2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çisemcim senin sonucunu öğrenmek için geldim ama belli olmamaış hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

hayırdır canımm niye ağladıınn. rabbim herkesinn hayırla kucağına almaya nasip etsin bebekleriniiii

çok tesekür ederiz ben bu bilgileri herkesin bilmesi gerektigini düşünüyorum sen ne kadar bilirsen bil tecrübe süper bişey bide üşenmeyip hepsini yazmıssınız ya cok tesekür ederim..

Kızlar hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Kızlar çok mutlu ve huzurluyum (Allah bozmasın inşallah):Saruboceq:

Cumartesi günü Detaylı Usg'ye girdik. Kuzumun herşeyi normalmiş, bütün organlarına tek tek bakıldı, en ufak bi sorun çıkmadı Doktor sağolsun benimle hiç muhattap olmadı :roflol: Ama umrumda bile olmadı, sürekli asistanına durumu bildiriyodu, asistan da yazıyordu. Herşeye normal, normal ... diyordu, ama bu normal lafı hiç bu kadar tatlı gelmemişti bana.
Kuzum bi ara hıçkırmaya başladı. Doktor dedi ki "kız sus, işimi yapamıyorum" gülüştük orda,asistan ben ve eşim; ama adam da tık yok :roflol:
Ama ağlicam nerdeyse, herşeyin bu denli yolunda olması inanılmaz güzeldi. Çünkü ikili testimden sonra bi dünya stres yaşamıştık. Doktorum detaylı'da sorun çıkarsa amniyosentez isticem demişti. Onun gerginliği vardı bi de üzerimde. Ama amniyosentezlik bi durum yok dediler.
Hatta doktor dedi ki; "çok akıllı bu bebek, 20 dk da tamamladık tüm herşeyi", saatlerce süren kontroller olmuş.Sanki doktoru duyuyo da ona göre dönüyo gibiydi, çok ilginçti ya. Yandan yüzünü gösterdi doktor, ekran kadar. Ağzından ve burnundan su çıkarıp alıyodu. "Ayy napıyo öyle" dedim şaşkınlıkla. Ama dudaklarını görmeniz lazımdı yavrum yerim onu yaa..Ağzını açıp kapatıyodu sositososito Doktor dediki; "ciğerlerini temizliyo,bu şekilde" Detaylının her saniyesi gözümün önünde. Allah herkese böyle güzel sonuçlar almak nasip etsin. Sağlıkla kucağımıza alsak bi :Saruboceq:

Yarın sabah;sonuçlarımı kendi doktoruma göstericem. Size ve bebiklerinize güzel bir gün diliyorum.

Herkese iyi haftalar kızlar,

Süper bir haftasonu geçirdik biz. Odamızı aldık okumuşsunuzdur aşırı mutluyuz.

Gurbetcim çok sevindim tatalım artık bebişlerden tek tek haberler alıyrouz ne güzel.
Çiğdemcim hala sonucun çıkmamış sanırım neyse bugün iyi haberlerini bekliyorum tatlım.

Hepinizi öpüyorum.ışleri toparlayıp gelirim

Canım benim çok sağol, bu arada geçmişi okuyamadım, odanın resimlerini de koydun mu? Biz de başlicaz bakalım. Süper bi duygu ya, minik bi patik bile beni innaılmaz mutlu ediyo. Öpüyom cancan
Şeniz

ayyy canım benim darısı başımıza gözleri dolu dolu okudum. rabbimm hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn inşaallah. gözün aydnnnnn

ayyy canım benim darısı başımıza gözleri dolu dolu okudum. rabbimm hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnnnn inşaallah. gözün aydnnnnn

Canımmm, çok sağol.. Ben hala etkisindeyim, ilk kez bu kadar uzun süre gördük bebikimizi. Çok hoştu gerçekten. Allah sağlıkla bebiklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Canım benim çok sağol, bu arada geçmişi okuyamadım, odanın resimlerini de koydun mu? Biz de başlicaz bakalım. Süper bi duygu ya, minik bi patik bile beni innaılmaz mutlu ediyo. Öpüyom cancan
Şeniz

Canım daha eve gelmedi 27sinde gelicek siparişi verdim ben aşırı mutlu oldum zaten her hafta maskoya gidip bakıyordum eşim alalım bari evinde bak dedi:):dance:
Her şeyi tamam odasında perdesine kadar aynı yerden aldım. Bir tek boyası kaldı

Hadi bakalım kuzum, darısı başımıza. Biz de başlicaz bakalım mayıs-haziran gibi. Allah güle güle kullanmayı nasip ettin. Gelince resmini çekersin artık opuyorumnanaktan

