önemli değil 1 çorap alsa ben mutlu olurdum. Bana eski büyük kıyafetlerini getirmiş hamilesin giyersin diye ben yok giymem dedim geri yolladım.

bende hala hissetmiyorum canım , bekliyorum sabırla ve duayla

Benim en güzel günlerim onun yüzünden burnumdan geldi. şimdi geldiğinde bizde 1 gün kalabiliyo ancak. sonra kayınbiraderime gidiyo. yüzüne bakınca hep yaptıkları geliyo. ya en basiti beni gelin almaya geldiklerinde bırakıp gidiyodu hemde kapıyı tutan çocua verilen bahşiş yüzünden.

canım zaten bu alanda uzman 2 doktor var..
birisi prof dr mustafa salih 1 saatten fazla bakıyormuş,diğeri de eyüp ekici,15 dakika falan bakıyor...
inşallah çook iyi haberlerle gelirsinn..
iyi akşamlar herkese...

Ben de çıkıyorum kızlar yarın da izinliyim şöyle bir yatıyım kızımla öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın canlarım benim kocamaaaan öpüyorum sizi masal da el sallıyordur belki:)=

Merhaba kızlar biz geldik yine kaynana çekiştirmesi mi yapılıyor :) benimki bulgaristan a gitti,canım sıkıldı yaa bana da iyilik yaramaz

o konuyu hiç hatırlatma hiç o olaya hep sinir oldum onun yaptıklarına daha cok sinir oldum birde nikah kıyılıyo hoca soruyo işte mihir ne vericeksin geline diye işte anlatıyo kadının üzerinden 40 gün nikah düşmez verdiğin o mihiri geri almazyacaksın onunla cocuklarını gecindirecek falan diye kocamın sevgili teyzesi cocuk ölünce ssk lı maaşı kalıcak demezmi cıldırmıstım lan salak senin ölsün diyemi evleniyorum sanki onu düşünüyorum delirtmişti beni delirtmiş hala aklıma gelince cıldırasım geliyo

valla bayanlar bende çoook çektim evlenmiyelim diye elinden geleni yeptı evlendik boşanmamız için elinden geleni yaptı ilk çocuğuma hamile kaldım kimse çocuk doğurmakla yerini sabitlemesin dedi doğum yaptım her türlü huzursuluğu yaptı eşim bana hiç laf söyletmedi ama ben hep üzüldüm ama şunu söyliyim 7 yıllık evliyim çok kötü şeyler yaşadım en son kaynanam by bass ameliyatı oldu 3 kızı var hepsi yazlıklarına gitti yazdı ben baktımm şuan çokk iyi bana karşı hakkını helel et dedi yaşadıklarımı unutmadım aama eşim sustum1 yıldır çook rahayım

Ya bende bişi var aslında kuzuş, patronum olsa farketmez susamıyorum. Hemen söylüyorum çoğu şakayla karışık. guclubacismile

Kaynanam ilk evlendiğimde bana demişti ki; "bakalım anlaşabilcek miyiz, ben arkadaş olmak istiyorum kaynana-gelin olsun istemiyorum" dedi. delikafadulden

Ben de dedim ki; "benim anlaşamadığım insan yoktur, neye sinir olurum neyi sevmem bellidir, aksi oldu mu alınmaca kırılmaca olmasın söylerim, bişi kafana takılırsa, içinden kurup düşünmicen,sağa sola anlatmican yada gelip kocama anlatmican ben yokken. Eğer bu şekilde yapmayı başarırsan çok mutlu bi aile oluruz" dedim. buyrunnnnnnnnn

Alınganım, kırılganım ama ufacık mutluluklarım vardır dedim. Bi de kızlar aslında benim hissettiğim ne biliyo musunuz? Eşim bana çok aşık, bunu sülalesi hatta mahallelisine kadar herkes biliyo, kısa bi ayrılık süreci yaşamıştık bekarken..Oğlunu affetmem için beni çok aramıştı, işyerime bile gelmişti acıklı gözlerle.hihoyyyt

Oğlu beni ne kadar çok sever biliyo, sanki biraz korkusu var gibi..
Hani ilerisi için..
Benle iyi olması demek, ileriki yaşlarında ona artı olarak geri gelceğini düşünüyo bence :roflol:
Anneme söledim bi kere kızdı bana, senin kaynanan çok iyi bi kadın öyle düşünme diye. ama bakalım hayırlısı kuzum. Zaman gösterecek.

En yakın arkadaşımın kaynanasının tavırlarına şahit oldum inanki, senin anlattığından farkı yok, ama yüzüne bak kadının dersin ki ne kadar da masum. Bu kadın bunları yapmış olamaz. Ama yaşayan bilir gerçekten canımcım. Ama salla gitsin boşver, kimisi bilmeden uyuz eder, kimisi bilinçli. Takmamak gerek, sallamican ki huzurun kaçmasın aslında.
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kendinize çoook iyi bakın kafanızı hiç birşeye takmayın allah büyük bebeşlerinize iyi bakın stressiz hamilelikler mutlu hafta sonları byyyyyy

Merhaba kızlar biz geldik yine kaynana çekiştirmesi mi yapılıyor :) benimki bulgaristan a gitti,canım sıkıldı yaa bana da iyilik yaramaz

bende temuz annesinde arıyorum seni banada temmuz sonu yada ağustos başı dedi doktor bakıcaz artık bugün nasılsın toxi yemek iş yapabildinmi

kıslar defne25 bugün amniyosentez sonucunu beklerken bugün beni aradılar ve sonucumu faxladılar...
Allahıma binlerce şükürler olsun temiz çıkmış...
inş. arkadaşlarımızda bu mutluluğu yaşıycaklar...
opuyorumnanaktan

Tebrik ederim canım sağıklı haberleri almaya devam edeceğiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…