Günaydın kızlaaarr!
Geçmişi çok okuyamadım ama umarım herkes iyidir.
Gurbetçim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, detaylı ultrason gerçekten çok iyi geliyor insana sonuçlar iyi çıkınca acaip ferahlamıştım ben de...
Serdemcim odanızı aldınız demek ne güzel, güle güle kullansın bebiş inşallah. Biz de haftasonu bakındık biraz ama tam istediğimiz gibi bulamadık. Bizim çocuk odası olacak odada bir de kütüphane var şu an ona şirin kapaklar falan yaptırmamız lazım ahşap renklerini takımla tutturmamız lazım biraz daha zor işimiz...
Ama ben de bu haftasonu ilk defa kızıma birşeyler aldım, chicco'nun hastane çıkışı seti ve penye battaniyesi :))) pembiş pembiş çoookk şekeeerr :))
Buarada cuma da dr kontrolüm vardı, son bir ayda yarım kilo vermişim kilo almam gerekirken, doktor çok kızdı Bir önceki ay 3 kilo aldım diye kızmıştı, kızım vur dedik öldürmüşsün böyle de olmaz ki ye azcık dedi şimdi yiyorum bakalım önümüzdeki ay dengeyi tutturabilecek miyiz...

Günaydın Kıslarr :)) Hepinize hayırlı bir hafta dilerim...

Gurbetcim gözün aydınn.... bebişini görmüşsün sağlıklı olduğunu öğrenmişsin maşallah :)))

Didemcim odanız hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz içinde mis gibi yatsın :) maskodan hangi mağazadan aldınız? ben de dün Çileğinkilere baktım fiyatları da uygun ama eşim beğenmedi şifonyeri bile yok dedi :)) bakalım nerden nasıl bişey alıcaz...

gunaydınn kızlarrr..nasılsınzı . hersey yolundadır ınsallah.. ben kotu bı haftasonu gecırdım mutlu degılım canım sıkılıyor( bebegımıde hıssedemıyorumm. tekme fılan atmıyor hhenuzz(( ınsallah bı sorun yoktur..

Sağol canım benim, gerçekten de çok rahatladım. Aldıklarını da güle güle kullanın inşallah canımcım. Ben henüz bişi almadım, ama alma heyecanı var fena halde. Bakalım artıkŞeniz

Sağol cancan, her ultasondan sonra daha bi rahatlımış hissediyorum kendimi gerçekten. :lepi:

herkese iyi haftalar...

Günaydın canım, sana da bebikine de iyi haftalar. :ecrin_bebek:

Hadi bakalım kuzum, darısı başımıza. Biz de başlicaz bakalım mayıs-haziran gibi. Allah güle güle kullanmayı nasip ettin. Gelince resmini çekersin artık opuyorumnanaktan

Çekerim canım daha iyileri sizin bebişlerinize işallah...

İnsan bir şeyler alınca çok mutlu oluyor di mi?Ben her hafta sonu mutlaka 1 çorap da olsa alıyorum çok mutlu oluyorum o zaman napıyım:sm_cool:

Canım tavsiye etmem çileği ben de baktım ama onlar sunta ve benim aldığımla aynı fiyat ben daha büyük ve mdfsini aldım. Maskoda şeker çocuk yazıyor tabelada asıl ismi ismet mobilya. Adam zaten kendisi imalatçı büyüyen yatağı 3 kapılı dolabı avizesi perdesi şifonyeri oyun sepeti ve rafını hee bir de halısını (nevresim yatak cibinlik de var) hepsini 2250ye aldım ama nakit fiyatı bu ve bayağı pazarlık ettik. Annemler de aynı yerden bambu beşik ve nevresimini cibinlik vs 250tlye aldılar. Fiyat çok iyiydi ve herşeyi düşünmüşler kapağı şak diye kapanmıyor kuzunun eli sıkışmasın diye ses yapmıyor vs benim çok içime sindi. Ana kapısından girince hemen çileğin karşısında(maskoda) git bak. Ben tüm maskoyu gezdim en uygun va kaliteli burası. Ayrıca bu en pahalı takımıydı daha ucuzları da var

Yoktur canım rahat ol sen bizden 3 hafta geridesin çok normal içini ferah tut sen. Neden kötüydü haftasonu işallah önemli bir şey yoktur

herkese günaydın geçmişi okuyunca cok mutlu oldum mobilyalar alınmaya başlanmış okurken ben almış gibi cok sevindim umarım iyi bir gün ve iyi hafta geciririz

hmmm anladım canım bakalım... daha vaktimiz var nasılsa ben de bir gider bakarım... biz de buluruz heralde kesemize uygun bişeyler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…